Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי חיפושים נרחבים אחר מספר הטלפון של הבן אדם שמכר לי את האוטו לפני חצי שנה,מצאתי אותו סוף סוף,ובשיחה מתגלה לי (מה שהוא לא אמר וגם לא עלו על זה בבדיקה) שהמנוע אוחלף ב70-75 אלף קילומטר(הוא טוען שזה כתוצע מקורוזיה מחלק התחתון של המנוע,מה שיצר סדק והמנוע היה יבוא אישי מצרפת,עלה לו 8 וחצי אלף,לא יודע למה,קשה לי להאמין לו,והקטע המצחיק הוא שבבדיקה לא עלו על זה שהוחלף מנוע?אמורים לעלות על זה?ומה שכן המנוע באמת כמו חדש...)

אני התקשרתי אליו בכלל מסיבה אחרת,כדי לדעת מתי ואם בכלל הוא עשה טיימינג לאוטו ומסתבר שמאז החלפת המנוע ב70-75 קילומטר לא נעשה טיימינג.

עכשיו אני עומד על 118 אלף והשאלה היא אם לעשות או לא לעשות?

sani

פורסם

א. בהחלט לא אמורים לעלות על כך בבדיקה. אם המנוע הוחלף ונרשם כחוק ברישיונות ומספר של המנוע תואם למספר ברישיון הרכב אזי המצב תקין לחלוטין ואין מה על מה לעלות בבדיקה, זה אותו דבר כמו להחליף כל חלק אחר באוטו.

ב. לפי דעתי 90% שהחליפו טיימינג שהחליפו מנוע, אלא אם כן הטיימינג היה באמת במצב חדש אבל..

ג. יש ספק? אין ספק! אם במקרה ואתה לא בטוח מתי הוחלפה רצועת טיימינג - גש להחליף, מקסימום החלפת רצועה תקינה (מה גם שאם הוחלפה הרצועה אז היא הוחלפה לפני 40K ק"מ ככה שזמנה קרב...)

אבל - במידה ולא תחליף והיא תקרע לך תוך כדי נסיעה - העלות הכספית של התיקון יכולה להיות מאוד גבוהה.

בסה"כ החלפת רצועת טיימינג ב-205 אינה מסובכת או יקרה מדיי בהחלט שווה להחליף.

בברכה,

• תוכן חדש...