Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

הקבוצה מיועדת למי שנמאס לו לפלש את הפנסים או שקנה חדשים או רכב חדש ומפחד מהיום שיצהיבו.

ע''פי אופטימום הכמות שנמכרת מספיקה בין 5-10 יישומים. אז בואו נהיה שמרנים ונגביל את הקבוצה לארבעה.

עלות הבסיס היא 60 דולר מאוטוגיק. אם מישהו רוצה להגיע ל100$ ושיהיה משלוח חינם ומוכן לספוג עליו מכס באם יתפס אז תפאדל. התכנית היא לשלוח ל buy2usa ומשם לארץ.

כדי למנוע שאלות אציין כבר עכשיו שאני מפ''ת.

אני אתחיל :

1. יוסי

2.

3.

4.

פורסם

תוכל לתת עוד פרטים על החומר בבקשה?

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

1. יוסי

2.אריק

3.

4.

דרך אגב המוצר עולה 290 ש"ח אצל הרקולס,אני לא יודע אם יצא לנו יותר זול,האמת אני אפילו די בטוח.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

אתה מתבלבל עם האופטי קואט שמשמש לצבע הרכב. את האוטם לפנסים אין להם וכרגע התקשרתי לאמת זאת.

1. יוסי

2+3. רז מהפורום ועוד חבר

4.

נשאר מקום אחד.

אריק, להזמין ולחכות למכולה הבאה שלהם? לא תודה. מעדיף לשלם עוד 20 שקל ושיגיע עוד שבוע.

עריכה אחרונה על ידי yossi126
פורסם

אז תקנו ישירות ממנו , עדיף. פה זה עולה לכם 240 לא כולל משלוח.

ואגב אין לאוטוגיק משלוחים חינם לארץ. זה רק בתוך ארה"ב מעבר ל100 דולר הזמנה

פורסם

אני גם רוצה כנראה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
אז תקנו ישירות ממנו , עדיף. פה זה עולה לכם 240 לא כולל משלוח.

ואגב אין לאוטוגיק משלוחים חינם לארץ. זה רק בתוך ארה"ב מעבר ל100 דולר הזמנה

לא מדוייק,

אני בשלב ביצוע הזמנה מאוטוגיק של למעלה מ 100 דולר ושליחות בתוך ארה"ב עולה 22 דולר

עידכון:

מדי פעם יש קופונים שנותנים משלוח חינם, מצאתי אחד AGO2013

autogeek.PNG

עריכה אחרונה על ידי richrach
פורסם

יש להם שלוחה באמאזון וזה עולה שם 63$. הרבה יותר זול מהאתר שלהם. ההזמנה תצא לדרך בקרוב, תראו רצינות וצרו איתי קשר.

פורסם
לא מדוייק,

אני בשלב ביצוע הזמנה מאוטוגיק של למעלה מ 100 דולר ושליחות בתוך ארה"ב עולה 22 דולר

עידכון:

מדי פעם יש קופונים שנותנים משלוח חינם, מצאתי אחד AGO2013

סמוך עלי , יש לי ניסיון גדול עם אוטוגיק. בהזמנה הם מראים לך כאילו מגיע לך משלוח חינם, אחרי שאתה סוגר את ההזמנה הם מזכים אותך בPAYPAL ומבטלים את ההזמנה מכיוון שהם לא שולחים בחינם לחו"ל . גם אם תעשה הזמנה ב400 דולר. (ככה לי היה)

לגבי ארה"ב אכן 99% מהזמן יש להם קופונים (כל שבוע הם שולחים לי) של משלוחים חינם בתוך ארה"ב מעל 100$ או 150$

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב האופטי לנס בארץ ואחד המשתתפים דפק ברז. נותר מקום לאדם רביעי בעלות של 110 שקל. אם לאחר השימוש נראה שנשארה כמות מספקת אז המוצר יעבור למכירה או לאחד המשתתפים שירצה בו וכך נחסוך מהעלות הראשונית.

• תוכן חדש...