Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בשעה טובה - אני אבא!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מזל טוב רועי.

וואלה, עשיתם עניין גדול מידי מהשינה.

יש סימילאק (וזה ממש לא נחשב להזנחת ילדים :-P - שני הילדים שלי גדלו על סימילאק מיומם הראשון. הגדול אלוף ישראל בג'יו-ג'יטסו עד גיל 10,אובחן כמחונן בכיתה ב'. שניהם בריונים באחוזון ה-85+ כמו אבא שלהם)

יש משאבות חלב. הינוקא לא חייב לשתות "ישר מהברז". גם מחומם במיקרו זה מספיק טוב לו.

עושים תורנויות. כן. שני בני הזוג. כמו בצבא. יוצא ששני ההורים ישנים סביר. לא יותר, אבל גם לא פחות.

בן הזוג שנמצא בחופשת לידה, לוקח את המשמרות של לפנות בוקר.

ביום מביאים סבתא/אחות/דודה/בייביסיטר לכמה שעות כדי לשחרר את בן הזוג הנ"ל להשלמת שעו שינה ולזמן איכות עם עצמו (חשוב מאד!).

כן, זה לא כמו ברווקות. וזה משתפר רק בקצת בהמשך. (אח"כ הם רק מתחילים לריב מכות בשבת ב-8:30 בבוקר :-P).

לגבי הורים שמתערבים- לשים לזה סוף בנימוס אסרטיבי, ומיד בהתחלה. רצוי ע"י זה שיש לו קשר דם ישיר לנודניק.

מנסיון!

ותעשו רק מה שאתם חושבים שנכון. ספרים/עצות ממכרים/חברים/ בני משפחה שווים לת*ת.

אתם יודעים הכי טוב. אתם תעשו טעויות קטנות, כמו כל הורה, אבל האינסטינקטים שלכם יתבררו לכם ב-99% כנכונים ומדוייקים יותר מכל ספר.

שוב- מנסיון.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
(אח"כ הם רק מתחילים לריב מכות בשבת ב-8:30 בבוקר :-P).

אתה בר מזל. הבכור שלי היה מופיע ב-4:30 ומכריז: קום אבא, שבע!

אבל יש שני כללים שצריך לזכור:

1. ילדים קטנים - הוצאות קטנות, ילדים גדולים - הוצאות גדולות. רק שתבין - הכל יחסי.

2. ילדים קטנים - צרות קטנות. ילדים גדולים - צרות גדולות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תודה לכוולם. היום אנחנו אמורים להשתחרר מבית החולים הביתה. בעזרת ה' שיעבור קל.

מה עושים בשביל להתמודד עם חמי? חמותי לא מתערבת בכלום, אבל הוא מתערב כמעט בכל דבר. החל ממה אני צריך לעשות, דרך איך, מתי, כמה ולמה. זה מציק, אבל אני לא יכול לומר כלום כדי לא לפגוע בו או באשתי.

עצות?:|

ההודעה נכתבה ב9:30 ומאז נעלמו עקבות האב הצעיר,

אני מהמר שברגע זה הוא בסופר פארם קונה חיתולים לניו בורן

ו10 סוגים שונים של משחות לטוסיק ובדרך לאוטו חזרה הוא מקבל שרשרת

הודעות מהאישה ששכחה לציין עוד 18 פריטים אחרים. כמובן שהיא לא תרכז הכל בהודעה אחת אלא היא תכתוב בתשלומים את כל מה שהיא צריכה.

ואז האב הצעיר יגיע לבית תשוש בדיוק בזמן למקלחת הראשונה בגיגית וכמובן שהסבא והסבתא יעמדו מעל הראש ויחלקו הוראות וילמדו את ההורים הצעירים כיצד למדוד טמ"פ מים בשיטה הטובה ביותר.

Gn'f'R

פורסם

אני פה! :)

תודה קודם כל על כל העצות השימושיות. האישה מבינה עניין ודיברה עם אבא ואמא והם הבינו גם עניין.

קניתי כבר אתמול טיטולים NB של פמפרס (מה הכי טוב?). יש לה גם אח קטן ומעצבן (בן 10 עם מוח של בן 4 :|) שלא מםסיק להתרוצץ סביב הבת שלי ולעשות קולות גבוהים מאו ומעצבנים מאוד \0הסברתי לו שלא טוב לצעוק לידה והוא הפסיק).

אני אמח לכל עצה אפילו הכי קטנה איך להיות אבא טוב - כי אין י מושג מה זה אבא (בן לאם חד הורית). אז תשפכו...

תודה מראש! ואם אני לא פה זה כנראה או שאני ין או שאני עוזר לאשתי.

אני פשוט אוהב אתכם ואת הפורום! :D

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• אחראי פורום
פורסם

תשמע.

אתה הולך לטעות והרבה. אף אחד לא יכול ללמד הורות, גם לא בילד מס' 7.

וזה נכון לאבא, אמא, מחלה, שינה, האכלה, סבא/סבתא, לבוש...כל החבילה.

החוכמה היא ללמוד מטעויות ולהיות מודע לעצמך, לראות את עצמך מבחוץ, לעצור שניה לפני שאתה פועל.

עם ילדים זה הכי מורכב וכל אחד מהם מביא אופי שונה.

אבל תלמד גם לוותר לעצמך. ברור שיכאב לך אם תבין שכעסת מידי אבל זה בסדר, ככה זוכרים להבא.

בהצלחה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אחרי השלישית שלי, עצה אחת חשובה מאין כמוה שתלווה אותך לאורך כל הדרך:

טייק איט איזי !

קל להגיד, קשה מאוד לבצע. יש תעשייה של מיליארדים שבנויה סביב החרדה המובנית שלך כהורה בשילוב עם הרצון שאתה רוצה את הטוב ביותר לילדך.

לא משנה סוג הטיטול, בסוף תמצא מה שהכי מתאים לך

לא משנה סימילאק או מטרנה

לא משנה 2 מעלות בטמפרטורת החדר

לא משנה 3 או 4 שכבות

לא משנה סוג השמפו

יש עוד אלף דוגמאות; החשוב ביותר שתבין שכולם בסדר, הילדה תגדל בכל מקרה, ובמשך הזמן אתם תמצאו את הדרך ואת המוצר שהכי מתאימים לכם.

לא להלחץ, לא לריב ולהתווכח על זוטות, איט דאזנט פאקינג מאטר.

בעניין ההורים, כנ"ל מעלי, לגדוע את התופעה באיבה, אחרת אין לזה סוף.

מאברוקס

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

תודה רבה. מי שרוצה לתת עצה/נקודה למחשב או כל דבר אחר מוזמן! :):D

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אני לא אבא, אבל אני עדין נער, אבל יש לי טיפ, וגם לאבא שלי שחוגג בקיץ 29 שנות אבהות.

תיתן לילדים שלך להיות עצמאים מגיל צעיר, והטיפ מהצד התימני, תלמד אותה מכונאות, זה

יחסוך לך הרבה כסף, ויהיה לך נחת אם יקרה לך משהו ברכב.

רועי

פורסם

תתחדש וסע איתו בדרכים טובות!

זאת אומרת, מזל טוב. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בחודשים הראשונים זה קשה. חוסר שינה. לקום כל 3 שעות ואפילו פחות.

אחר כך זה כל כך כיף לראות את הילדים גדלים. שום דבר בעולם לא משתווה לחוויה הזו.

• תוכן חדש...