Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שעות של קריאת כמעט כל מה שנרשם כאן על הפיאט בראבויצאתי מבולבל יותר משנכנסתי.

האם פיאט בראבו אמינה?

האם הטיפולים יקרים?

האם יש בעיות רבות בגיר הרובוטי?

פורסם

אמינות - אין בעיות מיוחדות, אני בקבוצת בעלי בראבו כבר מספר חודשים ולא היה דיווח על שום דבר מעניין.

טיפולים - יקרים כמו כל רכב בארץ, שום דבר חריג במיוחד כאשר מדברים על דברים רגילים, יש דברים מונפצים כשהולכים לדברים לא שגרתיים אבל עד כמה שאני יודע זה קטע של מוסכים בארץ ולא ספציפי של סמל"ת.

בעיות רבות - לא שאני יודע, הוא מרגיש מאוד שונה מגיר פלנטרי ומאוד דומה לגיר ידני (שזה בדיוק מה שהוא, ידני). אם תנהג בו כגיר ידני - הנסיעה תהיה חלקה ונעימה. אם תנהג בו כאוטומטי רגוע, הנסיעה תהיה בסדר גמור. אם תנהג בו כאוטומטי ותלחץ - הנסיעה תהיה מנודנדת. אם יידפק לך הגיר אתה תשלם על זה הון (אבל זה נכון גם לגירים אחרים).

האם מומלץ? אני הייתי בנעליים שלך עד לפני חודשיים, והעיונים בפורום הסיבו לי תשובה חד משמעית. כן אמליץ לך למתוח את התקציב עוד טיפ'לה וללכת על 2010+ שמגיע עם 6 כ"א וESP.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בראבו רכב אמין אך ורק אם לא הוזנח.

בראבו שהוזנחה אולי תניע לך בבוקר אבל הרכב יהיה עייף ובלחיצות זה בסוף יורגש.

רכב שלא טופל בזמן או שהשתמשו בו בשמן לא מתאים עלול לאבד מגדש טורבו. וזה יקר

קלאץ בגיר רובוטי מחזיק מעל 100 אלף ק״מ אבל אם הרכב בדרך לשם ועדיין לא בוצע קלאץ. כנראה שזה יפול במשמרת שלך

ואם תוסיף את גלגל התנופה תקבל חשבונית שגבוהה משמעותית מהשכר הממוצע במשק.

המחלות הנוספות הם מנוע מזגן פנימי שמת ולא ניתן לכוונן את המיזוג אויר.

עסק יקר שפשוט אין טעם לתקן. ( במצב מבשיר אדים הוא עובר לשמשה גם ככה ומי מכוון לרגלים באמת...)

תושבת מנוע עליונה נוטה למות באזור ה100k לא אצל כולם עלות 1000 ש״ח.

אבל בתכלס! גם אם תשלם על קלאץ וגלגל תנופה. עדיין הכסף שלך יקנה הרבה אוטו.

• תוכן חדש...