Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת S3 2014 עם ק״מ גבוה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צריך כמובן לזכור תמיד בדיונים שכאלה שכשכושי זנב וכו' הם לא כורך המציאות ולא "דרך הנהיגה היחידה הנכונה", אם כבר, קצת ההפך ולחובבי הנהיגה המהירה הקלאסית (בא נקרא לזה נהיגת מסלול) ה S3 היא מכונת נהיגה משובחת!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

צודק בגירה לגמריי!

צריך לזכור עוד משהו קטן,שהחיים הם לא 0-100 ,אבל הם כן ''זמני הקפה''!

וגם פה הS מצויינת, מה לעשות רכב ספורטיבי נמדד בסופו של דבר גם בזמני הקפה מהירים.

פורסם

החיים הם גם כיכר בדרך חזרה מהעבודה שבשעת לילה אתה נהנה לעשות אותה בהיגוי יתר,

החיים הם גם איזה פניה ארוכה ומהירה בדרך לקניון שאתה כל פעם מאתגר את עצמך ומנסה לצלוח אותה יותר מהר,

החיים הם גם נס הרים, בית אורן וסדום-ערד.

בקיצור, אם החיים היו רק עבודה וקניון, היינו נוסעים כולם בטויטה קורולה.

פורסם

זמני הקפות זה לא יישים על הכביש אבל מעבר יום אחרי יום באותו סיבוב מאתגר כל פעם במהירות קצת יותר גבוהה זה הצד השני של המטבע (שכידוע, הזמנים הם פקטור של מהירות), בא נקרא לזה מדידת זמנים בסיבוב, או בצמד סיבובים או איזה חמשה-ששה סיבובים :twisted:

פורסם
לטעמי אתה תהנה הרבה יותר מהBMW m135i, אני משוחד אומנם.

כשאני רואה AUDI S3 אני רואה סיאט איביזה עם תוספות עור בתחפושת של אאודי ומוגדשת עד הקצה בעיקר כדי למלא את הפרוספקט במספרי כוחות סוס גדולים או יותר חשוב לענות על גאוותם של ילדים אוהדי סיאט\VW שרוצים לראות "מותג על" ממשפחת הקונצרן כדי לוודא שגם האיביזה הקטנה שלהם באה ממשפחת יוקרה וספורט.

מעבר למוחצנות, חוסר היוקרתיות וחוסר האלגנטיות המוחלט של הרכב הזה (לטעמי האישי), הוא פשוט נראה כמו רכב שאבא קנה לילד המפונק שלו. הסיבה היא שקשה לי לראות חובב רכב אמיתי שם את כספו האישי על הרכב הזה.

אבל אני מעולם לא התחברתי לאאודי (או לקונצרן VW ככלל) ובשנים האחרונות כבעלים של 2 בימריות התאהבתי בהן.

בקיצור מהפרספקטיבה הצרה שלי, אאודי S3 היא מכונית פוזה-ילד-עשיר-שמעדיף-להראות-מאשר-לנהוג וBMW 135 היא מכונת נהיגה משומנת, כיפית ופרקטית. הBMW תלמד אותך הרבה דברים על נהיגה, באאודי אתה פשוט לוחץ על הגז.

בלי קשר, הבימר מגיעה עם 3 שנות אחריות (מיבואן שנותן שירות סביר) והאאודי עם שנתיים (מיבואן שנותן שירות גרוע).

אגב, לגבי תגובת ה"פנים באאודי מבייש את הבימר" שמישהו ציין למעלה, אין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר. זו בדיוק הדוגמה של חוסר האלגנטיות והמוחצנות שברכב כזה. האאודי מלאה בכפתורים שמזכירים לי את חגיגת הפלסטיק והכרום שהייתה במאזדה 3 כשהקהל התחיל לאמץ אותה. כן, זה מלא פוזה אם אתה מכניס את החברים, אבל האלגנטיות והזרימה שבבימר מביישת את האאודי בכל מצב.

הפנים בבימר אלגנטי, מלא באלקנטרה ועור, שקט, חמים וזורם. בלי קשר, אין יותר מידי כפתורים כי לא צריך אותם. אפילו כפתור הSPORTּ (או SPORTּ+ בשתי לחיצות) שמשחרר את הרסן ומשאיר אותך לבדך עם הנעה אחורית - מוחבא כמעט לחלוטין מהעין.

באאודי לדוגמה הכפתור הזה נמצא מול העיניים שלך כדי שתדע תמיד שהרכב שלך ספורטיבי.

איי תאמינו לי..

רואים שהבחור מבין דבר או שניים בחיים שלו.

את האמת? לא רציתי להכנס פה לוויכוחים כי ידעתי מראש שזה מיותר.. יש כאן כמה אנשים בפורום שמטיפים מוסר על כולם, אין להם ידע בחצי שקל הם בחיים לא נסעו כל המכוניות עליהן הם מעבירים ביקורת.

אבל סוף סוף קם כאן אחד שאם היו אומרים לי לכתוב מה אני חושב זה היה 1 על 1 מה שהבחור הזה רשם.

גם אני לעולם לא התלהבתי מוואגיות ולא הבנתי מה כל המהומה סביבם.

בקיצור טוב שלפחות מישהו שבאמת מבין נתן פה חוות דעת עניינית.

אפשר לשאול עם איזה רכב כבודו מתגלגל?

פורסם

גם אתה חושב כמוהו ש S3 זה רכב פוזה?

גם אתה חושב כמוהו שאין מה ללמוד מרכב כמו ה S3 כי זה רכב של "רק ללחוץ על הגז..."?

כי אם כן, זה שם את שניכם בפוזיציה שלא ממש מחמיאה לכם.

פורסם

נקמיצי,הכוונה היתה שמכוניות נמדדות על המסלול לשם השוואה במבחני דרכים ותוכניות טלביזה

כחלק השוואתי בינהן,על מנת לאמוד איזו מכונה כנראה תגיע מA לB יותר מהר(סוג של מדידה שלא קיימת בארצנו).

כן BMW135I השבלול ממש מבין עניין,אבל ממש.

פורסם

דבר ראשון לא איכפת לי מה מחמיא ומה לא.

דבר שני הוא לא אמר שאין לה ללמוד הוא פשוט השווה לבמוו.

פה הוא צדק ואת זה למדתי על בשרי.

אני זוכר הייתי ילד קקה בבמוו 135i קופה שלא כל כך יודע איך להשתלט על הרכב בלי בקרות אחיזה, היום אחרי כמה שנים עם הנעה אחורית ורכב קטן אני יכול לספר על עצמי שאני נהג הרבה יותר טוב ויודע להשתלט על הרכב.

מ שעוד יותר טוב זה שכל הזמן לומדים עם רכב כזה.. כל הזמן אתה יכול לעשות לעצמך מבחנים ולשפר את עצמך.

באודי יש יותר מידי בקרות.

ואי אפשר באמת להרגיש כמו ב״קארט״ פשוט

פורסם
גם אתה חושב כמוהו ש S3 זה רכב פוזה?

גם אתה חושב כמוהו שאין מה ללמוד מרכב כמו ה S3 כי זה רכב של "רק ללחוץ על הגז..."?

כי אם כן, זה שם את שניכם בפוזיציה שלא ממש מחמיאה לכם.

ב.מ.וו 135 איננה רכב של טריק אחד כמו האאודי. S3 נוהגת את עצמה פחות או יותר (זה גם נכון עבור מרבית תוצרת ואג).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

נו, יש לך את זה ביותר שטויות במיץ עגבניות?

בידיים של הדיוט, ה S3 מקסימום נוהגת את עצמה דרך הגדר בטיחות או מסביב לעץ.

פורסם

מנסיוני אחרי 3 שנים במחיצת הS3 ,זהו לא רכב שאפשר אחרי יום במחיצתו לרשום רשמים.

הS לוקח זמן ללמוד את גבולותיה,הם יותר רחוקים ממה שאפשר לנסות ב 8 שעות או יומיים של

נסיעה/בחינה ומי שחושב שיכול למצות ולסכם אחר זמן כל כך קצר,אז טעות בידיו.

בתור אחד שחי קצת יותר זמן מכל אלה שרשמו (לרשום גם אני יודע)מה שרשמו,הרי אף אחד מכם

המגיבים (לא לטובה אלה על מנת להשמיץ)לא חי במחיצתה יותר מיומיים,אז עשו לעצמכם טובה וגם לפותח שירשור.

וואלה לא הרמנו להנחתה.

הרגת אותי "S3 נוהגת את עצמה פחות או יותר".די נו באמת!

או שסתם בא לך להבעיר אש בשירשור?

פורסם

לפני כמה שנים - גם אני שאלתי את עצמי "על מה לעזאזל כל החופרים האלו על "הנעה אחורית" מדברים? במה הנעה אחורית כל כך טובה ומהנה יותר מהנעה קדמית או כפולה? נראה לי שהם סתם מגזימים. הרי תראו את הסיאט\VW\אאודי טורבו, מעל 200 כ"ס, בטח מפרקת את הBMW האלה".

כל ההרהורים הלגיטימיים האלו התחרשו למרות אמירותיהם החד משמעיות של חובבי רכב אמיתיים בעלי נסיון, מומחים, כתבי רכב, נהגי מבחן ומהנדסי רכב רציניים מאוד, (לא בדיוק מבקר אוטומוטור ממוצע או ילד עם מדבקות על השמשה האחורית של הלאון טורבו שלו).

גם כשנכנסתי לבימר הידנית הראשונה שלי, עדין לא הצלחתי להבין על מה המהומה.

אך עם הזמן התחלתי להבין - וזה משהו שמאוד קשה להעביר במילים. איכויות ההנעה האחורית מחלחלות לכל אספקט נהיגתי. גם במנועים חלשים יחסית (150 כ"ס) ולמי שחווה את הפורד אסקורט, אפילו בהרבה פחות.

רק מי שהתנסה (במשך תקופה) - יבין.

ברור לי שS3 מהירה מאוד, ספורטיבית ותעשה מסלול ככל הנראה יותר מהר מהבימר. אבל בS3, אין לך יותר מידי עבודה, אתה פונה והמכונית נוסעת לכיוון הפניה וכנ"ל היציאה מהפניה. בבימר אתה מתאמץ נורא לא לחרוג מהנתיב הוירטואלי הצר הזה של איבוד שליטה (במיוחד בגשם או לחילופין בפניות מהירות מאוד), אתה מתאמץ לא להאיץ מהר מידי כי הגלגלים האחוריים יטיסו את האוטו לצדדים, אתה מתאמץ להכנס לפניה כמו שצריך עם זוית יציאה וכניסה מספקות כדי לא להחליק או כדי להאיץ במהירות לאחר הפניה בלי לשרוף יותר מידי גלגול בכניסה. אתה גם מתאמץ מאוד לצאת מדריפטון (במידה וזו לא הכוונה ;-) ) וליישר את האוטו כדי להחזיר אותו למסלול.

כל זה בעוד אתה דואג להיות בהילוך הנכון ולשחק עם הקלאץ' כשצריך (במידה וזו בימר ידנית, זכית בלוטו).

בשורה התחתונה, אתה מתאמץ - וזה כל הכיף בנהיגה.

ברור לי ומובן מאליו שרוב עם ישראל ורוב החבר'ה בפורום יעדיפו את כיוון ההנעה הכפולה, את מותג הAUDI ואת כל מה שנוצץ על הפרוספקט ונראה קסנוני-ג'אנטים-19-השחרה-גרסת-על-של-סיאט-לאון-שיש-לכל-החברים על הכביש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...