Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

קניתי 2 מוצרים לניקיון חיצוני ופנימי, יש לי קצת בעיה עם השימוש

- לדשבורד קניתי SON OF A GUN [יש מבצע 2 ב30 באוטודיפו], קראתי שקודם כדאי לנקות עם ACP אבל אין לי את החומר הזה, האם אפשר לנקות עם מגבונים לניקוי כללי כמו אלה?

-לשטיפה קניתי את המוצר הזה

http://www.autostore.co.il/%D7%A9%D7%9E%D7%A4%D7%95-%D7%A2%D7%9D-%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%A1-Meguiar-s-Ultimate-0-473L.html

ואמרו לי שצריך 2 פקקים על 4 ליטר, הדילמה היא שאני מתכנן להשתמש במוצר הזה:

ואין פה אפשרות של ויסות כמויות ויחסים, עד כמה זה קריטי? לפחות בשטיפה הראשונה אני מעוניין להתנסות בו ולראות אם זה דומה לפרסום.

פורסם

ניקוי במגבונים - אסון !

יש לך apc של CG מאוטוסטור , פאוור קלין של אופטימום , וapc של שופרסל, ממליץ לך על הפאוור קלין חומר מעולה לפלסטיקה בדילול 1:10.

פורסם

אני ממש אוהב את האופטי קלין ופאוור קלין (יש לך עכשיו מבצעים דרך הרקולס) לניקוי פנימי בהתאם לכמה שמלוכלך..

לגבי הSTP, חומר פחות נוח ומאוד שומני אבל אם בכל אם החלטת לעבוד איתו, ממליץ לרסס על מטלית ולא ישר על המשטח כדי להימנע מנקודות שומניות.

פורסם

אני מאוד רוצה לנקות בימים הקרובים, לכן אני חושב שאני אלך על זה של שופרסל בגלל הקרבה אלי.

זה נושא מאוד מבלבל ואין איזשהו מדריך קבוע לעשות XYZ, עשיתי בחיפוש בפורום ויש המון המלצות.

אתחיל מ1:10 עם מטלית מיקרופייבר כדי לראות אם זה עושה נזק לדשבורד, אחר כך אני אנקה אותו, ואעביר עוד מטלית הפעם עם הSTP?

בנוגע לשטיפה החיצונית יש לכם דעה לגבי המכשיר הזה? יכול להיות יעיל חח? האם אחרי שטיפה חיצונית מייבשים עם ג'ילדה?

פורסם
בנוגע לשטיפה החיצונית יש לכם דעה לגבי המכשיר הזה? יכול להיות יעיל חח? האם אחרי שטיפה חיצונית מייבשים עם ג'ילדה?

לדעתי המכשיר הזה הוא מצוין לטרום שטיפה, אבל הוא לא יחליף את השטיפה הייסודית בשיטת 2 דליים. אני השתמשתי בשמפו שיש לך, עושה את העבודה כמו שצריך, הדילול שעשיתי: 6 פקקים על דלי של 12 ליטר.

אחרי השטיפה עדיף לייבש עם מגבת ייבוש יעודית ולא עם ג'ילדה. אני ממליץ על מגבת UBER

• תוכן חדש...