Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לתאונה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי כמה חודשים היינו אצל קרובים שלנו ברמת גן, זה היה ביום שישי, בכל מקרה החננו את הרכב ברוח חד סטרי שבו מימין יש מכוניות שחונות ליד המדרכה והנתיב משמאל (2 נתיבים בסך הכל)הוא לנסיעה.

החננו את הרכב בסוף הרחוב לפני צומת, כאשר חלק קטן מהרכב (כשליש בערך) חנה על אדום לבן ואילו שאר הרכב חנה במקום לא צבוע (אבל הרכב לא בלט מהשורה, כלומר הוא היה יותר צמוד למדרכה מאשר הרכב שלפניו, וגם לא הפריע לתנועה, כלומר גם מי שרוצה לפנות בצומת לא יתקל בקושי בגלל הרכב)

אחרי כמה דקות שהוא חנה בדיוק יצאתי החוצה ואז שמעתי קול חזק של מכה ומתכת, וכאשר יצאתי לכיוון הרכב ראיתי שמישהו פגע לנו ברכב מאיזור הגלגל האחורי, עיקם את 2 הדלתות מימין וסיים לפני הגלגל הקדמי, כתוצאה מכך הרכב שלנו גם נכנס עם הצמיגים הימניים במדרכה וגם זז כמה סנטימטרים קדימה.

אחרי כמה שניות ראיתי רכב שנעצר לא רחוק וממנו יצא בחור כבן 25 עם תינוק על הידיים (לפני מה שאני זוכר הוא יצא איתו על הידיים), בכל מקרה החלפנו פרטים, צילמנו את הרכב ובינתיים זה נגמר.

עכשיו הבעיה היא שחברת הביטוח שלו לא הייתה מוכנה לשלם את כל הסכום של התיקון, תחילה הם הורידוו 1600 ש"ח (מתוך 8300 שכוללים שמאי, תיקונים וירידת ערך) על רשלנות תורמת מצידנו כביכול, ואחרי כחודשיים של שיחות הורידו רק 1000 מהסכום, הפעם הם לא שילמו את כל ירידת הערך כי לטענתם זה מוגזם.

בכל מקרה בסופו של דבר אנחנו הולכים לבית משפט, עוד כחודשיים, השאלה שלי היא מה הסיכויים שלנו? סוכנת הביטוח שלנו הגישה תביעה של 9500 במקום כ8300 (הוסיפה עוגמת נפש ועוד כמה דברים), האם יש לנו סיכוי? לפי דעתי הוא אשם ב100 אחוז, שכן לא רק שהרכב לא הפריע לתנועה, גם הוא התנגש ברכב באיזור שלא עמד על אדום לבן, בנוסף ההורים שלי איבדו כמה ימי עבודה בגלל זה, וגם הצבע של הדלתות (החליפו דלתות) שונה קצת מהגוון של הרכב (הצבע המקורי בן 8 שנים), שלא לדבר על סוף השבוע שהלך.

האם יש משהו שכדאי לציין במשפט או לפני המשפט?

מצטער על השאלה הארוכה, אבל פשוט בינתיים אני לא בטוח מה לעשות...

פורסם

מיקרה דומה קרה לאח שלי ולפז'ו שלו...

מישהו ניכנס באוטו שלו כשהוא עמד ליד המידרכה (לא אדום-לבן).

הביטוח של הפוגע התלונן כי הרכב חנה במקום שמפריע לתנועה (הוא לא) ובכך גרם לסיכון , בלה בלה...

אחרי זמן מה כשנירגעו הרוחות אחי קיבל את הכסף...

כל מה שצריך זה איום בתביעה והחזר הוצאות מישפט + עוגמת נפש...

אם האיש ניכנס ברכב, זו אשמתו, אבל חברות הביטח מנסות להיתחמק בכל דרך אפשרית.

מכיר את שיטת "מצליח"? אם מצליח, סבבה, הרוויחו...

אם לא, לפחות ניסו :-)

לא לוותר! לקחת עו"ד ולקוות...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מיקום רכבך לא היה חוקי.

מותר להחנות רכב עד כ-12 מ'(אם אינני טועה) מקו תחום הצומת, אלא אם ישנו תמרור(גם מדרכה צבועה) המורה אחרת.

מדרכה שאינה צבועה עדיין אינה מתירה חניה חוקית.

אין האמור לעיל בכדי לבטל את התביעה שלך, אין לי מושג איך יפסוק השופט.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

סתם משהו שעולה לי בראש...

ראשית גם אם חלק קטן מהרכב עמד על אדום לבן, הרי כל עוד הוא לא הפריע לתנועה, האם מלבד עבירה על החוק אנחנו אשמים בעוד משהו?

ונגיד ולדוגמא במקום הרכב היה סתם עומד שם מישהו גם על הכביש ליד המדרכה ואז היו נכנסים בו והורגים אותו? גם אז היו תובעים אותו על רשלנות תורמת?

כלומר שלא תבינו לא נכון, מילא אם היינו אשמים אבל לפי דעתי אנחנו לא אשמים, כלומר לא רק שהרכב לא הפריע לתנועה, גם אם הרכב שלנו לא היה עומד שם והחמור הזה היה סוטה ימינה (כמו שקרה) אז הוא היה עולה על המדרכה ואחרי זה מתנגש בקיר ליד, כלומר לא הפרענו לו לבצע את הפניה, זאת טעות שלו, מה שכן נדמה לי שהוא גם נהג עם תינוק על הידיים.

פורסם
כמה זה חלק קטן היה על אדום לבן?

הצמיגים הקדמיים היו באדום לבן?

כן, הוא היה על אדום לבן בערך עד הצמיגים הקדמיים...

• תוכן חדש...