Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האקרים פורצים לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור הכל אפשרי, מי שרוצה להשיג דברים ישיג.

מה רוצים להשיג? באמת צריך לענות על זה? תפעיל את הדמיון.

פיגועי הטרור בעתיד הלא רחוק(וגם עכשיו) הופכים מתוכנתים יותר ויותר תוך פחות שימוש בדרכים קונבנציונאליות.

כמו שציינו, העלות המושגת צריכה להיות גבוהה מההשקעה, זה ככל הנראה לא יקרה מפריצה רגילה לרכב.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכבים הופכים יותר ויותר מקושרים לאינטרנט ולסמרטפון ועם כל זאת לא שומעים על האקריות בתחום.

אולי כי פשוט היצרנים יודעים איך למגן והתשלטות מאוד מסובכת יקרה ולוקחת זמן ולכן לא משתלמת.

פורסם

נכון בשלב זה היא לא משתלמת ברמת הפרט בכדי לגנוב רכב, אבל מה לגבי רמת מדינה או מעצמה.

דמיין רכב אח"מ או אוטובוס מלא נוסעים עם מעצורים מושבתים ודוושת תאוצה לחוצה... והכל נשלט מרחוק.

יש כאלו שיכולים למצוא בזה שימוש או שניים.

ואפל לא משקיעים בהגנת מערכת ההפעלה שלהם והיא נפרצת בכל פעם מחדש?

אני לא טוען שהרעיונות ההזויים האלה אפשריים, אבל לטעון שהם לא אפשריים זאת שטות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סולל בונה, עדיין לא קבלתי תשובה על הדיסק ומה לעזאזל נדפק בו כי למעולם לא קרה לי ואני את כל המוסיקה שלי מדיסקים מקוריים מעביר לדיסק און קי כדי לשמוע ברכב ועושה זאת במחשב הביתי.

פורסם

לא הבנת או לא קראת את המקרה מתחילתו עד סופו.

אני אפשט, האם דיסק מקורי של מוזיקה שהוכנס בטעות למחשב מסווג לכונן אופטי קורא (לא כותב)

האם יש חשש בהוצאת הדיסק מהמחשב המסווג וניגונו במחשב אחר?

האם קיימת אפשרות שהדיסק הנ"ל יצרב במידע ויעביר אותו למחשב בלמ"ס?

הרי הדיסק הוא "נעול" ולא ניתן לצריבה וגם הכונן האופטי לא מוסג "צורב"

ועדיין דינו של הדיסק התמים הזה לגריסה.

למה? אולי פרנויה אולי יש שיודעים על פרצה....?

שוב, אני לא בר סמכא בתחום אז קח את הדוגמא הזאת בערבון מוגבל.

מצד שני אני לא מזלזל באף רעיון, הזוי ככל שיהיה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
נכון בשלב זה היא לא משתלמת ברמת הפרט בכדי לגנוב רכב, אבל מה לגבי רמת מדינה או מעצמה.

דמיין רכב אח"מ או אוטובוס מלא נוסעים עם מעצורים מושבתים ודוושת תאוצה לחוצה... והכל נשלט מרחוק.

יש כאלו שיכולים למצוא בזה שימוש או שניים.

הסרט 'ספיד' באמת אחלה סרט וסנדרה בולוק עם T שירט ממש עשתה לי את זה...

פורסם

גם לי היא עשתה את זה בזמנו, מצד שני האח הגדול של אורוול... זה לא קרה?

שוב בפעם המליון, תשמרו על אופקים פתוחים כי הלא יאומן כבר קרה ועוד יקרה.

פורסם

הרבה יותר פשוט כבר להטמין מטען חבלה באוטובוס.

סולל הדרך - זרמתי אתך בעניין הטכנולוגיה, בוא נגיד שהכול אפשרי.

מה הרווח? איפה האינטרס? האם אין דרכים הרבה יותר פשוטות להשיג את אותה מטרה?

אל תתחמק מהשאלות האלה עם סיסמאות - מה הדרייב להשקיע כל כך הרבה משאבים וכסף בטכנולוגית הפריצה? מה המודל העסקי של הפורצים?

פורסם

זה שפן שאתה שומר בכובע. הרי לא פשוט להתקין פצצה ברכב אח"מ.

יש גם לא מעט יכולות טכנולוגית שלא הגיעו לידי שימוש מעשי.

אתה בונה ארסנל. כל דבר שהוא לא הגיוני או לא סביר יתקבל בו בברכה.

אגב, הרבה פעמים פיתוח טכנולוגי אחד הוא בסיס לפיתוח אחר, לדוגמא יש לך יכולת לפרוץ למחשב רכב, מחר זה יהיה מחשב אוויוני במטוס, נכון טיל יכול להוריד אותו, אבל וירוס אוויוני במלחמה מקרקע את כל המטוסים...

ושוב אני מסייג הכל ברעיונות דמיוניים שעלו בראשי ותו לא!

פורסם
בדיוק היום קראתי כתבה על המלחמות של העתיד. מפחיד מאוד ויש שם התייחסות לעניין ההאקרים שמשתלטים על רכבים.

ולמי שעצלן, סרטון:

מעולה, תודה. כדאי לצפות גם בחלק הראשון של הסדרה כדי להבין קצת את האיומים על תשתיות קריטיות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טרוריסטים רוצחים רק אחמ"ים או סתם אנשים? תאר לעצמך איזה פיגוע אפשר לעשות כששולטים מרחוק בכמה מכוניות רנדומליות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש לנו את הטויוטה קורולה החדשה ויש בה את המערכת מולטימדיה TOYOTA TOUCH 2 האם גם אותה יוכלו לפרוץ ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במקסימום יוכלו להציג לכם סרטונים של דע"ש במולטימדיה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...