Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מכיר.

לא זכור לי שקראתי ביקורת ספציפית לגבי המגבות שלהם, מאמין שזה לא בייצור עצמאי של פוליש אנגל.

מה המחיר?

"יאללה בירי".

פורסם

וואו ממש לא.

פשוט גרוע לייבש את הרכב בעזרת מגבת וואפל, ולא משנה מי היצרן שלה.

בכל מקרה אני בספק שיש אותה במלאי, וגם אם כן, הייתי מעדיף לשלם עוד שלושים שקלים ולצאת עם הwooly mammoth, ספרתי 6 כאלה בביקור האחרון שלי באוטוסטור ביום שני.

"יאללה בירי".

פורסם

מבחינתי מגבת שהיא לא מספיק נעימה ליד, לא מספיק בטוחה לרכב.

בנוסף, מגבת וואפל, טובה ככל שתהיה, תמיד תהיה נחותה בהרבה ממגבת ייבוש "קלאסית" בעלת סיבים ארוכים וצפופים.

היו ברשותי שלוש סוגי מגבות וואפל: meg's , קוריאני, והמגבת האיכותית ביותר בהיצע של חברה cobra למי שמכיר.

גם הקוברה מאוד, אבל מאוד, רחוקה מאובר לדוגמה, גם כשהאובר כבר ספוגה בחצי שלה.

"יאללה בירי".

פורסם

אוקיי, תודה scipopo

האמת שיש גם לא וופל עם שערות אבל היא לא נקראת מגבת ייבוש משום מה....

מישהו עושה הזמנה לאובר ?:cry:

פורסם

ודרך אגב אני מייבש את הרכב עם מגבת וואפל היא ממש סופגת את כל המים ובסוף מבריק עם מגבת מיקרופייבר איכותית

פורסם (נערך)

מזה אובר?

חיפוש.

איך מייבש עם וואפל - מניח ומטפיח.

זו לא מגבת שאתה רוצה לגרור על הפח.

בהתחלה אתה תהנה מיכולת הספיגה, לאחר שליש רכב בערך תראה המון סימני מים, וככל שתתקדם תראה שהיא לא סופגת בשיט.

בקיצור להשאיר בחנות.

ניקו- המגבת השניה שהם מציעים שם היא מגבת לבאפינג (הסרה של ווקס/אוטם לאחר יישום).

היא לא לייבוש.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

אתה המומחה, יתחיל לאמץ את השיטה הזאת :)

ועכשיו ראיתי סרטון של האובר, מגבת ממש מקצועית!

מאיפה אפשר לקנות יש בארץ מה טווח המחירים ?

פורסם

לך על הממותה, ללא ספק.

השבוע ניגבתי 3 רכבים ללא סחיטה אחת. היא פשוט לא מתעייפת.

עובדת נהדר בהטפחה, מכסים פאנלים שלמים במהירות וקלות.

החיסרון? כמו היתרון, הגודל שלה.

בפאנלים אנכיים קרי, דלתות, פגושים - קצת מסורבל להחזיק אותה.

יש לי גם אובר, מקווה להעלות השוואה ביניהם בקרוב (קניתי אותה לצורך השלמה, דוגמת ניגוב סופי והברקה / ניגוב אזורים בעייתיים)

M-TECH E46

• תוכן חדש...