Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר- מכונית לנהג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ההייתי רוצה לשמוע את דעתכם מי היא המכונית לנהג בישראל

הפרמטרים מבחינת מכונית הם: הנאה מנהיגה קשר וחיבור מיצד המכונית לנהג

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

לכל נהג יש דרישות שונות. למשל לבעלי משפחה שאוהבים נהיגה ואוהבים ניהוג תהיה דרישה לניהוג, נוחות, בטיחות וכד', ולמשל צעירים שאוהבים ניהוג (רווקים+חברה וכלב) לא יהיה צורך בנוחות (אני אומר את זה באופן כללי) ולמשל לדעתי לאנשים כאלה תתאים מאזדה מיאטה. לבעלי המשפחות שאוהבים נהיגה תתאים הפוקוס 5 דל' (הדור הנוכחי, לא החדשה) וה- 306.

פורסם

עובדה שגם צעירים וגם ערבים וגם זקנים ורווקים ומשטמתים וערסים הולכים לכיוון היפני.

בעיקרון או הונדה סיוויק או סובארו אימפרזה או לאונה או מאזדה 323 או 6 או 3

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
עובדה שגם צעירים וגם ערבים וגם זקנים ורווקים ומשטמתים וערסים הולכים לכיוון היפני.

עובדה שגם בדרום קוריאה, צפון קוראיה, וקוריאה הדרומית, סינים, יפנים, קוראנים, זקנים, צעירים, ובודהיסטים קונים דייהו.

בעיקרון או דייהו לאנוס או דייהו נובירה או דייהו רייסר או סופר רייסר (השם כבר מעיד על כך שהיא מהנה לנהיגה).

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

אני חושב שכדאי לפתוח קבוצת משתמשים חדשה בפורום ולהכניס אותך לתוכה. נקרא לה "קבוצת זייני השכל" או "קבוצת מה הקשר לעזאזל?"

התגובות שלך מזכירות לי את התגובות לכתבות של YNET, וזה בכלל לא נאמר לחיוב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתם רוצים רכב כימעט אוניברסלי קחו סקודה פאביה (ולא בצחוק)

אבל לא מאלה שנימכרות בארץ אלא שנימכרות בחו''ל אלא שהוסיפו להם קצת פילפל

זה המכונית הכי פרקטית בעולם אין שם טיפה של שטח לא מנוצל, יש שם מקום (קדימה+אחורה) ל4 בוגרים והם לא יתפלו מכאבים אח''כ ואם גירסה קצת חזקה יותר אתה גם יכול להנות מהנהיגה שלך

כמובן כל זה לדעתי אז מי שלא מסכים שיביא טענת נגד ולא יהרוג אותי

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
אתם רוצים רכב כימעט אוניברסלי קחו סקודה פאביה (ולא בצחוק)

אבל לא מאלה שנימכרות בארץ אלא שנימכרות בחו''ל אלא שהוסיפו להם קצת פילפל

זה המכונית הכי פרקטית בעולם אין שם טיפה של שטח לא מנוצל, יש שם מקום (קדימה+אחורה) ל4 בוגרים והם לא יתפלו מכאבים אח''כ ואם גירסה קצת חזקה יותר אתה גם יכול להנות מהנהיגה שלך

כמובן כל זה לדעתי אז מי שלא מסכים שיביא טענת נגד ולא יהרוג אותי

נהגת על האוטו שאתה ככה קובע עליו קביעות כאלו נחרצות?

מגאן 265

פורסם
אני חושב שכדאי לפתוח קבוצת משתמשים חדשה בפורום ולהכניס אותך לתוכה. נקרא לה "קבוצת זייני השכל" או "קבוצת מה הקשר לעזאזל?"

התגובות שלך מזכירות לי את התגובות לכתבות של YNET, וזה בכלל לא נאמר לחיוב.

רוני

כן רוני אתה צודק, לך תהגה יתר על המידה זה עוזר.

אני כתבתי תגובה שככה זה לדעתי, אם לדעתך אוהבים צרפתיות אז סבבה, אין לך מה לקרוא לי זיין שכל, כי יש לי הרבה דברים שאני יכול ללמד אותך שאין לך מושג.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אה כן, מר דייהו רייסר? טוב, אז בוא נבדוק לרגע על מה הגבת:

שלום לכולם

ההייתי רוצה לשמוע את דעתכם מי היא המכונית לנהג בישראל

הפרמטרים מבחינת מכונית הם: הנאה מנהיגה קשר וחיבור מיצד המכונית לנהג

והתגובה שלך:

בכדי לעזור לך להבין, זה כאילו ששאלו "איזו מסעדה איטלקית מומלצת באיזור השרון?" ואתה ענית "אבו-חאלד, זה בתחנת פז ליד קניון שבעת הכוכבים". או כאילו ששאלו "איזה אלבום רוק כבד טוב כדאי לקנות?" ואתה ענית "שרית חדד זה אחלה!". או אם נקשר למכוניות - "אני מחפש רכב מרווח ומפואר עם כל הפינוקים האפשריים" ואתה ענית "קנה פרארי 360CS".

בקיצור, שאלו מהי המכונית לנהג, עם דגש על הנאה, תקשורת והתנהגות - מה הקשר להונדה סיוויק או סובארו לאונה לעזאזל?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
נהגת על האוטו שאתה ככה קובע עליו קביעות כאלו נחרצות?

ערב טוב ,

הוא לומד נהיגה על פביה. מספיק טוב?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מספיק עם הויכוחים. אכן אין קשר בין הנאה מנהיגה לבין לאונה, 323 ודומותיהן, על זה כולנו מסכימים.

המכונית שמצאתי אותה מתנהגת היטב ורהוט היא פורד מונדיאו.

המכונית המפחידה ביותר שנסעתי(לא נהגתי) היא הונדה S2000, שבה בכל פניה חברי שנהג בה זרק תחת בצורה מטורפת(חוויה אדירה!חייב לנסות)

פורסם

בכדי לעזור לך להבין, זה כאילו ששאלו "איזו מסעדה איטלקית מומלצת באיזור השרון?" ואתה ענית "אבו-חאלד, זה בתחנת פז ליד קניון שבעת הכוכבים".

כמה פעמים ביקשתי ממך לא לגלות לכולם איפה זה אבו חאלד ? :roll::twisted:

פורסם
מספיק עם הויכוחים. אכן אין קשר בין הנאה מנהיגה לבין לאונה, 323 ודומותיהן, על זה כולנו מסכימים.

המכונית שמצאתי אותה מתנהגת היטב ורהוט היא פורד מונדיאו.

המכונית המפחידה ביותר שנסעתי(לא נהגתי) היא הונדה S2000, שבה בכל פניה חברי שנהג בה זרק תחת בצורה מטורפת(חוויה אדירה!חייב לנסות)

זה כיף שהיא ניזרקת, אבל לצערי, ולצערי הרבה חובבי נהיגה, היא בעלת הגה מחושמל, סורי, לגבי ההגה היא לא מגיעה לרמה של המיאטה. מנוע יש לה, הגה לא. ובנוסף, קיבלתי חוות דעת מאנשים שנהגו על שני הרכבים.

ה-s2000 היא בעלת הגה חשמלי טוב, אבל לא מספיק.

פורסם

יש שלוש מועמדות מיידיות : סובארו אימפרזה STi , מיצובישי איבו 8 ואלפא 147 GTA (שלא ממש מיובאת סדיר). עכשיו בבקשה תזמין לי את האחרונה בצבע שמפניה.

נ"ב (כדי לא לבזבז הודעה סתם) - יש לי שכן שחונה אצלו לנצ'יה פריזמה שנראית מוגדשת, הצמיגים הקדמיים שלה חלקים לחלוטין, ממש גומי חלק בלי אף חריץ - זה מה קוראים "סליקס" ? למה זה טוב ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
זה כיף שהיא ניזרקת, אבל לצערי, ולצערי הרבה חובבי נהיגה, היא בעלת הגה מחושמל, סורי, לגבי ההגה היא לא מגיעה לרמה של המיאטה. מנוע יש לה, הגה לא. ובנוסף, קיבלתי חוות דעת מאנשים שנהגו על שני הרכבים.

ה-s2000 היא בעלת הגה חשמלי טוב, אבל לא מספיק.

נו, אז ההגה פחות טוב. אז מה? הוא עדיין טוב בתור הגה חשמלי, והוא קצר ומאוד מדויק, זה כבר רוב התכונות הנדרשות מרכב ספורטיבי טוב. אפילו אם חסרה קצת תקשורת, מקבלים מספיק מהשלדה בעקבות בסיס הגלגלים הקצר, המושבים וגובה המרכב.

בנוגע לצמיגי הסליקס - זה טוב למסלול ורק למסלול. מיותר לחלוטין בכביש. (וגם לא חוקי למיטב ידיעתי)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...