Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקסוס CT200 או במוו 116

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתחדש! :) מה אהבתם בג'ולייטה כל כך שהיא נבחרה? אני מבין שאת ה-A3 פסלתם?

האמת שה-A3 לא היתה אף פעם בכוונת. אחרי החוויה המפוקפקת שלנו בנסיעת המבחן על ה-A1 לא חושב שהיינו חוזרים לניסיון על ה-A3.

(נשקלה גם רנו קלאו RS אבל לבסוף היבואן הספיק ליבא אותה כך שלא זכינו אפילו לנסיעת מבחן).

למה גיולי ? כי יש לנו כבר אחת (המוחלפת) ואנו מאוהבים בצורה ובמותג. כי יש לנו כבר מיני ולכן לא בהכרח זקוקים לעוד קארט. כי לא באמת מצאנו את הרכב המושלם לצרכים שלנו. כי השרות של סמל"ת בין הטובים שיש. כי את הסילבסטר בילינו במסיבה שהם ארגנו. כי אף אחת מהמתחרות לא הצליחה לשכנע אותנו שהפגמים שמצאנו לא משמעותים. הספסל האחורי בבמוו הוא נקודת כשל רצינית עבורנו.

מהרבה בחינות הוולוו והגיוליטה הן היו הכי דומות - אבל הגיוליטה יותר יפה ויותר מאובזרת.

אתה יודע שלבסוף הלב רוכש את מה שהשכל מרשה לו :)

ויש עוד סיבה - כי החלטתי מה תהיה המתנה שלי ליום הולדת הבא (אוקטובר) - מיני קבריולט או מזדה MX5 חדשה (תלוי במחיר). ברגע שהבנתי שבעוד כמה חודשים יהיה לי רכב עוד יותר מדהים מהמיני הנוכחית הבנתי שהרכב הכי מתאים לצרכים ולתקציב הנוכחי היא הגיוליטה.

פורסם (נערך)

איזה כיף לכם.. יש לכם טעם מצוין במכוניות - גם מיני, גם אלפא ואולי גם רודסטר בקרוב.. :) אני לא הייתי מסוגל לקנות אלפא רומיאו כיום, ולו בגלל ההרגשה שאתה לא באמת מקבל מוצר פרימיום בעבור מה שאתה משלם או כזה שמצטיין במשהו באופן יוצא דופן, בהשוואה למתחרות. נקווה שאלפא תחת מרקיונה תקבל בעתיד יותר ויותר מאפיינים ממזארטי, או אז היא תחזור להיות משהו מיוחד.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם
איזה כיף לכם.. יש לכם טעם מצוין במכוניות - גם מיני, גם אלפא ואולי גם רודסטר בקרוב.. :) אני לא הייתי מסוגל לקנות אלפא רומיאו כיום, ולו בגלל ההרגשה שאתה לא באמת מקבל מוצר פרימיום בעבור מה שאתה משלם או כזה שמצטיין במשהו באופן יוצא דופן, בהשוואה למתחרות. נקווה שאלפא תחת מרקיונה תקבל בעתיד יותר ויותר מאפיינים ממזארטי, או אז היא תחזור להיות משהו מיוחד.

קודם כל תודה ! אני מסכים לגבי הטעם :)

היסטורית מדובר על אלפא סוד 74, אלפא סוד 83, טריומף ספיטפייר 68, אלפא גיוליטה 82, אלפא 75 (86), לנציה תמה 93, אוסטין מטרו 88 (סוג של קארט), לנציה קאפה 96, טריומף הרלד 69, פיג'ו 205 94, פיאט 850 (70) עדיין בבית, פורד אסקורט קבריו 86, יונדאי גץ 2006, אלפא מיטו 155 (2010), פורד פיאסטה 2010, אלפא גיוליטה 170 (2012), מיני ONE 2014 וגיוליטה 170 (2015).

כמו שאתה שם לב המון רכבי אלפא ושל הקבוצה - ועכשיו אגלה לך סוד שכל אלפיסט מכיר.

אלפא כבר 60 שנה לא מייצרים מכוניות פרימיום - ההצטיינות שלהם היא שונה לגמרי -בחבילה המאוד מאוזנת עבור מי שאוהב להפעיל את הלב ולא רק את השכל. היופי, השונות, המהירות היחסית, השילוב של טכנולוגיות מעניינות, של אביזרי פרימיום - תמיד יצרו חבילה "אחרת" , שונה במובן החיובי.

לכן לאלפא אין קונים, גם לאלפא יש מעריצים :)

אני לא מצטער על אף רכב שרכשתי (חוץ מהתקלות חשמול של ה75) - כוךם היו המתאימים ביותר לצרכים שלי באותו רגע. מכולם ידעתי להפיק את המקסימום עבורי.

אבל לאלו של אלפא ולנציה היה משהו נוסף שיש רק לרכב קבריו - היכולת לגרום לילד ברמזור לחייך ולהצביע על המכונית לאבא שלו . היכולת לגרום לאבא לחייך ולהצביע לילד ןלספר לו על החלום שלו עצמו לכזה רכב.

עבורי שמבלה חלק ניכר מהזמן בנסיעה - חשוב שארגיש בבית , שאחייך שאתקרב, שאחייך שאתרחק, שאחייך שאשים את מחזיק המפתחות על השולחן או במגירה, שאחייך בעת עקיפה, שאחייך שמשהו שמתלווה אלי רואה שאני מגשים לו סוג של חלום שהוא נוסע טרמפ איתי.

קרא לי ילד :) אבל "אלפא מוציאה את הילד שבך" :)

אז הגשמת חלום אחד - למיני - חלום מדהים שתהנה ממנו לכל החיים.

תרשהלעצמך בעתיד חלומות נוספים - אולי גם מזרטי או אלפא :)

פורסם (נערך)

נאה דרשת! :-P אם אני ארשה לעצמי להפליג בזכרונות, גליון אוטו 150 שפורסם בקיץ 1998 הוא שגרם לי בתור נער להתחיל לרייר על אלפא (156) ועל אאודי (A6). אם היית שואל אותי אז בתור נער במה אתה בוחר, הייתי עונה אלפא ללא היסוס! קראתי את הכתבה שהתפרסמה שם עליה עשרות ואולי אף מאות פעמים ועד היום אני זוכר תאורים מפורטים ממנה. אם תשאל אותי כיום את אותה שאלה, אשקר אם אענה שהייתי בוחר באלפא.. לתחושתי, אלפא איבדו את הדרך מאז ה-147 (ה-159 יותר יוקרה מאשר אלפא) ובכל זאת, מקווה שיום אחד תהיה לי אלפא רומיאו - ולו בשביל לסמן V.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם

בכל דור ודור של אלפא בוכים על הדור הקודם - האלפיסטים הם העם הכי פסימי שאני מכיר. הם תמיד בוכים על העבר :)

נכון שבזכות ה-4C בוכים על המחיר , אבל עדיין בוכים.

לטעמי - האלפא הכי טובה שהיתה לי היתה הסוד 83. בעיקר לכל מה שהיה אז בארץ זה היה כמו רכב יוקרה. שלא נדבר על הנסיעה.

• תוכן חדש...