Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

iPad mini 2 Retina - שחור אפור WiFi 16GB

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה: iPad mini 2 Retina - שחור אפור WiFi 16GB, כמעט ללא שימוש - סתם צובר אצלי אבק ולכן אני אשמח להעביר אותו הלאה, כדי שהוא יהיה בשימוש כראוי.

אצלי פחות מ-5 חודשים, שומש פעמים בודדות בלבד ונטען טעינות מלאות בודדות - חדש לגמרי.

מגיע עם: מגן מקורי של אפל בצבע אפור (Smart Cover) יחד עם כיסוי אחורי מפלסטיק בצבע כחול-שקוף, מטען, כבל סנכרון, הקופסה המקורית (כולל כל חוברות ההסברה ואפילו מדבקות ;)), ומגן נוסף דמוי Spigen, שתי שכבות (סיליקון וקשיח). על האייפד מגן מסך.

גרסא 7.0.4, לא נפרץ מעולם - נקי ושמור.

13OO ש"ח

לפרטים נוספים, נא לפנות בהודעה פרטית

2015-02-20 20.53.41.jpg2015-02-20 20.54.15.jpg2015-02-20 20.54.21.jpg2015-02-20 20.49.42.jpg2015-02-20 20.52.59.jpg2015-02-20 20.53.19.jpg2015-02-20 20.53.29.jpg

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

גמיש חברים, חבל שישב אצלי סתם..

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קפיץ קפוץ

פורסם

1250 חברים, באמת כואב לי שצובר שכבת אבק..

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לבוא ולקחת חברים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

1100, שבוע מוצלח!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לא רלוונטי. נמכר

• תוכן חדש...