Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו hgt.

Taipan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת? אני די סגור על הרכב. אבל אחריי שעברתי על כל הרשת (בעברית ובאנגלית) וקראתי שירשורים ישנים וחדשים, אני די בטוח לגביי הרכב. אשמח לשמוע מעלים של הרכב בעבר ובהווה על רשמים שלהם. 15~ שהרכב על הכביש. איך העמידות של הרכב?, אחרי כלכך הרבה שנים, שרובן כנראה עברו חיים שמצפים מרכב ספורטיבי. איך האחזקה שלהן? חלפים? סחירות עתידית פחות מעניין אותי, אבל אשמח לשמוע חווית- מכירה/רכישה. ועוד דבר שכבר שאלתי פעם בפורום. הגה חשמלי, כ''כ מבאס?

פורסם

שמעתי על תקלות בוריאטור, חפש רכב שכבר עבר את התיקון.

הרכבים האלה ברובם עברו חיים לא פשוטים לכן לא יהיה קל למצוא אקסמפלר טוב שלא עבר הרבה.

הייתי ממתין בסבלנות במקומך עד שתמצא את הHGT שנת 2003 (דגמי אבארט).

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

וריאטור זה חלק ממערכת הטיימינג, חלק זה מתבלה עם הזמן ומתחיל ליצור רעשים של מנוע דיזל לאחר ההנעה ורעשים במשך כל פעולת המנוע כאשר הוא שחוק. יש לציין כי גם כאשר ישנם רעשים של דיזל אין סכנה לנזק למנוע (אך אם מתחילה תחושה של קלאץ' מחליק יש להחליפו).

הסיבה שהוא מתבלה היא מספר השניות שהחלק עובד ללא שמן בהנעות קרות.

מקווה שעזרתי

פורסם

מאוד מעריך את התשובות. את עיניין הווריאטור אני מכיר, כמו שאמרתי חרשתי את הרשת כדי לדלות מידע. השאלה שלי היא לגביי אחזקה. אני שנתיים וחצי עם מיצובישי קולט 98' ידנית שהפגינה אמינות מטורפת. חוץ ממנגנון של חלון חשמלי, וטיפולים שוטפים, לא החלפתי כלום. האם עם הפונטו לצפות למשהו אחר?

פורסם

לאחי יש אחת במשך 4 חודשים , עד כה לא נתקלנו בבעיה. חשוב להדגיש שאחי שילם מעל המחירון לכזה רכב אז כדאי לחרוש את יד 2 ואת פיאטקלאב ואפילו תת פורום מכירה פה בקארספורום כדי למצוא שמורה , תהיה בטוח שבשביל שמורה תשלם מעל המחירון אז תכין את עצמך כבר, כמו כן אם מצאת אקזמפלר כלשהו אני מציע לך להתייעץ בפורום פיאטקלאב יכול להיות שמכירים את האקזמפלר ויגידו לך משהו שיכול להיות בעל הרכב הסתיר ממך (תאונה או כל דבר כזה בסגנון). לפי מה שהבנתי המנוע די אמין ולא נתקלים בתקלות מיוחדות חוץ מכאלה שמאפיינות רכב ש14 שנים על הכביש, ישנם את התקלות כמו וריאטור ורצועת טיימינג שאני מניח שכבר קראת עליהם. בהצלחה.

5 3 1 R

┤┼┼└

6 4 2

פורסם

כשאני חיפשתי המלצה בפורום על מוסכים באזור הקריות במיוחד ל HGT המליצו לי על מוסך GTA ש

ממוקם בצ'ק פוסט ממש על גבול קריות וחיפה.

5 3 1 R

┤┼┼└

6 4 2

פורסם
אם תקנה אני ממליץ לך להשתמש בשמן AGIP 10-60 שבריא לריאטור

כל פעם אני מופע מחדש מהבורות שיש בתחום הזה :roll:

אם רק היית יודע כמה נזק זה גורם, לא בריא ולא נעליים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
כל פעם אני מופע מחדש מהבורות שיש בתחום הזה :roll:

אם רק היית יודע כמה נזק זה גורם, לא בריא ולא נעליים.

איתמר

תהיה מוכן לפרט?

פורסם

הסברתי את זה מליון פעמים, פלוס מינוס. אפשר לעשות חיפוש.

בקצרה? השמן הזה צמיגי מאוד, זורם לאט במערכת, פוגע ביכולות הקירור, מעלה את צריכת הדלק, לא חודר לכל המקומות שהוא אמור להגיע אליהם ובאופן כללי מהווה תעודת ביטוח לא רעה למוות מוקדם מהצפוי של המנוע. בנוסף יש לבדוק האם שמן כזה שבדרך כלל מוגדר כ"שמן מירוצים" בכלל מתאים לשימוש יום-יומי וכולל את כל הרכיבים הדרושים להגנה על המנוע לאורך זמן.

שמן כזה מתאים רק לרכב שמבלה את כל חייו על מסלול המיורצים ונמצא תחת עומס קבוע וקשה לאורך זמן. אם זה לא המצב רב הנזק על התועלת.

ברשותך בוא נשאיר את הדיון הזה כדיון המתאים לפורום הרכישה ולא לפורום הטכני.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...