Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

אני מבקש עזרתכם ברכישת רכב משפחתי, דוגמת קורולה, I35, מזדה 6 וכו'.

חשוב לי אבל שיצרוך כמה שפחות דלק, בדגש על בינעירוני.

תודה.

אגב, רצוי שיהיה משנת 2012, ובאזור ה 80K.

פורסם

כ 26000 ק"מ בשנה.

מתלבט כעת בין שניים, ואשמח להארותיכם מה עדיפה, בכל המובנים

יונדאיI35, אלפיים ושתים עשרה, 44000 ק"מ

טויוטה טוונסיס, אלפיים ואחת עשרה, 90000 ק"מ.

שניהם נמכרים ב 85K.

פורסם

עם נסועה כזו יש מצב שעדיף לך דיזל. אני מצטרף להמלצה על סיטרואן C3 פיקאסו HDI. היא מעט צרה יותר ממשפחתית אבל כנהג לא תשים לב להבדל. רק 3 אנשים בנסיעה ממושכת במושב האחורי ירגישו זאת. מצד שני לממדים מעט קטנים יותר יתרון בחניה, תמרון וזריזות. לרכב גם תא מטען מאוד נוח למשפחה.

פורסם

תודה, ההמלצות ממש טובות, רק שיש לי בעיה, כי אני צריך רכב שישדר גם מעמד וסטטוס, לפחות כמו ה I35, מאליבו וכו'.

מיני זה בעיה בקטע הזה.

פורסם

לא הציעו לך מיני...

הc3 היא סופר מיני.

אני מחזק את עניין הפלואנס.

רכב נעים וחסכוני, עם סלון מפתיע בפינוק שלו.

ו הוא גם גדול כמו סירה

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

התשובה פשוטה, בדקת את צריכת הדלק של דגם הבנזין, ואילו אני וכך גם החברים האחרים ממליצים לך על דגם הטורבו דיזל.

פורסם
תודה, ההמלצות ממש טובות, רק שיש לי בעיה, כי אני צריך רכב שישדר גם מעמד וסטטוס, לפחות כמו ה I35, מאליבו וכו'.

I-35 משדרת מעמד וסטטוס??? איזה סטטוס בדיוק, של הייטקיסט שקיבל רכב מהעבודה?

לגבי המאליבו של שברולט - אין מה להשוות בכלל, המאליבו בהחלט מרשימה ומשדרת נוכחות.

פורסם
רק שיש לי בעיה, כי אני צריך רכב שישדר גם מעמד וסטטוס, לפחות כמו ה I35, מאליבו וכו'.

מיני זה בעיה בקטע הזה.

אני מנסה להבין משהו, מה בדיוק אתה מחפש ברכב? מה זה בשבילך שישדר "מעמד וסטאטוס"? את מי אתה הולך להרשים בפקקים? את משטרת התנועה? בהודעה הראשונה שלך הבנתי שאתה מחפש רכב משפחתי, כי אולי אתה צריך להכניס עגלה לתא המטען וכו',

אבל עכשיו בכלל אני לא מצליח להבין מה אתה רוצה מהרכב.

עצה: קרא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי. קח דף ועט ותעשה לעצמך "רשימת קניות" של "מה אני צריך ומה אני רוצה מהרכב" לפי סדר עדיפויות וככה נוכל לעזור לך יותר.

אישית אני אוהב יותר רכבי סופר מיני ידניים כמו למשל פאביה/איביזה 1.2TSI מאשר משפח-טומטית אפורה וסטנדרטית ומגושמת, אבל זו העדפה שלי, השאלה מה א-ת-ה צריך מהרכב.

פורסם

אני יכול להמליץ על כיוון קצת שונה.

רכב שיתן לך גם סטטוס, נוחות, חסכוני יחסית, אמינות, בטיחות, גודל, ויכנס תקציב.

זה ידרוש ממך להשקיע קצת יותר מאמץ בחיפושים ובבדיקה.

חפש מרצדס דיזל, מונית לשעבר, משנתון 10-11. אמור להיכנס לך בתקציב ואולי להשאיר עודף.

אני יכול להגיד מניסיון שזה עונה על כל הקריטריונים שציינתי למעלה, במיוחד סטטוס ורושם ראשוני (לטוב ולרע).

• תוכן חדש...