Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו b4 קראנק דופק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

נכנסתי היום למוסך המורשה לבדוק רעשים שמגיעים מכיוון המרימים האידראוליים

רעשים של תקתוקים שנשמעים רק שהאוטו קר ומפסיקים אחרי שהאוטו מתחמם נאמר לי

שזה מאזור הקמשפט או מרימים אידראוליים מדובר בסובארו b4 2009 2.0 עם 50.000 ק"מ

השארתי את הרכב במוסך מהבוקר כדי לחזור בסוף היום שהאוטו יהיה קר

שהנעתי את הרכב נשמע רעש נוסף של רעידות ל10/20 שניות ונעלם וכמובן רעש התיקתוקים המשיך עד שהתחמם

המנוע וגם הפסיק

לגבי הרעש החזק של ה20 שניות המוסכניק אמר שזה אולי הקראנק שאפט אחרי זה החלפתי שמן (קסטרול מגנטיק)

ופילטר מקורי שהשמן הישן נשפך החוצה היו בו קצת נצנצים

יכול להיות באמת שהקראנק שלי באמת דופק מה הסיכוי שזה יקרה ומה זה הנצנצים שהיו בשמן

המוסכניק אמר שזה בגלל שמופעל לחץ על הרכב

מה הסיכוי שהקראנק שלי דופק זה ממש מלחיץ אותי מי יכול לעזור לי בתשובות

תודה רמי

פורסם

קראנק דופק זהו סופו של מנוע, הרכב עשה קצת ק"מ יחסית לשנתון האם הרכב מטופל בזמן? יש לרכב ספר טיפולים?? אתה היד הראשונה של הרכב?

נצנצים בשמן מנוע סימן של שחיקה מאוד מוגברת של חלקי המנוע, אלו בעצם פירוקי מתכת קטנטנים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בקשר לתיקתוקים - ממליץ לבצע פלשינג למנוע ןלאחר מכן להחליף שמן ופילטר ולהוסיף תוסף שמן פוליטרון לי זה העלים לחלוטין את התיקתוקים בבוקר .

פורסם

בסובארו אצלי, כשהרכב היה קר הוא עשה רעש די חזק, כמו סכינים חותכים עד שהתחמם ואז חזר להיות שקט

המותחן ההידראולי(החליפי) של הטיימינג התחיל לעשות בעיות אחרי 45K,

ייתכן מאוד שאף פעם לא החליפו אצלך טיימינג וגם אצלך המותחן אצלך(כל 90K או 5 שנים),

אולי תקליט את ההתנעה בבוקר, ואולי אצליח לזהות אם זה אותו הרעש שהיה אצלי.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
קראנק דופק זהו סופו של מנוע, הרכב עשה קצת ק"מ יחסית לשנתון האם הרכב מטופל בזמן? יש לרכב ספר טיפולים?? אתה היד הראשונה של הרכב?

נצנצים בשמן מנוע סימן של שחיקה מאוד מוגברת של חלקי המנוע, אלו בעצם פירוקי מתכת קטנטנים

מטריקס לילה טוב

אני יד 2 על הרכב קניתי אותו עם 36.000 ק"מ יש היסטורית טיפולים מלאה והרכב מטופל בזמן ואפילו

תמיד לפני לא חוסך כלום מהרכב חוסך מעצמי ולא מהרכב לגבי שחיקה שציינת אני מסכים אתך ואני חושב אפילו שזה נובע

משמן לא איכותי ששמים במוסך השימון לא מספיק טוב ואני לוחץ עם הרכב אולי זאת הסיבה שמן איכותי ותוסף איכותי יפתרו

את הבעיה ומה הסבירות שילך הקראנק ברכב הזה

ותודה על התגובה רמי

פורסם
בקשר לתיקתוקים - ממליץ לבצע פלשינג למנוע ןלאחר מכן להחליף שמן ופילטר ולהוסיף תוסף שמן פוליטרון לי זה העלים לחלוטין את התיקתוקים בבוקר .

ערב טוב drorca ותודה על התגובה

שהייתי היום במוסך החלפתי כבר שמן ופילטר מקורי כמובן בלי פלשינג שמתי שמן של קסטרול מגנטיק

והאמת שהתיקתוקים טיפה נחלשו ובמקום שיעלמו אחרי 10/15 דקות נעלמו אחרי 9/10 דקות מאין שיפור

מה שיותר מדאיג אותי זה הרעידות/רעשים שבאו לכעורה מהקראנק שהם היו בדיוק ל10 שניות

מה הסבירות שילך קראנק ברכב כזה שמטופל בזמן ומבלי שאני יחסוך עליו שום דבר

ובקשר לפוליטרון בדקתי על באינטרנט וזה בהחלט ניראה תוסף איכותי ואני ישתמש בוא

השאלה אם אני יצטרך להשתמש בוא כל הזמן או באופן חד פעמי זה מספיק ?

תודה רמי

פורסם
הדפיקות יכולות להגיע מכיוון פולי הויטק שלא מקבל לחץ שמן,נדיר מאוד ברכב זה שילך קראנק.

לילה טוב ותודה על התגובה

יש לי 2בעיות אחד זה התיקתוקים שפוסקים אחרי שהרכב מתחמם והשני זה מאין דפיקות שהמוסכניק אמר שזה יכול להיות

מהקראנק החלפתי היום שמן ופילטר שמן מקורי ושמן של קאסטרול מגנטיק ויש לציין שהתיקתוקים מעט נחלשו ופוסקים

אחרי 9/10 דקות במקום 10/15 דקות מדאיג אותי גם הקטע שהוציאו את השמן היו בוא נצנצים כאלה בתוך השמן

הבנתי זה מבלאי של המנוע שחיקה של חלקים ומה זה הפולי וויטק אם תוכל להסביר ואשמח להמלצות אני רוצה לסדר את זה

תודה רמי

פורסם
בסובארו אצלי, כשהרכב היה קר הוא עשה רעש די חזק, כמו סכינים חותכים עד שהתחמם ואז חזר להיות שקט

המותחן ההידראולי(החליפי) של הטיימינג התחיל לעשות בעיות אחרי 45K,

ייתכן מאוד שאף פעם לא החליפו אצלך טיימינג וגם אצלך המותחן אצלך(כל 90K או 5 שנים),

אולי תקליט את ההתנעה בבוקר, ואולי אצליח לזהות אם זה אותו הרעש שהיה אצלי.

ווינר לילה טוב

מדבר באותו סובארו b4? אם כן אצלי לפי הספר זה או 105.000 ק"מ או 7שנים

בקשר לרעשים לאיזה מהרעשים התכוונת שמגיע מהמותחן האידראולי

הרעש הזה שאתה אומר חותך כמו סכינים יש לי אותו לעיתים רחוקות הוא בא ונעלם תוך 10/15 שניות

זה מה שאמרו לי היום קראנק והרעש השני זה מאין תקתוקים שנעלמים אחרי שהאוטו מתחמם היטב 10/15 דקות

יש קשר לשמן לא איכותי שיכול לגרום לזה? וטרם עשיתי לאוטו את הטיפול הגדול של טיימינג ופלגים ומותחנים

אתה חושב שיש קשר אני ינסה להקליט את הרעש ולעלות את זה לכאן לא יודע עד כמה ישמעו את זה בהקלטה

אבל ננסה ואשמח לקבל ממך המלצות

תודה רמי

פורסם
אני מנסה רגע להבין..

לפני הכניסה למוסך לא היו הרעידות הנל מהקראנק?

זה קרה כמה פעמים מאין רעידות כאלה לכמה שניות וזהו

ולא בשביל זה נכנסתי לשם אבל שהנעתי את הרכב פתאום צצ גם הרעש הזה

מרפי לא ניצח הפעם :(

פורסם

מדובר על B4 2007, רכב זהה לשלך.

ייתכן והתבלבתי בקשר לק"מ, אבל בוודאות בספר רשום אחרי 5 שנים,

אם יצא לך להקליט, תקליט, אולי נזהה את הרעש,

תפעיל את ההקלטה, תניעה את הרכב ותתחיל לנסוע.

האם הרעש מתגבר ככל שהטורים עולים?

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

רמי ערב טוב

בהמשך לשאלתך - את תוסך הפוליטרון מוסיפים בכל טיפול שמנים - את הפלשינג ביצעתי עם תוסף הדלק של פוליטרון - כמובן

שצריך לפתוח קרטר ולנקות את הרשתית של משאבת השמן - לי זה העלים לגמרי את הרעשים מהשסתומים בהתנעה קרה

• תוכן חדש...