Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדבקת רישוי לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם יש איזה סיבה או טעם להשאיר מדבקה קודמת לצד החדשה או שחבל על המקום ומיותר לגמרי?

הסיבה היחידה היא עצלנות שאנשים שלא מורידים את המדבקיות הישנות.

קיימת תקנה (שלא מבוצעת בפועל) ואומרת כך:

בסיום הטסט באחריות מכון רישוי להדביק את המדבקה בצד ימין עליון של השמשה ולהסיר את המדבקות הישנות.

פורסם

חההה :lol:

זה מזכיר לי שב-1993 רכשתי רכב חדש סקודה פיבוריט והחלטתי שאני לא מוריד שום מדבקה ישנה. סתם שריטה במח, רציתי להמחיש עד כמה הרכב וותיק.

לא זוכר בדיוק אבל למיטב זכרוני בשנת 2004-2005 לא עברתי את הטסט בגלל זה והכריחו אותי להוריד את כל המדבקות

פורסם

אני לא אבכה על מדבקה קטנה של הטסט שמודבקת ממש בפינה למעלה, גם אם הרכב יקר וחדש.

עזבו, יש דברים שלא עולים לכם כסף, לא עושים לכם נזק ברכב ורמת הכיעור מזערית - תדביקו. שאלו יהיו הצרות שלכם בחיים.

פורסם

מדבקה של NOX על הרכב גם מוסיפה כוח וגם יותר יפה!

וברצינות, לא מדביק מקסימום מראה לשוטר ואומר שהאוטו היה מלוכלך בשמשה ביום של הטסט ולא יצא להדביק

פורסם
מיותר גם להשאיר את הנוכחית לפי דעתי

^זה.

אני לא אבכה על מדבקה קטנה של הטסט שמודבקת ממש בפינה למעלה, גם אם הרכב יקר וחדש.

עזבו, יש דברים שלא עולים לכם כסף, לא עושים לכם נזק ברכב ורמת הכיעור מזערית - תדביקו. שאלו יהיו הצרות שלכם בחיים.

בגטס האקסית היה ריבוע בגודל המדבקה צרוב בשמשה, מאוד בולט ומאוד מציק כי את המדבקה הראשונה (וכל אחת אחריה) הדביקו באזור הכחול.

"נזק" שהוא למעשה בלתי הפיך, גם אם רק קוסמטי, הדרך היחידה לתקן היא להחליף שמשה.

אני דבק בשלי - לא מדביק שום דבר על הרכב, ושיתפוצצו כל מי שזה מפריע לו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם כולם לא מדביקים שום דבר אז גם תו חניה אזורי נגיד אתם לא מדביקים? אצלי ברכב מודבק תו אזורי ותו של האוניברסיטה, התווים תקפים גם כשהם לא מודבקים אלא סתם מונחים על הדש בורד?

פורסם
בגטס האקסית היה ריבוע בגודל המדבקה צרוב בשמשה, מאוד בולט ומאוד מציק כי את המדבקה הראשונה (וכל אחת אחריה) הדביקו באזור הכחול.

"נזק" שהוא למעשה בלתי הפיך, גם אם רק קוסמטי, הדרך היחידה לתקן היא להחליף שמשה.

ברנדה בת 15 שנה וסיאט בת 12, בשניהם הקפדתי להסיר כל שנה את מדבקת הטסט הישנה ולהדביק חדשה, בשניהם לא היה שום סימן גם לא זעיר ביותר.

• תוכן חדש...