Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מים נעלמים בגולף mk5 1.9 TDI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על משהו...

אני אתמול עשיתי עלייה ארוכה וקצת לחצתי, הסתכלתי על המחוג והאוטו לא התחמם, אבל בסוף העלייה כשנעצרתי פתאום הרחתי ריח שהזכיר לי את הריח של נוזל הקירור. זה כנראה אומר שהמים מתאדים. יכול להיות שסה"כ מדובר בטרמוסטט למרות שהטמפרטורה יציבה על 90 מעלות?

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

יכול להיות שהמים נעלמים דרך הראש ויש כזה ריח חזק של מים אדומים?

תיאורתית הרי, אם הטמפרטורה של המים תעלה קצת עקב בעיות טרמוסטט, המים יגיעו לטמפרטורת רתיחה ויתחילו להתאדות (בדיוק הריח שהרחתי) ואז יברחו דרך שסתום הלחץ שבפקק של מיכל העיבוי...

עריכה אחרונה על ידי WRaleX
פורסם

אני בדקתי בכמה מוסכים...כמו שרשמתי, בדקתי גם במוסך רון...

אני חושב שזה פשוט משהו שיכול להתפספס.

הגיוני שאתה אומר שאם המים מתחממים, המנוע מתחמם והמחוג יעלה, אבל אם המחוג מראה 90 (לא רחוק מטמפרטורת רתיחה) ויש איזשהו אי דיוק בטרמוסטט עקב תקלה, המנוע יכול להתחמם קצת יותר מ 90 מעלות ולרתוח.

אני יודע שאני נאחז בתקוות שווא...

בכל מקרה תוכל אולי לומר לי מאיפה הריח של נוזל הקרור אחרי העלייה הארוכה?

פורסם
פקק מיכל העיבוי שהחלפת הוא מקורי או תחליפי?

הבנת את הכיוון שלי?

החלפתי לתחליפי...אתה עדיין חושב שזה מהפקק?

פורסם

הגיונית זה מסתדר לי ונדמה לי שהיו שרשורים בעבר שהתייחסו לענין זה.

אאל"ט ענין של שסתום שם שלא מתאים ללחץ במערכת וגורם לבריחת אדים/נוזל.

פורסם

אוקיי, אני אנסה להחליף לפקק מקורי , תודה :)

אני פשוט באמת נאחז בתקווה שזה לא ראש מנוע כי זה מאד נדיר שבמנועים האלה הולך ראש ועוד אחרי פחות מ 300 אלף קילומטרים.

פורסם

במנועי דיזל pd של פולקסווגן גם שהמנוע מתחמם המחוג ישאר על 90 מעלות יכול להיות שהטרמוסטט תפוס ,

שהמאווררים לא עובדים , חיישני טמפטורת מים לא תקינים , סתימה באחד מצינורות המים , אל תמהר להסיק

שהראש לא תקין , אני לא ניתקלתי בבעיה בראש גם אחרי קילומטרים רבים ושימוש במים רגילים.

פורסם

טוב, אז ככה, הבאתי גם הזדמנות למוסך המורשה של פולקסווגן...

הם לא מצאו כלום! אומרים גם שלא רואים שום סימן שזה ראש מנוע, אבל לא מצאו שום סיבה אחרת.

אני כבר ממש מיואש.

עשיתי היום נסיעה שאימצתי את המנוע בכוונה...עצרתי ופתחתי מכסה מנוע.

ושמעתי קול של "טסססססססססס" ממיכל העיבוי (לא פתחתי את הפקק). זה נשמע כאילו יוצא לחץ מהפקק.

השאלה אם זה הפקק דפוק או שבאמת יש לחץ גבוה מדי במערכת בגלל משהו.

יש המלצות?

* אגב, הפקק כרגע הוא המקורי, כשהאוטו התחיל לאבד מים החלפתי לפקק חדש תחליפי, בגלל שהאטו עדיין מאבד מים, חזרתי למקורי. עם שני הפקקים האוטו מאבד מים. יש סיבה לנסות לקנות עוד פקק?

פורסם

לדעתי אתה כבר משחק באש.

עוד מעט תברר כמה עולה להחליף מנוע.

הכנס את הרכב למוסך שאתה סומך עליו ופתור את התקלה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...