Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת במוו 328 ייעוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים עם מה שכתב קודמי לגבי ההבדל בין ה 320 ל 328. אם כבר בימר, קח אחת עם מנוע חזק, כדי שתהנה

ממנה באמת, ולא כדי להרגיש שקנית סמל. לגבי ה 335, נהגתי עליו לא מעט בגרמניה, מאוד נהניתי, רכב חזק

מאוד, ומצד שני יחסית שפוי בנוחות היומיומית. האחזקה שלו תהיה יקרה יותר מה 328, אם כי בעתיד הוא יהנה

מביקוש גבוה יותר. את הדגמים הבכירים לא הרבה מזמינים, ולכן אחרי כמה שנים הם נדירים מאוד בשוק יד2,

ולכן הביקוש שלהם גבוה.

ירידת ערך תהיה בכל דגם, וכמה שתשלם יותר, ככה זה ירד יותר בשנים הראשונות. לאחר מכן בדגמים הבכירים,

כמו שכתבו לך, הירידת יחסית נעצרת, כי יש ביקוש, והם נמכרים לרוב מעל המחירון.

פורסם

ריפוד הדמוי עור מוכיח את עצמו יפה מאוד בדגם הקודם ברכב אחר במשפחה.

0 תחזוקה ואין סימנים של שפשופים או כל בלאי אחר האופייני לעור.

M-TECH E46

פורסם

הרכב המדובר מודל 2012 עם 70 אלף קילומטר יד שניה.

דגם 335 ככל הנראה חבילת m ( כי הוא רושם הגה m)

האם אני אמור להירתע מהקילומטרז׳ הרב ביחס ל3 שנים? + יד שניה?

פורסם

חבילת M תכלול מבחינה חיצונית פגושים וחצאיות ייחודיים.

מבחינה מכאנית - הנמכה של 10 MM וכיול ספורטיבי יותר של המתלים, צמיגים / חישוקים במידות שונות (צמיגים רחבים יותר אחורה)

מבחינה פנימית: הגה, כסאות ספורט, דיפונים ייחודיים (אלקנטרה או שדרוג קיים ברמת אבזור אחרת)

הרכב אולי לא נסע מעט, אבל חשוב יותר לבדוק את מצבו.

M-TECH E46

פורסם

מי שקונה רכב כזה חדש ובאחריות, לא חוסך בקילומטרים. הוא רוצה להנות מהרכב !!! (לאו דווקא להשתולל). בממוצע, רכבי יוקרה עושים יותר קילומטרים מהנסועה השנתית הרגילה של כלל הרכבים.

אני אישית לא מתחבר להנמכה וכיול המתים הקשיח של ה- M. בטח לא בכבישי הארץ המהמורתיים ופסי ההאטה.

תבדוק גם אם הרכב נקנה בארץ או ייבוא אישי. יבוא אישי זה כאב ראש עם הביטוח. כל שנתיים צריך הערכת שמאי...

פורסם

דווקא קיט הm עושה חסד עם הרכב הזה . הוא פשוט רך מידי , אפילו לכבישי הארץ. תוספות תוספת עדינה של נוקשות תעשה לרכב רק טוב ותיקח אותו קדימה מבחינה דינאמית, בטח כשקו המנועים שבהיצע מצויין.

M-TECH E46

פורסם

ה3 הנוכחית רכב מצויין, מה שכן ניתן לזהות כי הרכב נוח משמעותית מהדורות הקודמים ואיבד מהחדות האופיינית, דווקא חב' הM מספקת יכולת שיכוך טובה לצד ריסון והתנהגות טובים שחסרים בגרסאות הרגילות...

לא מדובר בM אמיתית הארד קוריסטית.

אני דווקא ממליץ על חב' הM מניסיון חיובי!

פורסם

ה-3 הנוכחית, בעיקר בגרסאות חזקות ועבור הנהג החובב חייבת קיט M ע"מ שתוכל ליהנות באמת ממה שהיא יודעת לתת.

יש לה שילדה נהדרת ולהרגשתי הסובייקטיבית עדיפה וקשיחה בהרבה על זו הקודמת - אבל המתלים...

הגרסה הרגילה עליה נהגתי תחילה (328) ממש איכזבה אותי.

מגבלות האחיזה הגבוהות בשילוב המתלים הרכים על הרכינה שהם יוצרים יצרו אצלי אכזבה מהדגם.

הזדמנה לי נסיעה קצרה בהרבה (שעה נטו) על רכב דומה עם קיט M והתחושה שונה לחלוטין ועדיפה בהרבה.

הרכינה התמתנה משמעותית אך הרכב עדיין לא קשיח בצורה בלתי נוחה.

נסעתי איתו גם מעט על כבישים שבורים (אזה"ת ב"ב) ודווקא אהבתי את התחושה המוצקה. למרות שלא היה מדובר ברכב חדש לא נרשם שום רשרוש או תחושת חופש.

היות ומתלי האוויר לא זמינים בארץ, עבור מי שקונה את הרכב גם לשעשוע ולא כרכב מנהלים בעל מראה 'משודרג' - קיט M בהחלט מוסיף לדעתי ומטפל באחת מנקודות התורפה של הדגם הרגיל.

סנסטרק - לא אוהב, תחושה לא חלקה ומציק בעיקר כשחם. יחד עם זאת לא נורא לטעמי כמו שיש מי שעושים ממנו.

נשמר טוב בגוונים כהים, הבהירים נראה כי סופגים מעט יותר לכלוך ביחס לעור אטום ונראים פחות טוב לאורך זמן.

רק להגה אין לי פיתרון.

לי הוא הכי הציק דווקא במהירויות גבוהות ואחרי כמה וכמה שעות עם הרכב עדיין לא התרגלתי.

פורסם

משהו אחד לא ברור לי.

ממליצים לו לקנות 328 גם משיקול כלכלי שהיא שומרת טוב יותר על ערכה בהשוואה ל 320.

הלו.....!!! הוא גם קונה יד שניה. היתרון שבמכירה עתידית מתגמד לעומת החסרון בעת הקניה הנוכחית שהוא יבצע.

יכול להיות שזה שווה בגלל הרכב העדיף. אבל לא יכול להיות ששמירת הערך בשוק היד שניה היא יתרון למי שקונה רכב יד שניה בעצמו.

פורסם

ירידת הערך הראשונית של היד ה1 היא האגרסיבית, עם הזמן ירידת הערך מתמתנת ולכן גרסת ה328 המבוקשת יותר תשמור יותר על ערכה כמשומשת.

• תוכן חדש...