Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מק"טים לרכבי פגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, אני חדש בפורום ,

אני רוצה להודות שהפורום הנ"ל עזר לי הרבה במהלך השנים.

קראתי מספר פעמים בפורום שניתן להכנס לאתר של פגו ולמצוא מקטים ותרשימים של חלקים .

לצערי אני לא מליח לעשות כן ,

אשמח אם משהו יכול לכוון אותי כיצד לעשות זאת .. איפה אני רושם את מספר השילדה שלי ע"מ לקבל תרשימים רלוונטיים.

אגב , הרכב שלי הוא 307 שנת 2007 .

תודה

פורסם

נרשמתי . אבל מסיבה כלשהי הוא רושם כל מיני הערות בצרפתית או משהו.

בכל אופן , הצלחתי לפרק את החלק . אוכל ללכת לרכוש את החלק ע"י הצגתו למוכר.

איפה מומלץ לרכוש חלפים לרכב הנ"ל ?

פורסם

7s002454

תרשים מערכת קירור , כולל רדיאטור ראשי , טרמוסטט ורדיאטור חימום (מזגן).

ממש תודה .

אגב , תרגמתי את הערה שרושם לי באתר , והוא רושם ללחוץ ctrl+f5 ולא עושה כלום , אשמח אם תוכל לשלוח לי איפה לחפש באתר הזה .

שוב תודה

פורסם

תודה

שאלה אחרונה , בתחילה רשמת את המקט של הטרמוסטט , אח"כ התרשים מראה מקט אחר .. מה גם , הצורה מעט שונה מהצורה בתמונה.

פורסם

שלום גדי , קיבלתי את התרשימים אך יש לי שאלות נוספות , בתמונת של הטרמוסטט יש את חלק מספר 1 וחלק מספר 5 ,

ראשית אצלי ברכב , חלק מספר 1 שונה מעט , היתכן שחיברו חלק שונה? דבר נוסף , אין את חלק מספר 5 כלל , כלומר אין טרמוסטט?!

מה הפעולה שמבצע חלק מספר 1 , אם חלק מספר 5 הוא הטרמוסטט?

דבר נוסף , משום מה לא מצאתי באתר של לובינסקי מחירים לחלק מהפריטים שאני רוצה להחליף.

אשמח לתשובתך.

פורסם

אם כך כנראה שהתרמוסטט אצלך הוא קבוע בתוך הפלאנג'- מק"ט 1336z0.

כך שכדי להחליף אותו צריך להחליף את כל היחידה.

גם לי יש רכב דומה וגיליתי את הטעות רק לאחר שרכשתי את התרמוסטט המתפרק.

מבדיקה שעשיתי עם מחסן לובינסקי הבנתי שגם הסרוויס בוקס לא מדייק תמיד (אמנם לעיתים נדירות אבל עדיין).

פורסם

מה תפקידו של הפלאנג'?

הייתכן שהורכב אצלי פלנג' שונה (דומה) אך זה פלנג' ללא אפשרות לחבר אליו טרמוסטט (הוא ללא חלק קידמי להברגת טרמוסטט).

תודה

מצורפים תמונות של החלק שלי1.jpg2.jpg

פורסם

כפי שכתבתי לך קודם זה טרמוסטט שמגיע עם הפלאנג' כיחידה אחת ותצטרך להחליף את כולו.

מקט 1336z0. עלות מקורי כ-500 ש"ח, חפש חליפי של calorstat איכותי ועולה כחצי מחיר.

• תוכן חדש...