Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסקורט 76 ללא טסט, מה דינה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

פגשתי בחור מהשכונה שבחצרו יושבת אסקורט שנת 76, 1.3 או 1.6 אוטומטית. התחלתי לדבר איתו על הרכב והוא סיפר לי שהוא אוהב את הרכב, אבל לפני כ-3 שנים התקלקל הסטרטר, הרדיאטור דרש ניקוי וכו' (בקיצור טיפולים שוטפים), ומאז הרכב עומד בחצר.

הוא אמר שהוא לא ידע על עניין הפקדת רישיונות, ועכשיו הוא תקוע עם 3 טסטים לשלם.

עכשיו אני זוכר שכשמכונית מגיעה לגיל 30 שנים, כלומר גיל אספנות (עוד שנה לאסקורט שלו), ניתן לרשום אותה כאספנות וכל הטסטים שנצברו מתבטלים.

האם זה נכון ומה בדיוק אומרות התקנות על הנושא ?

תודה מראש.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
שלום,

פגשתי בחור מהשכונה שבחצרו יושבת אסקורט שנת 76, 1.3 או 1.6 אוטומטית. התחלתי לדבר איתו על הרכב והוא סיפר לי שהוא אוהב את הרכב, אבל לפני כ-3 שנים התקלקל הסטרטר, הרדיאטור דרש ניקוי וכו' (בקיצור טיפולים שוטפים), ומאז הרכב עומד בחצר.

הוא אמר שהוא לא ידע על עניין הפקדת רישיונות, ועכשיו הוא תקוע עם 3 טסטים לשלם.

עכשיו אני זוכר שכשמכונית מגיעה לגיל 30 שנים, כלומר גיל אספנות (עוד שנה לאסקורט שלו), ניתן לרשום אותה כאספנות וכל הטסטים שנצברו מתבטלים.

האם זה נכון ומה בדיוק אומרות התקנות על הנושא ?

תודה מראש.

יש לו טיפה יותר משנה לחכות, עד ל-1.1.2006, בשביל שהרכב יהפוך לאספנות ואז כל החובות יבוטלו.

redroze, רק עוד 19 יום !!!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

רק עוד365+15 יום (בערך 380)יום!

מצד שני כל חובות האגרה זה פחות מ2000 ש"ח למי שאהב את הרכב זה לא צריך להיות שיקול.

אני מניח שנזק ההזנחה בחצר גדול יותר!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
אכן הרכב מבחוץ לא נראה זוהר, אך הבחור טוען שהמצב המכני טוב...

תודה על התשובות בכל אופן, אז כל עוד יש רישיונות כל החובות מבוטלים ע"י רישום כאספנות ?

גרשון מה עניינים?

אכן אם מעבירים את הרכב למעמד "רכב אספנות" צריך לשלם רק טסט אחד וגם הוא לא יקר (כ-150 ש"ח).

בהצלחה

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אם מעבירים רכב לסטטוס אספנות - ו ל א מעונינים לבצע לו כרגע טסט (רישוי תקף) - א י ן שום צורך בתשלום האגרה שהמחשב מוציא לאחר רישום הרכב כאספנות (שהרי בכל מקרה רכב אספנות אינו צובר אגרות).

לאותו עניין גם אם מעוניינים לבצע העברת בעלות א י ן שום צורך חוקי לתשלום האגרה - העברת הבעלות אמורה להתבצע גם ללא תשלום האגרה.

לידיעתכם

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...