Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת S3 2014 עם ק״מ גבוה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתמצות קליל של מה שכתבת, מה שאתה בעצם אומר זה ש"זו לא חכמה ליוסאיין בולט לרוץ 100 מטר, בא נשבור לו את הרגל ונראה אז איך הוא רץ את ה 100 מטר האלה" :roflmao::roflmao::roflmao:

כל היתרונות בעולם שקשורים בדרך ישירה או עקיפה להנעה אחורית לא קשורים במאום ל:

בבימר אתה מתאמץ נורא לא לחרוג מהנתיב הוירטואלי הצר הזה של איבוד שליטה (במיוחד בגשם או לחילופין בפניות מהירות מאוד), אתה מתאמץ לא להאיץ מהר מידי כי הגלגלים האחוריים יטיסו את האוטו לצדדים, אתה מתאמץ להכנס לפניה כמו שצריך עם זוית יציאה וכניסה מספקות כדי לא להחליק או כדי להאיץ במהירות לאחר הפניה בלי לשרוף יותר מידי גלגול בכניסה. אתה גם מתאמץ מאוד לצאת מדריפטון (במידה וזו לא הכוונה

:wink:

) וליישר את האוטו כדי להחזיר אותו למסלול.

כל זה בעוד אתה דואג להיות בהילוך הנכון ולשחק עם הקלאץ' כשצריך (במידה וזו בימר ידנית, זכית בלוטו).

בשורה התחתונה, אתה מתאמץ - וזה כל הכיף בנהיגה.

והמחשבה שקושי בשליטה על הרכב הוא ייתרון, זו חוסר הבנה מוחלטת של מוטוריקה ושל נהיגה.

בנוסף:

ברור לי ומובן מאליו שרוב עם ישראל ורוב החבר'ה בפורום יעדיפו את כיוון ההנעה הכפולה, את מותג הAUDI ואת כל מה שנוצץ על הפרוספקט ונראה קסנוני-ג'אנטים-19-השחרה-גרסת-על-של-סיאט-לאון-שיש-לכל-החברים על הכביש.

אשכרה אתה מאמין שהיכולות של ה S3 הן עורבא פרח ואנשים קונים אותן בגלל הפרוספקט היפה?:screwy:

הרי זה שהב.מ.וו יותר מתאימה לך, זה ברור וזה גם סבבה, אבל למה אתה מתעקש לעשות מרכב אחר "נבלה סרוחה"?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתם סתם לא מבינים נכון את מה שניסינו להסביר.

אם אתם חושבים שאני מזלזל בS3 או משהו זו לא הכוונה.

שלא תבינו לא נכון הרכב הזה מאוד מהנה וכן כיף גם לפיתוח עם הרכב הזה כי יש לו יציאה מפחידה מעמידה ויצא לי איזה לילה לעמוד מול S3 ברמזור ובפתיחה הוא השאיר עשן.

אבל שוב, אני רואה את זה ככה, יש אנשים שהקטע בהנעה אחורית לא מדבר אליהם.

הם אוהבים רכב חזק ויציב.

יש כאלו שאוהבים לאתר גם עצמם כמו ששבלול הסביר פה וזה בדיוק מה שאני עושה בזמני החופשי עם הרכב.

זה בדיוק כמו ההבדל בין אנשים שנוסעים על מרצדס או על במוו, שתי מכוניות דומות יחסית עם כל כך הרבה הבדלים שאי אפשר לתאר במילים.

הכל תלוי בפותח השרשור.

לאיזה רכב אתה מתחבר?

באיזה רכבים יצא לך לקחת סיבוב?

בתור בן אדם שרוצה לקנות רכב בשביל להינות ממנו לדעתי אתה צריך לעשות הרבה מאוד שיעורי בית.

כנס תראה סרטונים לך לנסיעות מבחן תשאל אנשים.

יש בחור בבמוו במסגר בשם אמיר, הוא המלווה בנסיעות מבחן, הבחור נהג ברמה שהייתי מת לחצי מהיכולות שלו.

תבקש ממנו להראות לך למה הרכב מסוגל.

אני מבטיח לך שתחייך מאוזן לאוזן לאחר הנסיעה איתו.

אותו דבר באודי לך תברר תבדוק כנס ליוטיוב חפש בפורומים מה ההבדלים, מה החולשות של כל אחד מהרכבים ולמה אתה הכי מתחבר.

אתה בטח לא מצפה שאנחנו פה נגיד לך איזה רכב יותר טוב בשבילך, אנחנו רק יכולים לספר לך מהנסיון שלנו מה אנחנו חושבים.

אני חושב שישבנו כאן על הפרטים העיקריים לגבי הרכבים.

פורסם

זה בדיוק כמו ההבדל בין אנשים שנוסעים על מרצדס או על במוו, שתי מכוניות דומות יחסית עם כל כך הרבה הבדלים שאי אפשר לתאר במילים..

מה ההבדלים הכ"כ תהומיים והעיקריים שאתה רואה בין ב.מ.וו למרצדס?

פורסם

החבר'ה הצעירים טיפסו על עץ גבוהה מדי...

האסקורט הייתה בעלת הנעה קדמית ורק בגרסאות הקוזוור'ת הייתה בעלת הנעה כפולה, אז אני חושב שכדי שתבדוק את ההשוואה היחסית שלך בין ההנעות, אתה כנראה מדבר על תחושות והיגוי, כן הוולקן שלי גם הנעה קדמית עם הגה נהדר והיגוי אחורי פאסיבי אך זה לא הופך אותה למונעת על ידי הגלגלים האחוריים ;)

שנית כאן זה קארס פורום, לא מעודון VAGIT לא כולם חסידי הקונצרן הגרמני, על האודי ניתן לומר שהיא ניטרלית ובעלת מעטפת אחזיה וביטחון גבוהים, אך היא איננה גרועה או לא ברת תחרות מול ה135 לדוגמא.

כל אדם קונה מה שמתאים לו ועונה על מרבית הפרמטרים בהם הוא מעוניין.

לא הכל זמנים, לא הכל עגול או מדוייק, מהיר בקו ישר או מתנהג בסיבובים...

(אני אגב אהבתי את ה135 יותר, אך אני מניח שמחזיקי S3 אהבו את החב' שהיא מציעה קצת יותר)

פורסם
החבר'ה הצעירים טיפסו על עץ גבוהה מדי...

פורסם

כמו שאמרתי אי אפשר להסביר את ההבלים.

במוו בכללי רכב שאתה מרגיש יותר את המומנט.

המרצדס אתה מרגיש יותר משיכה, הרגשה של גיר רציף.

הן אמנם פונים לאותם אנשים אבל שונות מאוד בנסיעה.

פורסם

לא מבין מה הבעיה בS3.

יש אנשים שדווקא רוצים את תת ההיגוי הבטוח, האצה חזקה בלי להתחשב במזג האויר.

יש אנשים שדריפטים לא עושה להם את זה (ואני מכיר כאלו) ומעדיפים "להתחרע" על הרכב כשיש להם רשת ביטחון שתציל אותם אם הם מגזימים.

פשוט רוצים רכב מהיר שעושה מה שאומרים לו.

לS3 ביצועים גבוהים, היא אולי לא מעבירה תחושה של ספורטיביות או מעורבות כמו רכבים אחרים, אבל זה לא אומר שצריך לזלזל בה.

אישית, הייתי מעדיף את הבימר, אבל זה לא אומרת שזאת הדרך היחידה.

They are trying to ban me...

פורסם (נערך)

אז כל החפירות היו לשווא :(

לא נורא האמת שנהניתי לקרוא. תעלה תמונות של המפלצת!

עריכה אחרונה על ידי Mjko
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...