Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני וחברה שלי מטיילים בצפון בסופ"ש הקרוב ורוצים מאד ללכת לרכב על טרקטורונים.

יש משהו מומלץ באיזור צפת/ ראש פינה?

חשוב שיהיה טרקטורון אחד לכל אחד ☺

נ. ב

חשוב שעובדים בשבת

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

טרקטורני דישון אחלה. לא הכי זולים, אבל יש מבחר גדול של כלים (ריינג׳ר, טומקאר וטרקטורונים), מסלולים כיפים ותחושה מקצועית (יחסית, כן?).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היינו בטרקטורוני דישון לפני משהו כמו 10 שנים והיה עלוב. מסלול קצר, בלי שום אתגר או משהו אחר שמשפחתומטית לא הייתה עוברת.

זה אומנם לא באיזור שלך אבל להשוואה עשינו גם טיול טרקטורונים בעין זיוון, חוויה אחרת לגמריי. עליהם אני ממליץ בחום.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היינו בדישון לפני כמה חודשים , עשינו את זה עם באגים, ולגבי מה שאיתמר כתב, אם היינו נכנסים לאיזורים שנסענו בהם עם רכב פרטי , סביר להניח שהרכב היה נשאר שם.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...