Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

מחפש כרגע חבילת אינטרנט וטלפון במחיר טוב עד סביר .

הוט+012, 100 מגה +טלפון 1000 דקות ב 162 ש"ח .

מה דעתכם ?

פורסם

אתה באמת צריך טלפון לשיחות? אם יש לך סלולר זה די מיותר לדעתי (גם ככה הכל כלול שם ב30-50ש"ח היום..)

חפש באנדל תשתית וספק אינטרנט ב100+ש"ח אם אתה יכול,עדיף

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

צריך טלפון לשיחות נכנסות בעיקר. לשיחות יוצאות כמובן שיש סלולר גם לנייחים.

בהוט אין יותר באנדלים .

פורסם

בלי טלפון (40 ש"ח פחות) החבילה משתלמת ?

החבילה של בזק (100 מגה ב100 ש"ח ) שמשום מה לא מופיעה באתר בזק , האם הספק כלול במחיר הנ"ל ?

הדבר היחיד שמחזיק אותי בהוט הוא הטלפון (הטלפון של בזק יקר יותר ) .

פורסם

אני באותה דילמה קניתי טלפון ביתי מבוסס סים, סים פריפייד ללא דמי מנוי בכלל רק לשיחות נכנסות :)

אודי A4

דימה.

פורסם

לי יש סים של סלקום טוקמן.

קניתי אותו לפני 4 שנים הוא עלה לי אז 4 שקל אבל זה דרך חבר משווק המחיר הרגיל סביבות 20-30 שקל, אני אכן לא ממלא אותו בכלל ולא משלם כלום על זה.

את הסים אפשר לרכוש בערך בכול מקום החל מכול פיצוציה שכונתית ועד סלקום עצמם, יש עליהם ביקוש מטורף של סוחרי רכב וסוחרי סמים בגלל שהם לא קשורים לשם :smile:

אורנג' גם מפיץ סימים ככה BIGTALK , הם טיפה יותר יקרים סביבות 50-60 שקל והרבה יותר נדירים.

את השרות של יופון אני לא מכיר אבל זה בטח באותה מתכונת.

הטלפון שלי של חברת HUAWEI הסינית, עלה 30$ בALIEXPRESS המחיר קצת עלה מאז אבל הזמנתי מהמוכר הזה http://www.aliexpress.com/item/Origi...024358010.html

המכשיר הזה נותן לך את כול היתרונות של טלפון ביתי, בזמן הפסקת חשמל הוא ממשיך לעבוד עוד איזה 6 שעות עלידי סוללה פנימית, ככה שזה בדיוק כמו בזק בעניין זמינות.

אם אתה רוצה לחבר מכשיר טלפון משלך לסים אז במקום מכשיר אתה יכול לקנות GSM GATEWAY שזה מכשיר שאתה מכניס סים עליו והוא נותן לך יציאה של טלפון ביתי אותו אתה יכול להתקין בארון של בזק מחוץ לבית ואז כול השקעים בבית יתפקדו בצורה רגילה כמו בזק ללא קרינה וכו כי המכשיר עצמו ישאר מחוץ לבית בכלל, לא עובד אם יש לך תשתית ADSL כמובן, לחלופין אפשר סתם לחבר עליו טלפון רגיל.

משהו כזה http://www.aliexpress.com/item/GSM-9...590671765.html

תשים לב שהמכשירים של HUAWEI עובדים בעיקר בדור 2 ואלא של דור 3 עולים הרבה יותר יקר, זה רק מגביל אותך בחיבור למפעילים דור 3 כגון פלאפון בשאר זה לא משנה גם ככה הקליטה של המכשיר הזה הרבה יותר טובה מפלאפון רגיל.

בחישוב גס חסכתי עד היום סביבות אלף שקל מאז שעברתי לזה.

אודי A4

דימה.

פורסם

קו VOIP לשיחות נכנסות (כלומר: תשלום של כמה אגורות לדקה אם כן תחייג שיחות יוצאות) אתה יכול לקבל בבזק בינ"ל באיזה 10 ש"ח לחודש.

אינטרנט 100M אתה יכול לקבל בבאנדל ב-99 ש"ח באקספון (בתשתית בזק)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תודה לכולכם

מכשיר GSM נראה ממש טוב ,איך לא חשבו על זה קודם.

טלפון סיני ,לא כ"כ מתאים כי הוא לא אלחוטי וגם מגביל במגוון החברות מהן ניתן לרכוש את הסים.

מצד שני, הסוללה היא יתרון בזמן הפסקת חשמל.

פורסם

אפשר לנייד קו ביתי?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

עברתי על תקנון המבצע ולא מצאתי מידע אודות התחייבות .

אני כרגע עם חבילה של 12 מגה בהוט ולפני שאני עובר ל100 מגה בהוט (או בבזק), אני רוצה לנסות 30 מגה בהוט או אולי 40 מגה בבזק , יכל להיות שחבילה קטנה מ 100 מגה בהחלט תספיק.

האם "הקפיצות" האלה אפשריות(כמו בחבילת הסלולר למשל) או שכל פעם חברת התשתית יכולה לקנוס אותי מחדש ?

עריכה אחרונה על ידי Tida-man
פורסם
יש עליהם ביקוש מטורף של סוחרי רכב וסוחרי סמים בגלל שהם לא קשורים לשם :smile:

burner phone :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...