Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אוטומט ב100000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב אוטומט ב100000 ש"ח יש גמישות במחיר.

רוב הנסיעות הם עירוניות.

מה עדיף:

1)I20

2)קליאו

3)רכב משפחתי 0 ק"מ מליסינג

דברים שחשובים לי הם:

1)בטיחות

2)אבזור

3)כח

4)שיהיה סחיר(שאני ירצה למכור שאני לא יתקע איתו)

הI20 והקליאו אותו מחיר.

פורסם

מבחינת שלושת הדברים הראשונים - קליאו או מכונית משפחתית עדיפים על הI20.

מבחינת סחירות - אף אחד לא יכול להבטיח את עצמו. את הi20 יש הרבה בליסינג ובעסקות 0 ק"מ מליסינג, הקליאו גם קיימת בליסינג. היום כמעט כל אוטו קשה למכור.

מה האופציות שלך במשפחתיות?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הייתי לוקח קליאו, מאובזרת, זריזה, ניראית מצוין.

היונדאי החדשה מאחור מרווחת יותר וסלון מרשים, אבל היא פחות מאובזרת ופחות זריזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קרוז ואימפרזה לא ממש זוכות להצלחה, פורטה לדעתי אופציה טובה, אבל תהיה פחות חסכונית מהסופר מיניז, היא פחות מאובזרת מהקליאו, וקח בחשבון שכאשר תעמיד את הרכב למכירה אתה היד השניה מליסינג, זה לא מפריע כ"כ ברכב בן 5-6, כן יפריע אם תרצה למכור אחרי שנתיים - שלוש שנים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

א אין לך צורך בתא מטען גדול הייתי לוקח את הרנו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קרוז טורבו גם מאובזרת, גם יותר חזקה מפורטה ובטח מאימפרזה, וזריזה כמו קליאו. פות״ש, תעשה נסיעת מבחן, הרי 100k לא סתם זרוקים על הכביש.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם
א אין לך צורך בתא מטען גדול הייתי לוקח את הרנו.

או לחילופין אם הוא זקוק לתא מטען, אפשר את הקליאו אסטייט.

פורסם

אני הייתי בודק גם את הסוניק RS - היא תאימה בדיוק לרשימת הדרישות שלך - בלי פשרות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פולו - איביזה לדעתי מבחינת דלק, איכות וסחירות יהיו עדיפות של קליאו והיונדאי.

אמינות זה הזמן יגיד(אני קניתי את הפולו לפני 3 חודשים)

פורסם
פולו - איביזה לדעתי מבחינת דלק, איכות וסחירות יהיו עדיפות של קליאו והיונדאי.

אמינות זה הזמן יגיד(אני קניתי את הפולו לפני 3 חודשים)

איביזה עדיפה מבחינת איכות ודלק? לאור תוצאות צריכת דלק זה לא, גם איכות של האיביזב נמוכה יותר מהקליאו והיונדאי שזאת גם מרווחת יותר מאחור.

• תוכן חדש...