Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יצאו לפיוניר כמה מכשירי דאבל דין,עם קרוס 3WAY וTC.

מטעמי נוחות אני רוצה להחליף את ה80PRS שלי במכשיר שכזה,ב80PRS הpreout הוא 5V ובמכשיר שאני רוצה לקנות הוא 3V,מה הן המשמעויות?

חשוב לי להישאר באותה רמת סאונד של ה80PRS.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

3 שרשורים שעוסקים בענין בענין מתח המוצא (אם תמשיך מעבר להודעות הראשונות ולא תלך לאיבוד בהם) - 1, 2 שמוביל ל-3.

בגדול, באופן תאורטי, רצפת הרעש (ופוטנציאל הפרעות השראתיות) תעלה במעט. האם זה משהו שתרגיש בהכרח - ממש לא בטוח.

אאל"ט ב-PRS יש (מסתבר ש-3) מעבדי 24 ביט של Burr-Brown (שהוא שם דבר) ובדאבל דינים גם 24 ביט אבל הם כנראה של AKM (לא יודע את מספרם במכשירים). להגיד לך שתרגיש בהבדל משמעותי לרעה? אני בספק.

בשורה התחתונה אצטט את EyalR מאחד השרשורים:

התעסקות מוגזמת בנתונים לא תוביל לדבר. חברות מנצלות את העובדה שקונים אוהבים להסתכל על מספרים (למרות שהרבה פעמים לא יודעים את משמעותם או את השפעתם) ומפרסמות מספרים שלרוב אינם אומרים דבר וחצי דבר.

קנה רדיו דיסק שכולל את הפיצ'רים הרצויים, שנראה טוב בעינך, מחיר מתאים, שירות, אחריות, אמינות וכו' ולא בהתבסס על מספר כזה או אחר.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
3 שרשורים שעוסקים בענין בענין מתח המוצא (אם תמשיך מעבר להודעות הראשונות ולא תלך לאיבוד בהם) - 1, 2 שמוביל ל-3.

בגדול, באופן תאורטי, רצפת הרעש (ופוטנציאל הפרעות השראתיות) תעלה במעט. האם זה משהו שתרגיש בהכרח - ממש לא בטוח.

אאל"ט ב-PRS יש (מסתבר ש-3) מעבדי 24 ביט של Burr-Brown (שהוא שם דבר) ובדאבל דינים גם 24 ביט אבל הם כנראה של AKM (לא יודע את מספרם במכשירים). להגיד לך שתרגיש בהבדל משמעותי לרעה? אני בספק.

בשורה התחתונה אצטט את EyalR מאחד השרשורים:

טוב.. יצא פיוניר 8750... מה יהיה? :lol:

פורסם

שים לב שב- 80PRS ניתן לכוון כל ערוץ בנפרד, לדוגמה: כיוון ערוץ קדמי ימני וכיוון ערוץ קדמי שמאלי בנפרד.

יכולת זו אינה קיימת במכשירים החדשים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון.

החלפתי את המכשיר ב5750 של פיוניר, דאבל דין עם קרוס 3 way.

יש קרוס מלא וtc כמו ב80prs.

האיכות סאוונד לא משתווה ל80prs,למרות של 80prs יש פריאאוט גבוה יותר, הווליום ב5750 גבוה יותר.

המכשיר היה על פלאט לחלוטין, והסאב דפק חזק יותר ופחות מדוייק.

הסט לא נשמע טוב כמו מקודם למרות שהכיוונים היו זהים.

היתה לי הרגשה כאילו עדיין היה איזה איקווליזר מופעל שהדגיש תדרים מסוימים.

בקיצור החלפתי חזרה ל80prs, אין להשוות מבחינת סאוונד.

עכשיו אני לא יודע מה לעשות, מחפש דאבל דין היי אנד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

חשבת לעבור לציוד דיגיטאלי?

טאבלט או כל דבר שמוציא אות דיגיטאלי ופרוססור.

לא חייב היי אנד.

עריכה אחרונה על ידי SHAI-SPORTWAGON
פורסם

ההמלצה שלי תהיה קלאריון HX-D3 בעולם האנלוגי -

גוף קירור מנחושת.

ספק כוח חיצוני מאוד חזק.

תומך 4WAY עם 4 יציאות RCA ואם אתה ממש רוצה יש יציאה אופטית

8V PRE OUT לכל ערוץ

רצפת רעש גבוהה

בקיצור חלום רטוב שהיה בידיים שלי ללילה אחד לפני שנמכר! :evil: לא הספקתי אפילו ללטף אותו.

אבל במקום - אני עובד עם טאבלט בטופולוגיית FULL DA דרך פרוססור ישירות לתוך המגבר :twisted:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...