Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקסוס CT200 או במוו 116

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני לקראת החלפת הרכב שברשותי לאון 1.8 TSI.

אני מאוד בהתלבטות מכיוון שאני מאוד אוהב את רכביי VAG אבל רוצה הפעם ללכת על משהו שונה.

התקציב הוא בערך 170000 אלף ₪

דרישות : חדש.

זריז ( לפחות כמו הלאון לא צריך מעבר לזה אבל לא רוצה חלש).

חסכוני ( לא מחפש 1 ל 50 אבל ל1-13-14 זה סביר )

משפחתי ( יש לי שני ילדים).

יוקרתי .

מתקדם טכנולוגית ומאובזר.

איכותי .

הסתכלתי כבר על הA של מרצדס לפני כשנה, התברר שמדובר בעיקר בסמל ולא ברכב לפחות לא בתקציב הזה.

בדקתי היום את הלקסוס, קצת פלסטיקית וחלשה משמעותית מהלאון מרגישים שזה טיוטה מפוארת.

אני שוקל את ה1 של במוו החדשה שתגיע.

האוודי A3 זה שוב פעם VAG וגם יקרה .

גוליטה, מפחידה אותי הנפילה במחיר והמכירה העתידית .

אשמח לשמוע את דעתכם

פורסם

לדעתי ה-116 עדיפה על פני הלקסוס.

אבל אישית - בחרתי בגיוליטה (מחליפה ג'יוליטה קודמת) - לדעתי היא המאוזנת יותר בין האופציות (יותר גדולה מה-116, ספסל אחורי נורמלי יותר, יותר מהירה ממנה, פחות ספורטיבית בתגובות)

פורסם

אממ ה-116 הדגם החלש, אתה אולי מחפש את ה-118, ה-116 מציע רק 136 כ"ס בעוד ה-118 מציע 170 וזה לפני שהם הולכים לשנות את זה במתיחת פנים.

פורסם

התחלתי בתהליך להחלפת הרכב השני בבית, זה שאשתי נוהגת בו.

כיום היא נוהגת על מאזדה 3 ספורט ספיריט בגרסת 2 ליטר.

היא מחפשת האצ'בק פרימיום - בחנו את ה- ג'ולייטה, A3, CT, 118 המרצדס נפלה עוד בשלב אולם התצוגה בשל פלסטיקה ברמה מעליבה.

כרגע - ה-118 מובילה חזק את המירוץ, ה- CT בכלל לא באה בחשבון - זו טויוטה מבאסת ברמות (רכבי הקודם היה לקסוס IS, כך שיש לי כבוד עצום ללקסוס, הרכב הזה הוא לא לקסוס, למרות הסמל).

אם תרצה אוכל לדון אתך טלפונית בהרחבה במסקנות שלי מכלי הרכב שנבחנו.

פורסם
התחלתי בתהליך להחלפת הרכב השני בבית, זה שאשתי נוהגת בו.

כיום היא נוהגת על מאזדה 3 ספורט ספיריט בגרסת 2 ליטר.

היא מחפשת האצ'בק פרימיום - בחנו את ה- ג'ולייטה, A3, CT, 118 המרצדס נפלה עוד בשלב אולם התצוגה בשל פלסטיקה ברמה מעליבה.

כרגע - ה-118 מובילה חזק את המירוץ, ה- CT בכלל לא באה בחשבון - זו טויוטה מבאסת ברמות (רכבי הקודם היה לקסוס IS, כך שיש לי כבוד עצום ללקסוס, הרכב הזה הוא לא לקסוס, למרות הסמל).

אם תרצה אוכל לדון אתך טלפונית בהרחבה במסקנות שלי מכלי הרכב שנבחנו.

ה118 יקרה , גם אני חושב שזה הרכב הטוב בקטגוריה והייתי שמח לרכוש אחד כזה ידני עם 170 כ"ס .

התקציב שלי זה עד 170 אלף ש"ח .

למישהו ידוע מה מקבלים היום ובאיזה מחיר לפני שאני הולך שוב לאולם שלהם ?

מעניין כמה תעלה המחליפה בכל מקרה נראה לי שכדאי לחכות למבצע על הנוכחית או למחליפה מן הסתם באותו מחיר .

פורסם

גם ה 116 וגם הלקסוס יהיו חלשות מדי לדעתי יחסית ללאון שיש לך היום.

שקלת מאזדה 3 עם מנוע 2.0? עונה על כל הדרישות שלך חוץ מסעיף הסמל.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

בתור בעלים של Audi A3 עם מנוע 2 ליטר ו-200 כח סוס, אין ספק שהרכב הבא שלי יהיה הנעה אחורית כל עוד יתאפשר לי כלכלית.

ה-A3 מצויינת, חזקה מאוד ויש הרבה גאדג'טים. היא גם פלטפורמה מצוינת לשיפורים מה שמאריך את חיי הרכב מבחינתי כי אפשר לשחק איתו כל שנה, להחליף מכלולים ולקבל משהו אחר. למרות כל זאת הרכב מרגיש כאילו חסר לו משהו בגלל ההנעה הקדמית.

במקומך הייתי מתאמץ, מותח את התקציב והולך על ה-118.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

התקציב הוא בערך 170000 אלף ₪

רק ברשותך, הרשיתי לעצמי להדגיש את ה'בערך'

ותהיתי אם זה מגיע עד 249, כי אם כן, אולי כדאי לך לעיין בכתבות שבלינק.

http://www.lexus.co.il/category/articles-is-300h

כך תוכל למשוך קצת את הליאון שיש לך, לדמיין שחטפת ירידת ערך של אאודי

ולהשקיע בהיברידי הזה [הנעה אח', חנייה חינם בהרצליה !].

The first one to get angry loses

פורסם
אל תשכח לבדוק גם את הוולוו V40, מתחרה ראויה ומוצלחת.

שונה מאוד מה-116 , היא יותר רכב למהירות בקו ישר. בהשוואה שלנו בין ה-V40 לגיוליטה, הגיוליטה מצא חן בעיננו יותר. הוולוו היתה יותר "מבוגרת" עבורנו מאשר האלפא.

בהשוואה בין הוולוו לבמוו איו כל ספק שהלב הלך לבמוו. בניתוח קר הבמוו איטית יותר מהוולוו, קטנה יותר ממנה אבל מחייכים כל הזמן. הדרך שבה הכח מתקבל הוא שונה לגמרי.

בסופו של דבר נרכשה גיוליטה שתתקבל בעוד שבוע אבל ללא ספק שהתלבתנו לא מעט אל מול הבמוו. הוולוו היתה במקום שלישי.

דרך הגב עוד אלטרנטיבה שאהבנו אפילו יותר מאשר את הבמוו היא המיני 5 דלתות שמשום מה יותר נוחה למשפחה מאשר הבמוו - הספסל האחרוי והכניסה אליו יותר נוחים.

• תוכן חדש...