Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 6-7 מושבים לסבתא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי יוצאת לפנסיה ומחזירה את רכב הליסינג. היא רוצה לקנות רכב גבוה ועדיף עם 6-7 מקומות.

כרגע המיצובישי אאוטלנדר ההיברידי מאוד נראה לה. נסיעות בעיקר בתוך העיר אבל עם אופציה שאנחנו נקח לה את האוטו כשמתכננים לטייל למקומות עם כבישי גישה לא נוחים במיוחד למכוניות המפונקות שלנו.

לפי הביקורות, אני מבינה שהדגם לא מומלץ במיוחד בעיקר בגלל המחיר המופקע. בנוסף, נאמר לה שיש בו 7 מקומות אבל אני קוראת שלא...

מה דעתכם?

המלצות נוספות סביב 200 אלף ש״ח.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

האאוטלנדר ההברידי בא רק עם 5 מקומות.

פריוס+ יענה לאופציה של רכב חסכוני ונוח לכניסה ויציאה, אבל לא טוב לטיול.

אופציה נוספת במחיר דומה לאאוטלנדר ההיברידי הוא אאוטלנדר דיזל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האאוטלנדר ההיברידי אכן מגיע עם 5 מושבים בלבד. הסוללה תופסת את המקום של המושבים האחוריים ולכן אין שם אופציה ל-7 מושבים. אאוטלנדר דיזל הוא אכן אופציה לא רעה בכלל, רק קחו בחשבון שהוא לא הרבה יותר עביר בשטח מאשר המכונית המפונקת שלכם.

אפשר גם ללכת לכיוון של סיטרואן C4 פיקאסו. לא ממש ג'יפון אבל ישאיר לכם המון עודף בכיס וגרסת הדיזל שלו חסכונית מאוד וחביבה למדי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש את הקיה קארנס. הקיה אמינות,זה 7 מושבים ופנים הרכב מרווח והנסיעה מאוד נעימה. וזה יצא לה פחות מ200..

פורסם

טריניטי, תראי בבקשה את כותרת הפוסט לאמא שלך, ותחזרי אלינו עם תובנות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

נהג מתחיל - בתור סבא צעיר עם וותק של 3.5 שנים, אני מתייחס לתואר סבא/סבתא בתור תואר כבוד ולא תואר גנאי.

מהיכרות עם לא מעט סבים וסבתות (בטח במגזר הדתי-לאומי לא אני משתייך) יש לא מעט סבים וסבתות שעוברים לבתים גדולים דווקא כשהילדים יוצאים מהבית כדי שיהיה איפה לארח את כל הנכדים בשבתות וחגים, וכן יש לא מעט שרוכשים כלי רכב מרובי מושבים על מנת שיוכלו להסיע הרבה נכדים בעת הצורך.

אנשים מבוגרים קונים רכב גבוה כי זה יותר נוח לכניסה ויציאה, אני יכול להעיד על אמא שלי (פנסיונרית פעילה שעברה את גיל 75) שדיווחה על העלמות כאבי הברכיים כמעט לחלוטין עם מעבר מסקודה אוקטביה למאזדה CX-5.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אשריך.

אם תתייחס לאמא שלי כסבתא שלא בהקשר המיידי של נוכחות נכדותיה במקום, היא תגרום לך לשכוח מהר מאד את החיים עצמם ואת האתגר של התחמשות איראן בנשק גרעיני.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אפשר גם ללכת לכיוון של סיטרואן C4 פיקאסו. לא ממש ג'יפון אבל ישאיר לכם המון עודף בכיס וגרסת הדיזל שלו חסכונית מאוד וחביבה למדי.

מצטרף להמלצה על C4 פיקאסו. אופציה מצוינת למשפחה

• תוכן חדש...