Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוטים בחלומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מאמין שאני כותב את השורות האלה.

אני סובל מסיוטים בערך מאז שאני זוכר את עצמי, במהלך השנים היו המון חלומות חוזרים וחלומות בהמשכים. במהלך השנים הצלחתי לפתח את היכולת לא לזכור שום דבר ממה שאני חולם. בשנים האחרונות הסיוטים מגיעים לכמה חודשים כל בערך חצי שנה, מביאים אותי לסף קריסה מחוסר שינה ואז עוזבים. במהלך השנים יצא לי הלתייעץ עם לא מעט בעלי מקצוע, פסיכולוגים, נוירולוגים, פסיכיאטרים ואף אחד מהם לא הצליח להגיע לשום מסקנה.

אחרי שהתייאשתי מהרפואה הקונבציונלית, לא מזמן התברר שלי ולבת זוג שלי מופיעה אותה דמות בסיוטים. היא חולמת אותה מספר שנים, אצלי היא יחסית חדשה. לא מזמן היא הייתה אצל איש קבלה ומצאה תמונה של הדמות המדוברת באחד הספרים אצלו. הוא סיפר לה שמדובר בשד חזק אבל סרב לתת פרטים בטענה שהיא עדיין לא מוכנה לשמוע אותם. אחרי שחיטטתי קצת על הבחור באינטרנט הוא עושה רושם של שרלטן.

חשוב לי לציין שאף פעם לא דיברנו על הסיוטים שלנו, פעם ראשונה שדיברנו על הנושא הייתה היום בבוקר.

אף פעם לא חשבתי שאני אפנה לכיוון הזה, שנינו לא מאמינים גדולים. אני מאמין שיש רבנים שעוזרים בנושאים האלה, ואני מאוד אשמח אם תעזרו בהכוונה לאחד כזה.

• תגובות 212
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תפנה לצביפר ותבקש ממנו נשק נגד DEW.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש רב במרכז שפותח בקבלה הוא אומר לך דברים שאתה לא מאמין כאילו הוא עשה עליך שיעורי בית ומכיר אותך.

אם אתה מאיזור המרכז זה יתאים לך הוא משהו לא רגיל.

פורסם

לא הבנתי בת הזוג שלך חלמה על הדמות הזאת הסיוטים עוד לפני שהכרתם? ועכשיו אתה חולם על אותה הדמות? פיזדץ...

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
יש רב במרכז שפותח בקבלה הוא אומר לך דברים שאתה לא מאמין כאילו הוא עשה עליך שיעורי בית ומכיר אותך.

תעשה לי טובה...

פות"ש, אני במקומך לא הייתי הולך לכיוון הדתי. יאכילו אותך במה שאתה רוצה לשמוע ואתה גם תשלם על זה לא מעט כסף.

אני חושב שכדאי לחזור לתחום הרפואי (פסיכולוג). יש מצב שמלווה אותך חרדה כלשהי או משהו שמעיק עליך באופן קבוע.

פורסם (נערך)

זה שאתה לא מאמין במשהו לא אומר שהוא לא קיים.

פות"ש - אם הסיוטים הם רק בלילות ורק כשאתה ישן בבית, אתה צריך לבדוק את המקום שבו אתה נמצא בלילות. לך לכל מי שאתה חושב שיוכל לעזור לך, ויעשה לך טוב.

עריכה - שלחתי לך ה"פ.

עריכה אחרונה על ידי discoTD5

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לא הבנתי בת הזוג שלך חלמה על הדמות הזאת הסיוטים עוד לפני שהכרתם? ועכשיו אתה חולם על אותה הדמות? פיזדץ...

פעילות על טבעית.. באמת פיזדץ

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מי שלא מאמין ברור שזה יגיד תעשה לי טובה, בטח עדיף לפנות לבריאות הנפש ולקבל תרופות שיגמרו לך את החיים כן? וזה גם בחינם כן?

בוא נגיד שהבן אדם מאמין- תתחיל לבדוק את המזוזות בבית.

קוראים לו הרב פדלון הוא נמצא במושב זיתן שקרוב לנתב"ג וזה הטלפון של המזכירה שקובעת 050-672-2330

אני מת אבל מת שאחד מהלא מאמינים פה ילך ויקבל את כל הנתונים עליו ועל משפחתו בכל הקשור לעבודה, בריאות ומה לא שגם השב"כ לא יודע עליכם, סתם בשביל הספורט של הלא מאמינים.

פורסם (נערך)
היית ממש חייב להוציא את זה מהמערכת או שזה סתם משעשע אותך לצחוק על מצוקה של אחרים?

מצטער, ברגע שקראתי את השטויות על השדים הייתי חייב. מי שפונה לידעונים מקבל תשובות בהתאם.

ללא ספק - אם יש בעיה אמיתית שיחפש פתרון אמיתי, אצל בעלי מקצוע. גם אצלם לא מובטחת הצלחה, אבל לפחות לא ייסחט על ידי כל מיני נצלנים. מקווה שגם לא על ידי בעלי המקצוע (וטיפול פסיכולוגי הוא עניין יקר. מאד.).

וד"א - הבחור מספר שמדובר בעניין בתדירות נמוכה מאד, כך שנשאלת השאלה אם בכלל מצריך התעסקות.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סתם בשביל הספורט אני מוכן ללכת אבל רק בשביל שהרב שיודע הכל יגלה לי מה יהיו המספרים הזוכים בלוטו.

אני חוזר על מה שאמרתי - תעשה לי טובה. גם בחינם לא אפול בפח החרטוט הזה.

פורסם

אם אתה חושב שזה חירטוט בוא תשבור לעצמך את המיתוס מה יש לך לפחד אם אתה לא מאמין בזה?

תפנה לעצמך שעתיים כולל נסיעה וישיבה אצלו ותשמע דברים.

אם הוא אומר לך מה עובר על המשפחה שלך בלי שאין לו שום מידע עליכם מה תגיד?

ספורט.

פורסם (נערך)

מיד - החבר'ה האלה לא טיפשים. הם יובילו אותך לחשוב שיש להם יכולת לדעת דברים או על ידי כך שיוציאו ממך את המידע בלי שתשים לב, או על ידי כך שישמיעו דברים כלליים שמתאימים לכל האוכלוסיה, או לפחות למרביתה. וכמובן שיהיו מאוד רב משמעיים. כך פעל האוראקל מדלפי, וכך פועלים כל מיני מכשפים ומגידי עתידות כיום. והם מצליחים להשיג להם עדות מאמינים שמממנים להם חיים טובים.

ד"א - כותרת השרשור רומזת רמז דק כפיל על יחסו של פות"ש לאותו מגרש שדים, וטוב שזה יחסו. בדיוק כמו בעניין האטיופים וה-DEW, צריך להשאר צמודים למציאות ולא לחפש מעבר לה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

אני לא מוכן לשלם גרוש בשביל סוג כזה של "ספורט".

בשביל מה אני צריך לנסוע אליו כדי לשמוע דברים שאני יודע? שיספר לי משהו שאני לא יודע, כמו מה יהיו המספרים הזוכים בלוטו, זה באמת מעניין.

אם אני לא יוצא מרוצה מהשרות, הוא מפצה אותי כספית על הביקור+דלק+זמן אבוד? אם כן אני מוכן לקפוץ.

• תוכן חדש...