Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת שמן גבוהה 1.8TSI 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשות משפחתי סקודה אוקטביה עם המנוע הנ"ל הידוע בצריכת השמן הגבוהה שלו בגלל פגם סידרתי במנוע.

רצית לשאול האם יש כאן אנשים שהתנסו בתיקון הבעיה אל מול היבואן (צ'מפיון) או מוסכים מורשים אחרים?

כשאני אומר תיקון אני מתכוון להחלפת הבוכנות וכל החלקים הנלוים (יקר ואחרי זמן האחריות).

אני עדיין לא ניגשתי למוסך עם הבעיה וכרגע מתחזק את כמות השמן עצמאית באופן קבוע.

אשמח לשמוע מנסיונכם כדי שאדע איך להתנהל ומה להגיד/לבקש.

אני יודע שכאשר אגיע בפעם הראשונה ישלחו אותי עם מיכל שמן מלא למעקב. השאלה מה הלאה...

תודה

אלירז

פורסם

כמה ק"מ יש על הרכב? אני קניתי סיאט לאון עם המנוע המדובר, שנת 2011, חודשיים לפני שקניתי אותה עברה החלפת בוכנות רינגים ומה שצריך תחת אחריות רצון טוב, לא שולם שקל מצד הבעלים הקודם.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

שכחתי לציין באמת... לרכב יש כ50,000 ק"מ. אני לא מדדתי בדיוק צריכת שמן. בפעם האחרונה שבדקתי היו 2 מ"מ של שמן על המד, לא מהמינימום - 2 מ"מ מהקצה שלו, נורית לא נדלקה (אם קיימת, אני לא יודע).

זה היה לפני שלושה שבועות.

ביום שבת מילאתי שוב. הרכב עושה כ120 ק"מ 3 פעמים בשבוע, לרוב פחות מזה. זה לא מרחק שאמור לרוקן מיכל שמן...

אני אתחיל עכשיו למדוד במדויק כדי שאהיה עם מספר ביד למוסך.

eitama - תודה.

האם יש אנשים שנתקלו בהתנגדויות או דרישות להשתתפות בטיפול?

• תוכן חדש...