Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יורד לאילת. המלצות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן! אני יורד לאילת לחמישה ימים, המלצות לדברים מעניינים בתקופה הר דומה הזאת? אטרקציות-מסעדות וכל דבר יעזרו :)

נ.ב.

חנויות אלכוהול סגנון 'בנא' יש שם?

תודה רבה

קקטוסולר ידנית

פורסם

בכניסה לעיר יש חנות ענקית של נייק עם מחירים של חו״ל.

לידה יש תחנת דלק, גם כן עם מחירים של חו״ל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מקווה שאתה עם רכב שטח שתוכל באמת לטייל וליהנות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ואטמי אזניים

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עם מאזדה2 ועוד 9 צעירים. הכדור בטיילת כן שווה? כולם אמרו לי שלא. ובכללי חנויות של אלכוהול או אטרקציות, מכירים?

קקטוסולר ידנית

פורסם

הכדור די נחמד ויותר כדאי לעשות אותו בלילה כשחשוך ורואים את העיר מוארת. חנויות אלכוהול יש בשפע ובכל פינה. אטרקציות יש את כל הדברים הרגילים, טיולי ג'יפים, אטרקציות מים (בננות, מצנחים וכדומה), יש את מגרש ההחלקה על הקרח שלא יודע עד כמה מעניין וכדאי הוא. מועדונים ומקומות בילוי יש בשפע צריך להתעדכן..

פורסם
לאילת?

ל5 ימים?

למה?

עיר שהיא פיל לבן אחד גדול.

חוץ מוועדי עובדים אין שם אף אחד.

טוס לחו"ל יותר זול.

המחירים באילת הם כמו ליסינג, אם אתה לוקח 100 חדרים אתה מקבל מחיר מוזל.

אם אתה לוקח חדר אחד אתה מקבל מחיר לא הגיוני שאף אחד לא באמת משלם.

אייל

פורסם

הכדור בטיילת יקר מדי לטעמי, חוויה כיפית אבל נגמרת אחרי 2 דקות.

כנ"ל הקרוסלה בגובה שהוסיפו שם שמשעממת אותך אחרי סיבוב אחד(מתאים רק לזוגות לדעתי), את החרטא שמסתובבת מהר הצמודה אליה לא בדקתי, אבל היא נראית כיפית.

ממליץ לך לבדוק בגרופון ובאתרי קופונים כל מיני מבצעים לאטרקציות ולמסעדות שם, זה יחסוך לכם לא מעט.

פורסם
עיר שהיא פיל לבן אחד גדול.

חוץ מוועדי עובדים אין שם אף אחד.

טוס לחו"ל יותר זול.

המחירים באילת הם כמו ליסינג, אם אתה לוקח 100 חדרים אתה מקבל מחיר מוזל.

אם אתה לוקח חדר אחד אתה מקבל מחיר לא הגיוני שאף אחד לא באמת משלם.

860 שקל לאדם בחדר של 3 ל4 לילות להכל כלול זה בסדר גמור לדעתי.

לגבי גרופון - לא ראיתי משהו מיוחד. אולי אני אקפוץ לחנות נייק היום.

קקטוסולר ידנית

פורסם
מבחינתי, אחת הסיבות הבודדות להגיע לאילת היא חוף האלמוגים. הייתי באילת ולא הייתי בחוף האלמוגים - לא הייתי באילת.

מבחינתי כביש 12...:-D

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...