Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גדר הפרדה בין חניות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ליושבי הפורום המכובדים.

כדי לשמור על שלום בית ביני לבין השכן החלטנו לשים גדר ביו החניות אבל בצורה כזאת שלא תהיה מכשול לפתיחת דלתות, אלא יותר כמעצור לדלת שנפתחת בטעות.

לצורך כך חשבתי לתקוע 3 עמודים לאורך הקו ולמתוח בינם חוט גומי נמתח כדי שיאפשר פתיחת דלת עם מתיחת חוט, אבל ימנע מגע פיזי בין הדלתות וישמש כשכבה מפרידה.

הבעיה שעמודי גדר יש בשפע, אבל עם חוט גומי נמתח קצת יותר בעייתי. אשמח לקבל כוונים להשגת הרצוי עם אתם מכירים.

תודה.

פורסם

אסור לכם לתקוע רבע עמוד בלי אישור מהועדה לתכנון ובניה, אלא אם כן בא לכם לקבל צו הריסה עם קנס.

אני הגשתי בקשה לשני גדרות ברזל משני הצדדים עם פרופיל 10/10 וגובה 1.80 עמוק לתוך האדמה + שער נגלל בחזית. הבקשה אושרה לא מזמן ואחרי שנתיים! וגם אחרי שהחתמתי את כל השכנים במגרש ולא היו התנגדויות (חלק רוצים גם), וגם בגלל שהחניה היא 3 מטר רוחב תקני - אם היה פחות לא היו מאשרים. עכשיו נראה מי ידפוק לי את הרכב או יפתח עליי דלתות.

פורסם

גיא אפשר להרגיע, גם עם הסערה האימתנית וגם עם שלושה עמודים וחוט גומי.

מה שאושרי הציע נשמע לי רעיון טוב, אפשר למצוא את זה בכל ריקושט.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יותר זול יהיה לך בחנות בדים/חומרי גלם לתפירה.

פורסם

מדובר בחניון תת קרקעי. אני רוצה לראות פקח שיבוא לבדוק מה עשיתי עם החניות שלי. יש שכנים שהעמידו מחסני פלסטיק בחניות פנימיות ומשתמשים רק בחיצוניות.

בקיצור. בשלב ראשון ירכשו 3 עמודים בגובה 80 מכאן הם יחוררו וימתחו 3 חוטים בעובי 8 מ"מ של חוט כזה

פורסם
בגלל שהחניה היא 3 מטר רוחב תקני

תוכל לספק תימוכין לקביעת רוחב כזה בתקן? זה ל 2 מכוניות נראה לי.

פורסם

אני מסתמך על דברי מהנדסת הועדה בפגישה שהיתה יחד עם ראש העיר.

בהתחלה היא דיברה על חניה תקנית ברוחב של 2.5 מ', אם רוצים לעשות עמודים/גדר אז התקן עולה לרוחב של 2.7, ואז אחרי הגשת התכניות ביקשה לתקן בשרטוט לרוחב 3 מטר וגם שלחה פקחים למדוד לי את החניה. מכיוון שיש לי בדיוק 3 מטר רוחב, זה אושר.

במקרה של חניה תת קרקעית זה פחות בולט, אבל מספיק שכן קנאי שיתלונן כדי שישלחו פקחים. אתה יכול להתחכם ולעשות עמודים על גלגלים קטנים, כך זה לא נחשב לבניה קבועה.

• תוכן חדש...