Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לציין שלאחר חיפוש נרכב הגעתי לכמה תשובות ואני לא ממש יודע מה מהן נכונה.

מה יקצר יותר את חייו של הקלאץ',לחיצות מרובות עליו הוא להשאיר אותו לחוץ הרבה זמן?

זו שאלה שמתרידה אותי בכל רמזור ורמזור...:)

sani

פורסם

הקלאץ מתבלה במספר נקודות - 1. כבל קלאץ יכול להיקרע.

2. מיסב לחץ עלול להתקלקל ואף להתפרק (זהו המיסב שדוושת הקלאץ לוחצת עליו לשם הפרדה).

3. הדיסקיות (גם החלק המורכב על המנוע , אך בעיקר החלק המסתובב על ההילוך הישיר בתיבת ההילוכים עלול להישרף/להתפרק/להשתפשף).

במצב של עמידה ברמזור עם דוושת קלאץ לחוצה - המיסב לחוץ קבוע (והוא כמובן גם מסתובב עפ"י מהירות המנוע) ואורך חייו מתקצר, באם רצונך בהארכת חייו עדיף לשחרר את דוושת הקלאץ בעת עמידה.

לידיעתך.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

לא קיבלתי עדין תשובה חד משמעית,מהעדיף לעשות לפני רמזור,להשאיר את הקלאץ' לחוץ עוד מההורדה לראשון או לשחרר לניוטרל?

sani

פורסם

זה לא קשור צריך גם טיפת מזל איצלי בראלי החלפתי קלאץ אחרי 5 ימים נדפק לי המסב חזרתי למוסך ושוב החלפנו את המסב מדובר בחלק מקורי של וואליו ושוב אחרי שבועיים עוד פעם התחיל להרעיש המיסב לחץ אז מה עושים שום דבר בנתיים לא נראה שזה קשור בנהיגה הפרועה שלי אני לא יכול להרוס אותו ביומיים לא נשמע הגיוני

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם
לא קיבלתי עדין תשובה חד משמעית,מהעדיף לעשות לפני רמזור,להשאיר את הקלאץ' לחוץ עוד מההורדה לראשון או לשחרר לניוטרל?

כנראה בגלל שאין תשובה חד משמעית...

מצד אחד - כדאי לשחרר את הקלאצ' בעמידה ברמזור, כדי למנוע לחץ על המסבים.

מצד שני - השילוב של הקלאצ' גורם לשחיקה שלו.

לדעתי - לשחרר קלאצ' ברמזור, כאפשר וכשזמן ההמתנה עומד להיות ארוך.

בזמן נסיעה, להשתדל להוריד את הרגל מדוושת הקלאצ' כמה שיותר מהר. לא לנסוע שעות כשהרגל מלטפת את הדוושה.

ולהרגע עם ה"פתיחות". פתיחה רגועה, בסל"ד הגיוני מאריכה פלאים את חייו של הקלאצ'.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...