Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה seat ibiza stylance 1.4 ידני 75 כ"ס, 3 דל'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני רוצה בבקשה המלצה לרכב seat ibiza 2005 stylance 1.4 ידני 75 כ"ס,3 דל'.

איך הרכב מבחינת אמינות,סחיבה,תקלות וכו'

חשוב לי לדעת לדעת גם בעיקר איך הרכב בסחיבה לעומת פיג'ו 206 1.4 שנת 2002 ידנית שהייתה לי עד עכשיו כי זה רכב שלא זז...לא שאני הולך לעשות רייסים אבל מחפש רכב טיפה יותר חזק!

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי d.c.n
פורסם (נערך)

מבחינת אמינות- יש לי נסיון עם 3 פולו וסיאט קורדובה אחת עם המנוע הנ"ל. אמינות סבירה, סלילי הצתה שנוטים להתקלקל מהר.

סחיבה- אל תצפה ליותר מדי.

צריכת דלק- מצויינת- 1:11-1:13 בעיר, 1:20- 1:19 מחוץ לעיר, מדוד.

עלויות טיפולים- יקרות. החלפת רצועות תזמון אחת ל 3 שנים או 90K הקודם מבניהם עולה 2000-2500 ש"ח לא כולל משאבת מים.

הטיפולים האחרים לא יקרים, אבל צריך להקפיד על חלקים מקוריים.

לסיכום- צריך לחפש אחת שמורה עם היסטוריית טיפולים מלאה ו-מ-ת-ו-ע-ד-ת!!! גם לאחר הקנייה מומלץ לבצע יישור קו במוסך איכותי שמבין ב VAG וגם זה לא מבטיח לך אמינות אבל רק שתדע שאתה צריך להכין כמה אלפי ש"ח בצד להפתעות כי זה רכב מתיישן ואין מה לעשות.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

מצאתי אחת עם 90 אלף ק"מ ממבוגר שהיא כוללת טיימינג וטיפולים אבל בעל הרכב לא מעוניין להתחייב על גיר שילדה ומנוע אפילו על דבר אחר וזה די מטריד!

איזה רכב תוכל להמליץ לי עד 20k כמובן ידנית שהטיפולים שלה סבירים וחסכונית בדלק

פורסם (נערך)

הרכב שיציג אמינות טובה ביותר זה הרכב שטופל בצורה הטובה ביותר, במיוחד בתקציבים נמוכים.

האמת? שברכב ישן קשה למצוא מישהו שיתחייב לך על בבדיקה. ונגיד מישהו יתחייב לך בבדיקה, ויצא שהאוטו לא בסדר, מה תעשה לו? אם לא כתבת זכרון דברים זה לא שווה כלום. אגב לגבי שלדה- כמעט לכל רכב שעבר תאונה יש פגיעה בשלדה/קצה שלדה.

מעניין באמת איך כל הרכבים מליסינג יוצאים עם בדיקה נקייה אחרי הרבה מכות שהם חוטפים.

רק שתקבל פרופורציה, מהמכה הזו הרכב שהיה לי קיבל מכה בקצה שלדה:

WP_20131008_003.jpg

וזה כולה מכה של 20 קמ"ש!

לדעתי אם הרכב באמת שמור ומטופל, קודם כל תנהג עליו ותרגיש את הרכב אם הוא באמת נוסע טוב ואם כל המכלולים עובדים (כמו שמפורט במדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי) גש איתו למוסך מורשה ותוודא שבאמת כל הטיפולים בוצעו בזמן, תבדוק מתי החליפו רצועות טיימינג ואם זה באמת כמו שהוא אומר- קח למוסך שאתה סומך עליו שיבדוק אותו ואם הכל בסדר - תתחדש.

מקסימום תבצע יישור קו קטן אם צריך.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
מצאתי אחת עם 90 אלף ק"מ ממבוגר שהיא כוללת טיימינג וטיפולים אבל בעל הרכב לא מעוניין להתחייב על גיר שילדה ומנוע אפילו על דבר אחר וזה די מטריד!

איזה רכב תוכל להמליץ לי עד 20k כמובן ידנית שהטיפולים שלה סבירים וחסכונית בדלק

עושה בשכל בעל הרכב שלא מתחייב לך על כלום. היום ידוע שמכוני בדיקה כותבים יותר כסת"חים מאשר דברים שבאמת קריטיים ברכב. איפה תעביר את הגבול בין הכסת"ח לבעיה אמיתית? מאיפה בעל הרכב יודע שאתה לא לוקח את הרכב למכון שאתה מקומבן איתו והוא יספר סיפורים על מכות בקצה שילדה וכד'?

אם מצאת רכב שמור ומטופל כמו שצריך תבדוק אותו ותראה אם כדאי להתקדם.

לגבי ההבדל בין האיביזה ל206 שלך, לא חושבת שתרגיש הבדל מהותי מבחינת הכוח.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...