Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן אלמרה 1.5 2003 ידנית!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על רכב משנת 2003, גמע 170,000. מדובר על דגם בעל נפח מנוע 1.5 . 2 כריות אויר.

האם מישהו מכיר את הדגם הזה? הוא דיי נדיר. איך הוא באחזקתו? ובצריכת הדלק? אני נהג רגוע.

האם קיים בדגם ABS?

באופן כללי הרכב נח לנסיעה? איך תא המטען? המרווח ליושבים מאחור? מה עליי לבדוק ולשים לב טרם בכלל לקיחת הרכב לבדיקה?

כמו כן אשמח לשמוע מחלות אופייניות לרכב (במדה ויש)

אשמח גם להמלצה למכון או מוסך אמינים שאפשר לבדוק בהם את הרכב טרם הרכישה

הבחור דורש 17,000 ש"ח ומתחייב בבדיקה. אשמח לכל עצה שהיא

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

קצת יקר לרכב בן 12 שנה עם 170,000 ק"מ.

אפשר למצוא שנתון מתקדם יותר , לא מדובר על קורולה , האלמרה אינה מהמבוקשות ביותר , לא יודע לגבי הידנית , אך קח בחשבון שבשנתונים אלו הרוב הגיעו עם מנוע 1.8 ולכן תבדוק אם מנוע 1.5 לא קטן על הרכב הזה.

לנסר 2007

פורסם

אלמרה כאלמרה,

אחזקה של רכב יפני על כל המשתמע מכך, לא יודע להגיד אם יש שרשרת או רצועה במנוע.

נח לנסיעה? בהשוואה לרכב רוסי משנות ה 90? כן. בהשוואה ל bmw? לא. אובייקטיבית? סביר לרכב יפני.

ספסל אחורי? אם אתה מסיע ילדים הוא אחלה, מבוגרים? צריך להצתופף מקדימה כדי שיהיה מקום מאחורה.

צריך להיות abs, הכי פשוט לבדוק זה ברשיון רכב.

תא המטען בסדאן הוא גדול ובהאצ'בק הוא מאד נוח, עמוק יותר מרוב הסופר מיני המודרניות וגם המושב האחורי מתקפל ואפשר להוביל כל דבר כמעט באוטו.

פורסם

יש שרשת טיימינג ולא רצועה.

צריכת דלק סבירה ( 1/13 )

מרווח סביר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מהסתכלות ביד 2 על אלמרה מאותם שנתונים, הגרסה האוטומטית נמכרת בפחות מ-17,000.

הגרסה הידנית היתה למעשה הגרסה הכי בסיסית של האלמרה - מי שרוצה סכום כזה מנצל את העובדה שבזמנו בקושי מכרו רכבים ידניים ולכן הרכב נחשב ל"נדיר".

זה כמו שעוד כמה שנים ינסו למכור את היונדאי i30 הידנית (עם מנוע 1.4) במחיר יותר גבוה מהגרסה האוטומטית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

קצת הקפצתי את השרשור אבל בכל זאת..

אני לפני קניה של אחת עם ק"מ נמוך במחיר נמוך יותר ממה שרשום פה בעמוד למעלה.

השאלה מה רמת האמינות של המנוע?

ראיתי אחת למכירה אותו מנוע עם 270000 ק"מ..

האם הפילטר שמן זהה לפילטר של המנוע 1.8?

מה לגבי הגיר הידני?

במידה והולך גיר כזה מה הזמינות בשוק?

• תוכן חדש...