Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכירו את הצ'יטה 150 C

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לדעתי פשוט בגלל שהולנטיין הוא מכשיר בעל אמינות מופלגת ומוכחת לאורך הרבה שנים, בנייה איכותית מאד ותכנון נוח לתפעול, ויש לו גם מגוון אביזרים נוספים למי שרוצה לשדרג קצת מבחינת תחכום (למשל פלאג שמתחבר לOBD ומאפשר לקבוע שהתראות יופעלו רק מעל מהירות נסיעה מסויימת).

יתרון חשוב של הV1 - בהתראה על דבורה יש צפצוף שמשתנה בתלות בעוצמת האות, בIROAD ההתראה לא משתנה (אמרו שזה יעודכן מתישהו, לא יודע אם בוצע).

ב-V1 יש כפתור להשתקה זמנית של האיום הנוכחי בלבד, לא יודע אם קיים בIROAD וכמה הוא נוח לתפעול עיוור.

הIROAD מכיל דטה בייס של ישראל בלבד, את הצ'יטה אפשר לקחת לחו"ל.

גם את הV1 אפשר להגדיר בהתאם למדינת היעד בחו"ל, הIROAD מיועד רק לאיומים בארץ.

סה"כ מבחינת מחיר אין הרבה הבדל בין V1 + צ'יטה לבין IROAD, אז אני הייתי הולך על בטוח.

עריכה אחרונה על ידי misterb

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לווייז אפשרות מובנית לחזור לחזית המסך בשיחת טלפון, קיים ב"אפשרויות" איפשהו.

הצ'יטה אצלי מונח במגרה מאז שהתריע על מצלמת רמזור מהירות בכיוון ההפוך למציאות בעוד הוויז התריע נכון.

הבעיה היחידה היא כאמור לעיל שאין התראה על מהירות מותרת בקטע הכביש בו ניתנת התרעה על מצלמה.

לגאטסו יש אופציה לצלם לשני הכיוונים.

שמעתי שיש כמה מצלמות רמזור שמצלמות מהירות גם בנתיב הנגדי לה,אל תשלול.

פותח השרשור, האם שילמת מכס על המכשיר?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש מצלמות רגילות (לא רמזור) שמצלמות נתיב נגדי גם, בכבישים עם נתיב אחד לכל כיוון, בלי שטח הפרדה, למיטב ידיעתי רק אלה הן שמצלמות חזיתית.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
אין כאלה במצלמות בנגדי, אבל בהחלט יש כאלה שמצלמות מהפנים ולא מאחור.

בוודאות יש מצלמות שמצלמות 2 נתיבים לשני כיוונים שונים.

חפש בspeed trap.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)
בוודאי שתוכל לעדכן את המכשיר החדש באמצעות המנוי הקיים. כרגע, הם עדיין לא העבירו את המנויים לאתר החדש.

הפרטים לגבי העדכון מופיעים באתר היצרן.

תכלס, לדעתי אם יש לי את ה C50 אין סיבה לשדרג ל C150.

אולי יש כמה פונקציות חדשות, אבל את העבודה העיקרית והעקרונית- התראה בפני מצלמות- יש בשתיהן ובאותה תדירות עדכון.

אשדרג רק כשהצ'יטה שלי תתקלקל. ואני מניח שעד אז המחיר גם יירד קצת, כי הצ'יטה הקודמת הייתה יותר זולה.

עריכה אחרונה על ידי adarbaratz
פורסם

היום התקנתי את הצעצוע. מכשיר אחר לגמרי ממה שאני מכיר. צריך להבין את הראש שלו. המכשיר עצמו הרבה יותר מתקדם מC50. אני רק לא בטוח שיותר נוח.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היו עלויות מכס / מע"מ ?

עבר חלק. בגלל שהזמנתי PRE-ORDER לפני הרבה זמן אפילו שכחתי ממנו לרגע. הפתעה.

abcde

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• שנה מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

שדרגתי השבוע את הצ'יטה C50 ל-C150 שרכשתי מחבר האתר.

ל-C150 יש כמה יתרונות שמבחינתי היו שווים שדרוג, למרות שגם ה-C50 עשתה עבודה טובה.

- כל ההגדרות נעשות מהמכשיר עצמו ולא צריך לחבר למחשב למעט לשם עדכון בסיס נתונים.

- יש WHISPER MODE וDARK MODE, ואפשר להגדיר לכל סוג של מצלמה האם להתריע או לא, ואם כן - באיזה מרחק.

- אפשר להגדיר טולרנס באחוזים שרק במהירות שמעל הטולרנס תושמע התראה.

כל הנ"ל מאפשר לי לצמצמם למינימום את כמות הצפצופים בנסיעה. ב-C50 כל מצלמה הייתה גורמת לצפצוף ארוך גם אם הייתי קמ"ש אחד מעל המותר. בחדשה הגדרתי 10% טולרנס ורק על מצלמות מהירות ורמזור אני מקבל התראה. בנוסף המסך מוחשך כל הזמן ורק לד כחול בודד דולק. בזמן התראה התצוגה נדלקת ומראה את המהירות והמרחק למצלמה, בנהיגת לילה כל מסך מואר על השמשה זה אלמנט מפריע. בקיצור - ממליץ.

בקשר לעדכונים - המנוי של ה-C50 עובד עם הC150 אבל עכשיו העדכון של ה-C150 מוגבל ל-5 התקנות לכל עדכון, ככה שהקומבינה שהייתה אפשרית קודם לחלוק מנוי עם כמה חברים עדיין אפשרית אבל קצת יותר מוגבלת (קודם לא הייתה מגבלה). אצלי גם ה-C50 וגם ה-C150 הם ייבוא מארה"ב ולא בגירסה הישראלית, אין שום בעיה עם זה.

אגב - לגבי וויז - לפני כחודש-חודשיים נוספה התראה על מעבר מהירות מותרת, ברוב קטעי הכביש המהירות המותרת שוויז מציג נכונה, אבל לא תמיד. עדיין מבחינתי צ'יטה זה מכשיר הכרחי וויז לא מחליף אותו, רק מוסיף מעליו.

עריכה אחרונה על ידי misterb

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...