Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אוטומט ב100000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איביזה עדיפה מבחינת איכות ודלק? לאור תוצאות צריכת דלק זה לא, גם איכות של האיביזב נמוכה יותר מהקליאו והיונדאי שזאת גם מרווחת יותר מאחור.

איזה רכב אתה ממליץ?

פורסם

איביזה איכותית משמעותית מהיונדאי הדגם הקודם באיכות ניסעה, חומרים וכדו'.. עם כל הכבוד אי אפשר להשוות את ה1.4 של היונדאי גם אם זה הצורה החדשה שעושה ביום טוב 1-10 לאיביזה שבקלות מגיעה ל1-15.

יש לי במשפחה גם פולו גם איביזה וגם I20 והם עדיפות משמעותית. לגבי הרנו מומלץ להכנס ליד 2 ולראות מה קורה למחיר אחרי שנה.

אם יש כסף ללכת על פולו אם פחות הייתי חושב על פאביה או איביזה.

פורסם (נערך)

אני מדבר על היונדאי מהדור החדש, האיביזה מבחינת התחושה לא באזור חיוג בכלל.

והפאביה מיושנת ולא בתחרות בכלל.

עוד מעט מגיעה גם המזדה 2,הייתי מחכה לראות איך היא.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המחיר של הסוניק RS הוא 111500 ש"ח על הכביש לפני מיקוח, אני מעריך שניתן להגיע למחיר שמתקרב ל100K.

המאזדה 2 תעלה 110K לפחות ולא תהיינה הנחות (לפחות לא בהתחלה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הקליאו החדשה אופציה טובה מאוד. יצא לי לנסוע בגרסת ה-1.2 טורבו וממש התרשמתי לטובה. היא נוחה, מאובזרת, יפה, מרווחת בצורה מספקת ואפילו מספקת התנהגות כביש טובה ודי מהנה (עדיין לא פיאסטה, אבל לא רחוקה משם). הגיר הרובוטי מתפקד לא רע בכלל, מהיר יחסית, לא מטלטל וכמעט ולא משתהה. המנוע גמיש ודי חזק ומזיז בקלות את הרכב. גם צריכת הדלק טובה למדי. לדעתי היא טובה יותר מהאיביזה כמעט מכל בחינה. את המנוע הקטן יותר אני לא מכיר, אבל ההתרשמות שלי מהרכב באופן כללי הייתה טובה מאוד, ככה שאני לא מאמין שעם המנוע הקטן היא תהיה פחות טובה משמעותית.

יונדאי I20 החדשה נראית טוב מאוד ונראה שהיא גם מרווחת ושימושית יותר מהקליאו. גם תא הנוסעים שלה נראה טוב ודי איכותי. לא יצא לי לנהוג בה, אבל לפי דף הנתונים לא צפויה הפתעה נעימה. הגיר והמנוע לקוחים מהדור הקודם שגם שם הם היו די בינוניים ומיושנים. בנוסף לזה בשביל לקבל אותה עם אבזור טוב צריך להוסיף לא מעט מרשרשים, וגם אז התמורה למחיר לא גבוהה. רק בהמשך אמורים להצטרף מנועים וגירים חדשים להיצע. בינתיים לדעתי אלו סיבות מספיק טובות לא לבחור בה.

האיביזה בסדר, אבל מיושנת. כנ"ל הפולו האיכותית. אם יש אפשרות לחכות למאזדה 2, לדעתי שווה לשקול גם אותה. לפי מבחנים מחו"ל היא מתחרה יפה מאוד בצמרת הקטגוריה.

לגבי אופציה משפחתית, כמו שכבר אמרו - אם אין לך צורך במרווח ובגאז' גדול, תלך על סופר מיני שתהיה יותר זולה לאחזקה, יותר חסכונית וגם חדשה ישירות מהיבואן.

דבר אחרון לגבי סחירות: אף פעם אי אפשר לדעת מה יהיה בעתיד. היום כל רכב קשה למכור כמעט. רכבים כמו רנו, פיג'ו וכדו' בדגמים העממיים שלהן מאבדות בדרך כלל יותר מהערך שלהן, אבל התמורה שהן נותנות גבוהה. אם ממש חשוב לך סחירות תבדוק את הטויוטה יאריס, סוזוקי סוויפט (הטובות, אבל יחסית מיושנות) או את המאזדה 2 (שעוד לא כאן ותהיה כנראה יקרה יותר מ-100K) שכנראה יאבדו פחות מערכן כמשומשות.

פורסם

מאזדה 2 צפויה להגיע במאי. זו לדעתי מכונית מאוד מסקרנת. באותה תקופה גם תגיע פיג'ו 208 עם מנוע וגיר חדשים. מנוע טורבו 1.2 ליטר עם 110 כ"ס ותיבה אוטומטית עם 6 הילוכים.

פורסם

אני (ואני מכיר עוד כמה) - לא אומרים זאת. אז זה לא כולם :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...