Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי לנטרה שנת 99

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם קיבלתי הצעה על יונדאי לנטרה שנת 99 במחיר מצויין .

קראתי קצת בפורום חוות דעת עלייה.

התרשמתי לטובה , חוץ מעניין החיסכון שזה אני מוכן לספןג.

לשאלתי הרכב הנל עבר 352,000 ק'מ עד כמה זה משפיע על הקנייה שלי אשמח להכוונה.

תודה עומר.

פורסם

באיזה מצב הרכב ביכלל? בכמה מוצא לך?

האם זה עם מנוע/גיר מקורי או שלפחות עבר איזה שיפוץ?

הייתה בבעלותי לנטרה מאותו שנתון גיר רגיל עם 170K הרכב הפגין אמינות מוחלטת, חלקים מאוד זולים.

אבל שוב K170 זה רחוק מ K350.

ואגב גיר רגיל יחסית חסכוני.

פורסם

המכונית באופן בסיסי אכן אמינה וזולה לטיפול, אבל 352000 ק"מ זה הרבה מאד בכל קנה מידה.

קח בחשבון שהמכוניות הללו לא נמכרות בהרבה יותר מ-3000 ש"ח גם עם קילומטראז' נמוך בהרבה, אם מישהו בכלל קונה אותן.

וכן שהרכב עשוי להתגלות כבור בלי תחתית (הרבה תיקונים קטנים מצטברים לסכום גדול)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא יודע להגיד לך לכמה המנוע יכול להגיע, אבל לכל חלק מכני בעולם יש אורך חיים מסויים גם אם טופל ב100%,

זה ממש סיכון לקנות רכב ישן ועוד עם כזה ק"מ.

הרכב יכול לאכול שמן/מים וזה כבר מספיק בשביל הוצאה של 4 אלף לפחות.

מצד שני אם זה רכב ממישהו שאתה מכיר והוא מספר לך הכל על הרכב ומחיר ממש נמוך אז אולי עוד אפשר לשקול קנייה.

פורסם

יש לי אחד בעבודה עם מד נסועה דומה,הוציא אותה מהחברה ועשה עליה בסביבות ה400 אלף לפי מה שהוא אומר המנוע אמין(לא אוכל שמן ועוד לא נפתח) והגיר גם כן אמין.

לדעתי במידה ושתי הפונקציות האלו מתקיימות זה רכב ששווה לבדוק.

• תוכן חדש...