Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגדרת מודם HUAWEI HG655m

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מישהו רכש את המודם הנ"ל (יש קישור לקניה בשרשור בהודעה מספר 11), או יודע איך צריך להגדיר אותו כדי שיעבוד עם ראוטר חיצוני (לא הצלחתי להתחבר בעזרתו גם בלי ראוטר) אשמח לעזרה. מנורת ה DSL במודם מהבהבת ולא דולקת קבוע כמו שצריך להיות.

תודה,

אולג

פורסם

כן, ההגדרות שציינתי היו אמורות לעבודת, תקשר ל-166 ותברר איתם מה ההגדרות שלהם, יכול להיות שהם שינו משהו בתקופה האחרונה.

יש מצב שתצטרך להתווכח איתם ע"מ לחלץ מהם את ההגדרות המתאימות.

פורסם

צריך להגדיר את הפרוטוקול המתאים עבור VDSL. יש לי מכשיר של ZTE והיה צריך לוודא שהוא משתמש בVDSL המתאים ולא ADSL. אני העתקתי בזמנו הגדרות ממודם בזק NETGEAR שיש לי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
צריך להגדיר את הפרוטוקול המתאים עבור VDSL. יש לי מכשיר של ZTE והיה צריך לוודא שהוא משתמש בVDSL המתאים ולא ADSL. אני העתקתי בזמנו הגדרות ממודם בזק NETGEAR שיש לי.

לפי מה שאני מבין מודם VDSL אמור לתמוך גם ב ADSL, לא?

פורסם

אכן. אבל, בארץ adsl זה כמה שאני זוכר עד 15-20 מגה גג. וגם לadsl יש מספר פרוטוקולים וגם מספר פרופילים. תוודא שאתה משתמש בנכון וזה יעבוד לך.  

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בגלל זה אני מחליף ממודם של בזק שתומך רק ב ADSL למודם VDSL.

תודה לכולם, אגיע הביתה ואבדוק אם אני מצליח להגדיר כך שיעבוד.

פורסם

המודם עדיין לא מסתנכרן (נורית ה- DSL עדיין מהבהבת). למישהו יש עוד רעיונות לפני שאני יוצר קשר עם המוכר ומקווה שיסכים לקחת חזרה את המודם?

• תוכן חדש...