Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית אייפון באילת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדור הנוכחי (G3, Z3, M8, S5) של LG, Sony, HTC, Samsung בהתאמה לדעתי ה-G3 הכי טוב.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עשיתי גם את ההחלטה הזאת ובחרתי ב G3 ( גירסת 16 ג'יגה מגרמניה, בזמנו 1850 ש"ח אחרי החזר מס ).

לא מצטער על כך.

אמנם היה לי מאוד נוח עם האייפון ( 4 ), אבל כן רציתי לגוון.

אולי בשלב מאוחר יותר אחזור לאייפון, אבל כרגע אני לא מוכן לשלם את המחירים ההזויים האלו על הפלאפונים שלהם ( למרות ששימש אותי נאמנות כמה שנים טובות ), לא שהמחירים של סמסונג פחות הזויים אבל יש גבול ( בתוספת החניקה של המקום בזכרון ).

פורסם (נערך)
בדור הנוכחי (G3, Z3, M8, S5) של LG, Sony, HTC, Samsung בהתאמה לדעתי ה-G3 הכי טוב.

ראיתי שה- htc one m8 מקבל שבחים בכל מקום. הוא לא עדיף ? ומה ההבדל בין אחריות יצרן למשל לבין האחריות לשנתיים שנותנת ksp?

עריכה אחרונה על ידי bigbosf

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מנסיון עם htc התיקון שלהם נורא יקר ולא כל המעבדות יודעות להתעסק איתם.

אני היום עם גלאקסי 4 כבר שנה וחצי כי כל חור יודע איך לסדר אותו.

היה לי לפני זה htc שנשבר לי בו השקע טעינה, רק מעבדה אחת היתה מוכנה לסדר אותו וגם היא רצתה מחיר יקר, בסוף התיקון החזיק רק שלושה חודשים, אז החלטתי לרכוש את הגלאקסי הנוכחי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

איציק מכיון שאתה תושב האיזור. יש בעיה אם אני רוצה לרכוש יותר ממכשיר אחד? למשל אחד באשראי ושתיים במזומן?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
ראיתי שה- htc one m8 מקבל שבחים בכל מקום. הוא לא עדיף ? ומה ההבדל בין אחריות יצרן למשל לבין האחריות לשנתיים שנותנת ksp?

גם ה-G3 מקבל שבחים בכל מקום, ובנוסף יש לו גם בטריה נשלפת ו-UI שאהבתי מאוד.

גם ה-UI של ה-M8 נחמד, אבל התחברתי יותר ל-G3.

לכן כתבתי שלדעתי ה-G3 הכי טוב בדור הזה.

תמיד יש אחריות יצרן, ההבדל הוא באחריות יבואן, בין יבואן רשמי (רונלייט) ליבואן מקביל (נניח מובייל ישראל או KSP), וההבדלים הם ב-ROM ובעדכונים (לפעמים דווקא היבואנים המקבילים מקבלים עדכונים קודם) ולפעמים בתנאי האחריות. לדעתי לא הבדל שמצדיק הפרש מחירים כזה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כנראה שאני מטומטמם אבל, היום התעסקתי עם הG3 של אחותי. הדבר הראשון שעלה לי לראש הוא : ״ה5s שלי יותר מהיר״. הדפדפן עולה מהר יותר, דפים נטענים מהר יותר, פייסבוק עובד מהר יותר. האם אני הוזה? או שקדחת האייפון חזקה ממני?

פורסם

לי יש G3 ולחברה שלי 5S.

לא יכול להגיד שאני מרגיש הבדלים במהירות הגישה לאינטרנט ( או שאני מרגיש שמשהו איטי אצלי ).

באופן כללי גם הפלאפון עצמו מגיב ממש טוב, יש אצלי ממש לפעמים לאגים קטנים אבל לא משהו יותר מדיי קריטי ( אני חושב שהמערכת של אפל יציבה יותר אבל בגדול לא מכשיר רע ).

פורסם

היי

תחשוב קצת מחוץ לקופסה.

הייתי בדיוק במצב שלך, היה לי אייפון 3, 4, 5, 6 וכמו שאמרת ה6 היה בדיוק כמו 5 רק גדול יותר.

היה חשוב לי המהירות של הטלפון ולכן לא התפשרתי ולא לקחתי אנדרואיד.

המליצו לי על WINDOWS PHONE. הוא מהיר ללא לאגים.

אני קניתי לעצמי את הנוקיה לומיה 930.

אחלה טלפון, איכותי, לא מרגיש זול, והכי חשוב בשבילי שהוא לא נתקע ואיטי.

החיסרון הכי גדול שלו זה החנות אפליקציות שמאוד קטנה. הדברים הגדולים ישנם אבל כל השאר פחות...

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=880717

מקווה שעזרתי ולו במעט.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם
היי

תחשוב קצת מחוץ לקופסה.

הייתי בדיוק במצב שלך, היה לי אייפון 3, 4, 5, 6 וכמו שאמרת ה6 היה בדיוק כמו 5 רק גדול יותר.

היה חשוב לי המהירות של הטלפון ולכן לא התפשרתי ולא לקחתי אנדרואיד.

המליצו לי על WINDOWS PHONE. הוא מהיר ללא לאגים.

אני קניתי לעצמי את הנוקיה לומיה 930.

אחלה טלפון, איכותי, לא מרגיש זול, והכי חשוב בשבילי שהוא לא נתקע ואיטי.

החיסרון הכי גדול שלו זה החנות אפליקציות שמאוד קטנה. הדברים הגדולים ישנם אבל כל השאר פחות...

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=880717

מקווה שעזרתי ולו במעט.

חשוב לי שהטלפון יהיה בדיוק כמו האייפון שלי או האייפונים שהיו לי. לא זוכר מתי הייתי צריך לכבות ולהדליק.

פורסם
חשוב לי שהטלפון יהיה בדיוק כמו האייפון שלי או האייפונים שהיו לי. לא זוכר מתי הייתי צריך לכבות ולהדליק.

נדיר מאוד שהטלפון נתקע/נכבה אצלי. אפשר אפילו לומר אפילו כמעט אף פעם.

אני חייב להגיד שהתרשמתי לטובה ממנו, נכון שהוא לוקה בחסר מבחינת אפליקציות אך מבחינתי זה לא רלוונטי כל כך.

ואם אתה משתמש במחשב וטאבלט של 8 WINDOWS הסינכרון ביניהם הוא יותר ממעולה.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

אני באילת. המחיר של אייפון 6 64 נע בין 3700-3800. יש הבדל בין הסוגי אחריות? הקטע המוזר שפתאום אני קולט שבזאפ הם נמכרים ב3930. זה כל הסיפור של המע״מ? 130 הפרש?

פורסם
רק שלא תהיה כמו מרק. שעבר לאנדרואיד ומאז רק מחכה לחזור חזרה.

שמעתי אינספור סיפורים על כאלו שמשוועים לחזור לאייפון. מצד שני שמעתי גם על כאלה שטוב להם אחרי המעבר והתרגלו.

פורסם

עברתי וטוב לי, לא רואה את עצמי חוזר לאייפון, את האייפד דווקא אני אוהב.

גם לי חשוב מאוד העניין של מהירות המכשיר, סבלתי מזה גם באייפון וגם בגלקסי הנוכחי שיוחלף בקרוב.

M-TECH E46

• תוכן חדש...