Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש סופר מיני עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש סופר מיני שתעשה בשנה בין 8 ל-10 קילומטר, בעיקר בעיר. התקציב הוא עד 60K למשומש.

הדרישות שלי הן כאלה:

1. אוטומט

2. מאובזר כמה שיותר

3. אמין

4. התנהגות כביש כמה שיותר טובה

5. שידע גם לתת פאן מדי פעם כשלוחצים על הגז

תודה מראש על העזרה

פורסם

אני הייתי הולך על סיאט איביזה 1.2TSI אבל הייתי מוותר על אוטומט ונהנה יותר עם גיר רגיל :-D.

חברה של אשתי קנתה איביזה כזו אוטומטית חדשה מהחברה ב 80K, לפני כן היתה לה דייהטסו סיריון 2008....בוא נגיד שהיא אומרת שאין מה להשוות בכלל, האיביזה בליגה אחרת מהסיריון למרות שהסיריון לא רעה בכלל והציגה אצלה אמינות טובה.

פורסם

אתה מחפש סוג של ספורטיבית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא מחפש רכב קצה כלשהו אבל שיהיה בו פשוט קצת פלפל שיהיה גם מרגש מדי פעם ללחוץ על דוושת הגז. אגב 1200 TSI ידני לא בתקציב.

פורסם

כי קצת קשה להמליץ בתקציב שלך רכב עם פלפל אפשר להמליץ אם הוא היה ידני,בתקציב שלך יש מגוון של סופר מיני שהם בסדר אבל לא סוג של רכב FUN כמו היונדאי I20,פיאסטה,סוויפט.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חבר שלי קנה לפני שנתיים בערך איביזה FR התקין סטייג שהעלה את הספק ל200 כ"ס,נסעתי איתו ושמע,זה באמת מאוד מאוד מהנה,אמנם הרכב קשיח אבל הרבה FUN.

יש גם את אחותה הגדולה לאון,ביד 2 יש כמה רכבים מעניינים אם כי לא נסעתי על הרכב ואין לי ניסיון.

• תוכן חדש...