Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נפח מנוע או טורבו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה לקבל קו מחשבה הגיוני לגבי מספר רכבים :

אודי A4 - מנוע ,3200,3000 או מנוע 1.8T , 2.0T ?

גולף - V6 או מנועי הטורבו ?

הכיוון סביב רכבי מנוע 3 ליטר או קטנים עם טורבו..

איך יודעים מה עדיף? מה יותר חזק ,אמין?

תודה

פורסם

כדאי שתנהג בפועל כדי לראות למה אתה יותר מתחבר. אין ספק שמנוע 2 ליטר טורבו הוא חזק, אבל קח בחשבון שישנם גם מנועי 3 ליטר טורבו- שזה כבר ליגה אחרת לגמרי.

לכן, מומלץ שתבצע נסיעת התרשמות כדי לראות מהן העדפותיך

פורסם

מצטרף לנאמר לעיל (תבדוק על אמת)

אבל ההבדל, בגדול, בין מנוע אטמוספרי למנוע עם טורבו, הוא זמינות הכוח: בגדול - במנוע טורבו, הכוח יהיה זמין בסל"ד נמוך יותר מאשר במנוע אטמוספרי.

אני אישית לא אוהב להיות בסל"ד גבוה, אני אוהב להיות באזור ה'רגוע' אבל כשבא לי ללחוץ ולטפס מהר בלי הצורך בקיקים, ולכן עד כה התחברתי יותר למנועים מוגדשים.

אבל זה עניין אינדיוידואלי, אני לא חושב שיש כאן 'תשובה נכונה'.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מנסיון על שניהם (מנוע 1.8 טורבו של סקודה וסיאט ומנוע 1.6 טורבו של מרצדס; וגם מנוע 3.0 של קאדילק) -

מנוע גדול יותר כיף. אין על תחושת הליניאריות של הכוח הנצבר. עם זאת, לצרכים רגועים - אין ספק שמנועים מוגדשים קטנים עושים עבודה טובה כמעט כמו מנועים גדולים, ועדיין חסכוניים בהרבה.

• תוכן חדש...