Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורמולה 1 . רכישת כרטיסים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחכמי הפורום שלום

אני מתכנן לנסוע למרוץ במונזה .. לאחר בירורים הבנתי שהוא מהמומלצים שקרובים לארצנו .

הייתי מעדיף למונקו אבל אשתי אמורה ללדת באמצע מאי כך שספרד ומונקו יצאו מהמשוואה

יש למישהו ניסיון והמלצות באיזה אזור לקנות כרטיס ? פעם ראשונה שאני במרוץ אז אשמח להמלצות על מקומות טובים באצטדיון.

התקציב הוא סדר גודל של 400 דולר לכרטיס

פורסם

אל תצטער- סע למונזה!

הייתי שם ב- 2006. ישבנו בפארבוליקה 22 (מיקום מעולה- יש מסך TV ממול, מקומות מסומנים, כיסוי מעל).

בסוף המירוץ (שומאכר, בפרארי, ניצח), המסלול נפתח לקהל ורצתי (רצתי? טסתי!) לחגיגות הפודיום- לא אשכח את זה בחיים; מהרגעים שאתה בטוח שיש לך את התחביב הטוב בעולם.

האווירה במונזה, במהלך הסופ"ש, לא דומה לשום דבר אחר.

מקומות אחרים שהייתי שוקל- הפניה הראשונה או פניית אלברטו אסקארי.

אשמח לענות על שאלות נוספות,

בהצלחה.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

m911

גם אני נוסע !!! זו כבר הפעם החמישית שלי שם !!! אני גם דובר את השפה

גש לאתר של מונזה נט , יש שם מחירים זולים - אתה מוזמן ליצור עימי קשר - סגרתי לי מלון 10 דקות ממרכז ההסעות בעלות של חמישים אירו כולל ארוחת בוקר !!!

פורסם

היי,

חשבתי שהונגריה או בלגיה הכי זולים

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כמו תמיד .. בסוף יוצא שאני מקבל את ההחלטות ברגע האחרון

ביום שישי הזמנתי כרטיסי טיסה למוצ"ש ה 5 בספטמבר , ככה שאני יהיה רק ביום המירוץ עצמו וחשוב לי למצות אותו במקסימום ..

אשמח להמלצות שונות

פורסם (נערך)

איזה מרוץ (:- אני ו Ramimos נסענו יחד. פשוט קרנבל מוטורי מהשורה הראשונה. יחד עם זה ראינו עוד 3 מירוצים, GP2, GP3 ומרוץ Supercup - Porche. צלילי המנועים פשוט ממכרים. בשילוב של רכב שכור, קצת שכל ישר וטיפת מזל, חנינו צפונית לפארק Autodrome di Monza במקום של כ 15 דקות הליכה מהטריבונה, כאשר כל העולם צריך ללכת כשעה עד שיוצאים מהפארק. חוויה ששווה כל רגע!

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...