Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה דמיו. מודל 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

מודה שאני בור ועם הארץ בכל הנושא הזה של רכבים,לכן קיוויתי שאולי ממכם תבוא לי הישועה.

העניין הוא כזה:

יש לי אפשרות לרכוש מאזדה דמיו מודל 2001 (רוכש מבן משפחה מדרגה קרובה). הרכב בסך הכל לאחר בדיקה של חבר טוב שמבין קצת יותר ממני בעניינים האלה נמצא במצב בסדר גמור,וגם המחיר שאשלם (סביבות ה-7000 שקל) מאוד נמוך לפי מה שהבנתי.

ההתלבטות היא בנושא הקילומטראז' הדי עצום של הרכב. 260 אלף קילומטר עשתה המאזדה,ואני חושש שמהר מאוד יגיעו התקלות ואצטרך כל שני וחמישי להכניס את הרכב למוסך.

השאלה שלי מהן האלטרנטיבות? האם שווה לשים 7K על רכב שבסך הכל במצב טוב אבל עשה כל כך הרבה קילומטראז שאולי תוך תקופה מסוימת אצטרך להוציא שוב כסף על כל מיני טיפולים בשבילו?

למביני דבר הפתרונים..

תודה :)

פורסם

מכיוון שאתה רוכש את הרכב מבן משפחה מדרגה קרובה, הרי תוכל לקבל ממנו תיעוד מדויק של היסטוריית הטיפולים ומצב אמיתי של הרכב.

בסכום הזה, כנראה שלא תוכל לקבל רכב אחר עם היסטוריית טיפולים מלאה ועם רמת חשיפה אמיתית של מצב הרכב.

לכן, כל עוד הרכב באופן כללי תקין, לא נראה לי שזה סיכון גדול.

אגב, מה הצרכים שלך מהרכב? מה אופי הנסועה וכמה ק"מ אתה מתכוון לנסוע בחודש? האם מדובר בנסיעות במאמץ? בכבישים הרריים?

פורסם

דמיו זה רכב טוב מרווח ואמין מאוד, במידה והוא טופל באופן סדיר יש סבירות שהמנוע ישרוד עוד אי אלו אלפי ק"מ,

אבל שאר המכלולים יש להם בלאי (מיתליםת צמיגים, מערכת חשמל וכו') אז כן כך בחשבון הוצאות נוספות על הרכב (יכולות להגיע גם לסכומים לא קטנים), ולכן חשוב מאוד ההיסטוריה של הטיפולים ומה הוא החליף לאחרונה.

פורסם

סליחה שאני מתפרץ לדלת פתוחה אבל לדעתי, לא עושים עסקים עם משפחה ואולי אני בדעת מיעוט כאן אבל זה נאמר לא מרוע לב,אלא מזה שלפני מספר שנים התחננתי לאבא שלי שימכור לנו את הלנטיס שלו (כשרצה להשתדרג).אז כאשר לקחו את הרכב לבדיקה כבר גילו דברים,שלא אני ולא הוא היינו מתמודדים איתם נפשית (תקלה בגיר ב 99% לפי המכון למרות שלא הרגשנו כלום בנסיעה+ירידה בקומפרסיה-סה"כ רכב שנת 2000 שעבר 186,000 ק"מ.הרכב נמכר ב-10,000 פחות מהמחירון רק כדי שלא נשאיר אותו אצלנו

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

האם האוטו עצמו שווה את המחירון שלו במידה ומדובר על יד 1 עם קילומטרז' 120,000? כלומר מבחינת צריכת דלק, בטיחות, היגוי וכו'

ועוד שאלה קצת לא במקום, שמתי לב שהרכב הזה מפורסם בעיקר בקרב הנשים, זה בגלל העיצוב או נוחות חניה או משהו אחר?

עריכה אחרונה על ידי SamiSushan
פורסם

שום רכב לא שווה מחיר מחירון הכל עניין של היצא וביקוש.

הדמיו הגיעו רמת גימור אחת לכן גם גרסת ליסינג וגם הפרטית אותו דבר.

הרכב לא חסכוני(צורך 1:10 בממוצע),מידת צמיגים קטנה לכן היגוי לא משהו כיסא הנהג לא היה לי נוח.

זה רכב שמיעד להיות רכב שני במשפחה לכן יש מצב שהרבה ממוכרים הם נשים.

פורסם

הקילומטראז' שהרכב עשה בד"כ לא משקף את טיב המנוע, יש לי סובארו שעשה כבר 560 אלף ק"מ ועוד היד נטויה.

את טיב המנוע בוחנים רק בבדיקה לפני קניה וזה הכל

פורסם

אבא שלי נוסע על דמיו שנת 2002, שנרכשה ב 2004 מחברת השכרה גדולה. (אני הסתובבתי וחפשתי רכב בשבילו והדמיו הזאת הייתה בובה).

הרכב מתקרב ל 400,000 ק"מ, עם מספר תקלות שאפשר לספור על יד וחצי לאורך כל השנים. המנוע לא נפתח, וגם עם התיבת הילוכים (יש רק אוט') לא היו בעיות. בסה"כ רכב בסיסי, פשוט ואמין.

הנוחות לא משהו, במיוחד למי שרגיל לרכבים אירופאיים, אבל מצד שני זה סוס עבודה.

יחסית מרווח בגלל מבנה ה"מיקרו וואן" שלו.

למעשה כבר היו מספר פעמים דיבורים על החלפת רכב, אבל בגלל השווי האפסי של הדמיו שאפשר לקבל במכירה, ובגלל שהיא ממשיכה לנסוע כמו גדולה - הוא פשוט ממשיך לנסוע עליה ודוחה את ההחלפה.

טיפולים זולים, צריכת דלק טובה, סביבות 1-13 \ 1-14 בנסיעה רגועה (אבא לא משתולל).

בסכום הזה אין לך אפשרויות רבות ובכל רכב כזה יש סיכון לתקלות, אבל יחסית לסכום - זו אופציה מעולה.

אם הרכב תוחזק וטופל כמו שצריך - לך על זה.

• תוכן חדש...