Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז עשיתי מה שהיה רשום פה , קניתי שמפו טכסטיל , שמתי פקק וחצי בדלי עם מים , השרתי במשך יום , היום הוצאתי , סחטתי את המגבות (האובר פשוט הרגה אותי!) , ותליתי לייבוש , אממה ? הכתמים השחורים שעל המגבת עדיין לא ירדו.

מה עשיתי לא נכון ?

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכי טוב במכונת כביסה, אבל למי שאין זאת בעיה, אני משפשף את המגבות באיזור המלוכלך וזה דיי עוזר ומוריד את רוב הלכלוך.

אבל אל תשרה את המגבות בחומר! כתוב על הבקבוק לא להשרות כביסה צבעונית..כנראה שירד הצבע, אבל לא יודע אם זה משפיע על איכות וטיב הסיבים

Opel Adam S 2017

פורסם

לא ממליץ לך לסחוט את ה-Uber (לפחות לא כמו ספונג'ה). מגבת אחת נקרעה לי ככה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אני משרה כמה דקות בAPC או מוסיף קצת סנו אוקסיאקשן לכביסה. האוקסיאקשן בלי אקונומיקה אז הוא לא אמור לפגוע בבד, ואני עושה עוד 2 שטיפות אחרי הכביסה אז כל החומרים אמורים לרדת. סוחט במכונה (לא רואה בעיה עם זה)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אם אני מכבס אותה במכונת כביסה עם פקק שמפו טקסטיל, על איזה מהירות סחיטה לכוון את המכונה? יש תוכנית מקוצרת של 20 דקות עם אפשרות לכיוון ידני של עוצמת ומהירות הסחיטה

פורסם

אני סוחט על 800 סל"ד אבל בתאכלס אני תמיד שוטף ידנית אחרי שאני מוציא מהמכונה וסוחט שוב (לוודא שלא נשאר שאריות סבון. האובר שלי לא אוהבת להפרד ממנו בקלות)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...