Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח על אין כניסה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי באין כניסה. איך שיצאתי קלטתי מאחוריי ניידת מהבהבת לי. אם הוא היה סמוי, הייתי מוריד לשני, ובורח... אבל הוא לא...

אציין כי אין לי הרשעות קודמות. בנוסף, אני לא תושב האיזור ולא מכיר אותו. בנוסף, נסעתי עם המשפוחה.

האם יש מצב לביטול הדו"ח????

האם כדאי להישפט??

חארם על הכסף...

פורסם

היה לך מצב חרום ?

מישהו חס וחלילה עמד למות לך באוטו ?

אז למה אתה נוסע באין כניסה ?! בשביל לקצר את הדרך ?

בעיה שלך שאתה קיבלת דו"ח מוצדק לחלוטין, מכוון שסיכנת חיי אדם, שלך, משפחתך ונהגים אחרים !

שלם את הכסף ואל תעשה את זה שוב !

נמאס לשמוע על כל אחד שעושה עברה, מקבל עליה דו"ח ואח"כ בוכה על זה !

אל תבכה כמו ילד על טעויות שעשית כמו גבר !

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

תן לי לנחש זה היה בתל אביב?

פשוט עיר שהרמזור מסתתק לך מאחורי העץ שלא גזמו מאז הסרט "מציצים" ותמרורים דהויים חשוכים ומוסתרים, תעבורה שם על הפנים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
נסעתי באין כניסה. איך שיצאתי קלטתי מאחוריי ניידת מהבהבת לי. אם הוא היה סמוי, הייתי מוריד לשני, ובורח... אבל הוא לא...

אציין כי אין לי הרשעות קודמות. בנוסף, אני לא תושב האיזור ולא מכיר אותו. בנוסף, נסעתי עם המשפוחה.

האם יש מצב לביטול הדו"ח????

האם כדאי להישפט??

חארם על הכסף...

הייתי מוריד לשני ובורח.....

מי ישמע... שומאכר....

בזמן שאתה בורח - את מי היית דורס?

בדיוק בגלל אנשים כמוך - המשטרה מתייחסת לכולם כמו שהיא מתייחסת.... היא לא יכולה לדעת אם הנהג ברכב סתם טעה או שהוא הרוצח הפוטנציאלי הבא...

מוריד לשני ובורח - עם המשפחה.... והורג גם אותם בדרך....

חה...

הלוואי ישללו לך ל - 80 שנה... עוד לא שמעתי על אדם שיותר מגיע לו לקבל דו"ח מאשר לך מר "מוריד לשני ובורח".....לא בגלל העבירה - אלא בגלל הגישה...

תגיד.... "גלגלים" כבר עשית היום????

:bad-word: :bad-word:

אלון

פורסם
הייתי מוריד לשני ובורח.....

מי ישמע... שומאכר....

בזמן שאתה בורח - את מי היית דורס?

בדיוק בגלל אנשים כמוך - המשטרה מתייחסת לכולם כמו שהיא מתייחסת.... היא לא יכולה לדעת אם הנהג ברכב סתם טעה או שהוא הרוצח הפוטנציאלי הבא...

מוריד לשני ובורח - עם המשפחה.... והורג גם אותם בדרך....

חה...

הלוואי ישללו לך ל - 80 שנה... עוד לא שמעתי על אדם שיותר מגיע לו לקבל דו"ח מאשר לך מר "מוריד לשני ובורח".....לא בגלל העבירה - אלא בגלל הגישה...

תגיד.... "גלגלים" כבר עשית היום????

:bad-word: :bad-word:

אלון

אם כבר שמת לב לנקודה הזאת, טוב שהרחבת עליה כי לא ממש שמתי לב אליה..

אם זה היה סמוי היית מוריד לשני ובורח? רק תזכיר לי מה עשית? גנבת? רצחת? הרגת בשוגג? אה נכון עברת באין כניסה.

בהחלט סיבה טובה להתחיל לברוח משוטר סמוי בדיוק אחרי עבירה. עזוב שלילה, הדברים שהם יכולים לתת לך... משפט, מאסר\תנאי, קנס כספי, שלילה...וזה רק על הבריחה מהמשטרה (אי מילוי הוראות שוטר בתפקיד\במדים) שלא נדבר על כל שאר הדברים שהיית מקבל על עוד עבירות בדרך אם היית נלחץ ודורס הולך רגל תמים שעבר לו במדרכה או בדיוק חצה את הכביש.

ונאמר והיית בורח מהשוטר הסמוי לכאורה, מה בדיוק היית אומר לשופט? למה נלחצת וברחת? לא ידעת שזה שוטר והחלטת לברוח כי נבהלת? give me a break.

כנראה שראית יותר מדיי מרדפים בערוץ ריאלטי, או שלא ראית מספיק, כי אם היית רואה היית מבין שאפילו הנהגים הכי מיומנים נתפסים בסופו של דבר ע"י המשטרה (או שפשוט נגמר להם הדלק:razz: ).

"חארם על הכסף" צודק. כנראה שיש לך יותר מזל משכל, למזלך אתה עדיין חי כדי ללמוד.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

בגב הדוח, באותיות קטנות, יש הוראות לבקשה לביטול דוח, מומלץ.

שלח הכל בדואר רשום, ושמור את הקבלה עם המכתב. הגשת בקשה לא מעכבת את הדו"ח, אז אל תשכח לשלם אותו תוך 90 יום גם אם לא קיבלת תשובה.

הסיכויים שיבוטל הדוח לא גדולים אבל אין סיבה לא לנסות. הרשעה ראשונה מעלה את הסיכוי להצלחה.

dirty old man

need love too

פורסם
כנראה שראית יותר מדיי מרדפים בערוץ ריאלטי, או שלא ראית מספיק, כי אם היית רואה היית מבין שאפילו הנהגים הכי מיומנים נתפסים בסופו של דבר ע"י המשטרה (או שפשוט נגמר להם הדלק:razz: ).

יוסי.

או שפשוט נכנסה בהם משאית והם גמרו את החיים שלהם או חיים של אחרים בגלל חארטה!
פורסם

הוא סתם אמר את זה כדי ליצור עליכם רושם

של איזה נהג מטורף.. שתתנו לו קצת ריספקט

לפחות היית נכנס ברוורס ואז אם היית רואה סמוי היית נכנס בו בכל הכח. (מה יש להפסיד?)

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

פורסם
הוא סתם אמר את זה כדי ליצור עליכם רושם

של איזה נהג מטורף.. שתתנו לו קצת ריספקט

לפחות היית נכנס ברוורס ואז אם היית רואה סמוי היית נכנס בו בכל הכח. (מה יש להפסיד?)

הרגת אותי מצחוק, זה כמעט קרה לי פעם שנסעה מולי ניידת בתוך העיר ברחוב הכי צר בחיפה באין כניסה על 80, חבל שלא פתחתי את הדלת.

אהה והוא גם היה בלי אורות.

תבקש להישפט, קח איתך את ההורים שלך שהיו איתך באוטו וידעים שסתם ככה לא תיכנס עם המשפחה וגם לא לבד באין כניסה, תגיד שחזרתם מחברים ולא מיהרתם ולא חיפשת לקצר שום דרך, לך תצלם את התמרור מזווית הכי מוסתרת שיש, ויש לך סיכוי לא קטן לצאת באזהרה בלי נקודות או דו''ח.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
הרגת אותי מצחוק, זה כמעט קרה לי פעם שנסעה מולי ניידת בתוך העיר ברחוב הכי צר בחיפה באין כניסה על 80, חבל שלא פתחתי את הדלת.

אהה והוא גם היה בלי אורות.

תבקש להישפט, קח איתך את ההורים שלך שהיו איתך באוטו וידעים שסתם ככה לא תיכנס עם המשפחה וגם לא לבד באין כניסה, תגיד שחזרתם מחברים ולא מיהרתם ולא חיפשת לקצר שום דרך, לך תצלם את התמרור מזווית הכי מוסתרת שיש, ויש לך סיכוי לא קטן לצאת באזהרה בלי נקודות או דו''ח.

ממתי לא נענשים על עבירה שבוצעה בלי כוונה?

פורסם

דרסתי מישהו לא בכוונה

אני יצלם את הגופה שלו מודבקת לרצפה, לא יכולתי לראות אותו

אני יוצא נקי?

אם צריך אני יביא גם את המשפחה שלי שתעיד שאני לא הרגתי אף פעם מישהו ואין לי כוונות להרוג

פורסם
דרסתי מישהו לא בכוונה

אני יצלם את הגופה שלו מודבקת לרצפה, לא יכולתי לראות אותו

אני יוצא נקי?

אם צריך אני יביא גם את המשפחה שלי שתעיד שאני לא הרגתי אף פעם מישהו ואין לי כוונות להרוג

תתפלא אבל יש מקרים שבהם הנהג לא אשם והוא יוצא נקי.

כמה נקי אפשר לקרוא לזה אני לא יודע, אח"כ כל החיים שלך אתה רק חושב על זה.

מניסיון של חבר, הוא דרס מישהו, הבן אדם לא נהרג אבל נשארה לו נכות לא קטנה.

החבר יצא נקי מכוון שהעיניין לא היה באשמתו כלל ! (לא זוכר את הנסיבות)

אך הוא וויתר על הנהיגה ושכר נהג בשבילו.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...