Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבו לי את האוטו [206]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משתתף בצערך.

מקווה שהיא תמצא בריאה ושלמה!

המקום ממנו היא נגנבה, חנית שם באופן קבוע?

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין לי חניה קבועה, אני חונה איפה שמתאפשר לי ברדיוס של 10 דקות הליכה מהבית (מצוקת חניה של מרכז עיר). חניה כחול לבן עם תו והכל.

פורסם

מה לגבי מה ששאלתי אותך בהודעה הקודמת שלי בשרשור?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
מה לגבי מה ששאלתי אותך בהודעה הקודמת שלי בשרשור?

שאלו אותי את זה גם במשטרה, ככל שידוע לי אין שם מצלמות.

פורסם

משתתף בצערך, הרגשה לא נעימה.

זו אחת הסיבות שאני עושה מקיף לרכב גם שהוא שווה 15 אלף. ה1000 שקל הפרש בשנה שווה לי את השקט הנפשי.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
מספר רישוי עם שלושה 000 באמצע!

אפילו אחרי שגנבו לך את האוטו אתה חושש לפרסם את מספר הרישוי שלו??

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

זה, לדעתי, יותר קל לגנבים לגנוב פג'ו בת 15 מאשר פג'ו חדשה עם אמבולייזר, קודן כספת ואותוראן !!!

חוץ מזה , זה ביקוש והיצע, בטוח שאחד המוסכים באזור שלך מחפש חלקים של הדגם הזה :(

מקווה מכל הלב, שתמצא אותה בקרוב !

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

משתתף בצערך ממתי גונבים פג'ו הרי אנחנו בעלי הפג'ו קונים כי הרכב לא מבוקש כמו מאזדה והונדה ... כנראה שרק הדגם ספורט מבוקש אני עם הדגם הרגיל

Tuning:lol:

פורסם

מצער לשמוע.

לדעתי גניבת רכב ישן היא גרועה יותר מגניבת רכב חדש, במיוחד רכב במצב טוב, שתוחזק וטופל כמו שצריך.

רכישת רכב חלופי דומה, גם בסכום דומה לזה שהרכב היה שווה, אינה מחזירה את המצב לקדמותו.

עם רכב חדש (נניח, עד 3 שנים) המצב שונה, קל יותר למצוא משהו מקביל בסכום הפיצוי מהביטוח (ואני לא מדבר על מצב של רכב עד גיל 2 שמבוטח עם החזר מלא של "חדש תמורת ישן").

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

וואי איזה דכאון..... אני לא מכיר אותך ולמרות זאת אני יושב עכשיו בבית מבואס תחת.

הכי מבאס זה שכולנו יודעים שאין צל של שבריר של קורטוב של סיכוי שהמשטרה תעשה עם זה משהו. בטחון פנים זה פשוט לא מעניין.

מאחל לגנב הרכב סרטן באשכים.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מצער בעיקר בגלל האובדן המלא של הכסף. 24 אלף ש"ח זה לא מעט ואני לא הייתי מסתכן בלי ביטוח מקיף. היה לי מקיף גם על פונטו 2006 שהייתה שווה 15 אלף ש"ח. פחות בגלל גניבה יותר בגלל תאונות.

בכל מקרה, אני מקווה שמצבך הנפשי טוב, תנסה לרכוש רכב אחר בתשלומים כך שלא תצטרך לספוג מכה קשה אחת.

• תוכן חדש...