Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת אוונסיס 2011?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הק"מ מאוד, אבל מאוד גבוהה לרכב 2011. אוונסיס רכב מצויין, אני פחות מתחבר לעיצוב שלו לדעתי הוא אפרורי אבל לחבר מהעבודה היתה אוונסיס כזו במשך 4 שנים והוא היה מאוד מרוצה. צריכת דלק בעיר 1:10.

לדעתי תחפש רכב אחר, חבל לקנות רכב עם כ"כ הרבה ק"מ שהוא דיי נפוץ.

פורסם

נכון, ואל תשכח שלמכור רכב בכלל בישראל זו משימה לא פשוטה אס קל וחומר רכב עם ק"מ גבוהה.

למרות שרכבים יכולים להחזיק המון ק"מ אם מטפלים כראוי, מר ישראלי מעדיף ק"מ ויד נמוכים.

אם אתה בקושי נוסע 3000-5000 ק"מ בשנה אולי הייתי אומר לך לשקול את זה בהנחה שחתכו לך ממחיר המחירון בצורה משמעותית, אבל אם תיסע למשל 20000 ק"מ בשנה במשך כמה שנים, כשתרצה למכור יהיה לך עוד יותר קשה (השוק מוצף ברכבים).

פורסם

אני חושב שהמחירון המשוקלל שלו הוא כ82K (92 לפני שיקלול). לא כולל 5% תוספת של לוי יצחק לאחריות יבואן SELECT.

הנסועה השנתית שלנו היא כ10K-15K.

זה פשוט סיוט להחליף רכב!

פורסם

אם אני מצאתי אחת יד1 עם 40 אלף על השעון וקניתי אותה בפחות ממחיר מחירון. ולא תוך זמן רב, שבוע מרגע שהחלטתי שזה הרכב שלי.

אז גם אתה יכול.

גיר רציף 7 הילוכים, צריכת דלק מצויינת לרכב כזה: 1 ל 15 מחוץ לעיר, 1 ל 10 בתוך העיר. סוחב כמו סוס.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

כרגע ביד2 אין מבחר גדול בלשון המעטה.

נרד בנתיים מהאוונסיס הנל בגלל הקמ הגבוה, למרות שאנחנו עשינו ב3 שנים וקצת רק 32K סהכ. ננסה לחפש קורולה במקום.

בטויוטה יש להם רק קורולות 2011 עם נסועה מאוד מאוד נמוכה - הרבה כסף.

אם לא תהיה ברירה, אאלץ לקחת קורולה מאלבר שוב...

פורסם

מסכים עם הנאמר לגבי האוונסיס הספציפית שציינת,אבל חושב שתמשיך לחפש ואל תתפשר על קורולה.

כמו כן לשלם 5% על אחריות נראה לי מוגזם,הייתי מוותר על זה ברכב כמו אבנסיס.

פורסם

או שיוצאים מהקיבעון של טויוטה וקונים קיה פורטה 2011 ב 65,000-70,000 שקל שלדעתי טובה מקורולה 2011 בכל פרמטר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפי דעתי האישית: תוותר על האחריות זה טויוטה .

בעניין הקיה פורטה, אני ממש לא מסכים איתך, יש לנו קיות בעבודה ויש גם טויוטה. בוא תראה מה קורה לקיות.

שכחת גורם חשוב שנקרא "התפרקות" או בלעז "שרידות".

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...