Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית אייפון באילת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם בעל כרטיס האשראי חייב להיות נוכח במעמד הקניה או שמספיק אשראי פלוס ת.ז? מדובר על איי דיגיטל . תודה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי בסכום כזה ידרשו לראות את בעל הכרטיס.

למיטב ידיעתי החוק מחייב שבעל הכרטיס יהיה נוכח בעסקאות, לרוב זה לא נאכף.

פורסם

כשרכשתי בKSP את הגלקסי כן חייבו לראות את בעל הכרטיס + ת"ז כמובן.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

באיידיגיטל גם תופס העקשנות הזאת ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אתה מדבר על סכומים גדולים ויש חשש מזיופים. בהחלט מצדיק את בעלי העסקים.

אולי יש גם איזה היבט משפטי\רגולורי שקשור לאיזור הפטור ממע"מ.

להעיר - לפני שבוע אחד הבנים שלי יצא לסופ"ש לאילת, תחילה חשב לקחת את אחד מכרטיסי האשראי שלי או של אשתי, אל כאשר התברר לו כי בעל הכרטיס חייב להיותנוכח בעת ביצוע העסקה שילם בכרטיס שלו ואני החזרתי לו את הסכום בהעברה לחשבון הבנק שלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה לכולם, אסע ואקנה בעצמי .

פורסם

האם נכון הדבר שיש תקופת צינון של שלושה חודשים לאדם שרכש מוצר פטור ממכס? במידה וארכוש בכרטיס אשראי אייפון 6 לא אוכל לרכוש גם G3 במזומן בksp נניח?

פורסם

ואם הקניה מפוצלת ? איידיגיטל ו-ksp?

פורסם

במקום לפתוח שרשור נוסף אנסה פה. מישהו יודע האם יש הבדל באחריות בין מה שנותנת איידיגיטל לבין מה שנותנת חנות בשם ishare - אחריות של אפל העולמית(תיקון פה בארץ במעבדות מוסמכות?) המחיר יוצא יותר זול מאילת בהחזרת 5s .

פורסם
חבר ניסה לקנות במזומן שני מכשירי S4 בKSP באותה קניה. לא נתנו לו.

KSP לא נותנים, אלא אם אתה עוד מישהו עם תעודת זהות (מי שמחזיק תושב אילת יכול לרכוש שתיים).

הטענה שלהם היא שהם הכי זולים בארץ ושלא תהיה בעייה של "ספסרות".

מנסיון באייבורי באילת אין בעיה לרכוש יותר ממכשיר אחד, אבל שייראה סביר (למשל קונה פלאפון לך ולמשפחה).

ואכן חייב את בעל הכרטיס, ואם שולחים מישהו אז עדיף לשלוח אותו עם מזומן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני יודע שזה נושא שבטח נלעס אבל אתמול ישבתי עם ה5s שלי מול האייפון 6. התעסקתי בו טיפה ונפל לי האסימון - חוץ ממסך גדול יותר, לא באמת משהו שונה בו. אחרי 5 שנים עם אייפון החלטתי לגוון. (לא מאמין שאני כותב את זה אבל שוקל חלופות. כנראה שהמכשיר יקנה באילת. אני יודע שG3 מעולה. מה שהוא גם זול יחסית -1900 שקל. לגבי כל השאר אני בור. אפשר רעיונות?

• תוכן חדש...