Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מקורי, או לא מקורי - כל מי שהגיב כאן ספק מפרגן ספק לא, אבל הייתם רוצים לדעת לבנות חצי ממה

שהוא עשה, בין אם זה העתקה או לא...

ולפותח ההודעה - תתחדש, נראה מעולה, ותמשיכו ככה. :)

צודק ב 100 אחוז בקושי יש פרגון פה !

יצא לי פעם לראות את זה באחד התרדים עם התמונות מאוד אהבתי!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חבר שלי שהתגלה ככישרון עולה החליט שהוא בונה קופסא לסא והוא רצה לעשות משהוא מיוחד

אז קבלו את התוצאות.

תגובות יתקבלו בברכה!

יפה מאוד.

לאיזה סאב תוכננה התיבה?

מה הנפח?

לאיזה תדר מכוונת התיבה?

פורסם

עם כל מה שאמרתם כאן שכחתם להתייחס לעובי של הפלסטיק ,

אני גם כתחביב בונה תיבות , ב2 האחרונות הרכבתי פלסטיק שקוף מעובי 8 מ"מ והתברר לי שזה ממש אבל ממש לא כמו עץ , אפשר לשמוע את המוזיקה אם מצמידים את האוזן ב 8 מ"מ , אז אני חושב ש 6 לא יעשה את העבודה ,

מה שכן איך הוא הצליח לעשות חיתוך כלכך טוב אין לי מושג

בכל מקרה יצא ממש יפה תתחדש

פורסם
עם כל מה שאמרתם כאן שכחתם להתייחס לעובי של הפלסטיק ,

אני גם כתחביב בונה תיבות , ב2 האחרונות הרכבתי פלסטיק שקוף מעובי 8 מ"מ והתברר לי שזה ממש אבל ממש לא כמו עץ , אפשר לשמוע את המוזיקה אם מצמידים את האוזן ב 8 מ"מ , אז אני חושב ש 6 לא יעשה את העבודה ,

מה שכן איך הוא הצליח לעשות חיתוך כלכך טוב אין לי מושג

בכל מקרה יצא ממש יפה תתחדש

6 מ''מ מספיק בהחלט בדקנו את התיבה עם סאב של סרווין ווגה 10 אינץ

שומעים מעולה!

התיבה צריכה להיות בסביבות ה 60 ליטר אחרי ההתאמה לסאב שיורכב עליה

ובקשר לתדר אני לא זוכר כרגע אבל אני יברר.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

חברה שלא תיווצר אי הבנה אני לא לוקח על עצמי שום קרדיט על התיבה (אבל על התמונות כן!)

זה הכל חבר שלי בנה חתך חיבר אני רק עזרתי לו קצת פה ושם

tisan4us - באמת לא חשבנו על זה בכלל, רעיון טוב.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

זה לא שלא מפרגנים פה, אבל מה עם קצת מקוריות, אנכנו רוצים לראות עבודות חדשות ולא העתקים.

לדעתי בכלל כל ההשקעה בנושא לא ממש נותנת הרבה, אלא אם בונים רכב לתצוגה, אין טעם להשקיע מעל 500 שקל על בניה שיפתחו את הבגג פעם בשבוע, או כדי לשים מוצרים מהסופר.

למי שראה את מה שאני מתכננן, כל הבנית תעלה בין 150 ל 400 שקל וזה לדעתי מספיק.

לגבי חיטוך דברים מסובכים אני לא רואה בעיה מכיוון שכשבניתי משהו מסובך, התכנון בוצע בתוכנה שבה היצגתי את הדוגמא שלי, והחיתוך של הפרספקס וגם העץ מבוצע בלייזר ע"פ התכנון בתוכנה.

ושוב לדעתי עדיף להשקיע בחלקים ולא בבניה מפוצצת.

פורסם
זה לא שלא מפרגנים פה, אבל מה עם קצת מקוריות, אנכנו רוצים לראות עבודות חדשות ולא העתקים.

לדעתי בכלל כל ההשקעה בנושא לא ממש נותנת הרבה, אלא אם בונים רכב לתצוגה, אין טעם להשקיע מעל 500 שקל על בניה שיפתחו את הבגג פעם בשבוע, או כדי לשים מוצרים מהסופר.

למי שראה את מה שאני מתכננן, כל הבנית תעלה בין 150 ל 400 שקל וזה לדעתי מספיק.

לגבי חיטוך דברים מסובכים אני לא רואה בעיה מכיוון שכשבניתי משהו מסובך, התכנון בוצע בתוכנה שבה היצגתי את הדוגמא שלי, והחיתוך של הפרספקס וגם העץ מבוצע בלייזר ע"פ התכנון בתוכנה.

ושוב לדעתי עדיף להשקיע בחלקים ולא בבניה מפוצצת.

כול אחד והשקפעת עולמו! מה שאתה אומר זה כבר עניין של טעם!

יש אנשים שמשקיעים אלפי שקלים בבניות ובקושי פותחים מכסים אבל עדיין בלב זה עושה להם טוב שיש להם בנייה יפה מאחורה ומתי שהם רוצים הוא רואים אותה!

למשל תקציב הבניה שלי היה 150שקל ותיראה איזה בנייה אפשר לעשות בכסף הזה בנייה מאוד מאוד מכובדת ונקיי ויפה(עבודת צוות עם גל:-D ) נכון שאני לא פותח את תא המיטען כול יום וזה אבל זה עדיין עושה טוב בלב..(לפחות לי)

פורסם

arm123, כמו שאדי אמר, כל אחד ומה שבראש שלו..

אין זה אומר שאתה חייב לפרגן לו.

אבל כמובן וכמובן שלא תבוא ותקטול אותו בגלל זה.. :|

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אין פסול בזה שהתיבות דומות ניראה את אותם מגיבים

עושים עבודה טובה כל כך

כרגע שומעים באוטו אצלי ככה:

"I'M the superVbchhhhhhhszxz,fmekfj"

אני מקווה שישמעו יותר טוב אחרי שתעזרו לי :smile:

• תוכן חדש...