Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס נהיגה באנגליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל אני מחזיק מהאנגלים תותחים ברמה.אני מת על אנגליה ואני מתכנן לנסוע לשם בקיץ,לטייל וכמובן לחפש כל דבר על מכוניות יש שם חנויות של שיפורים ברמה. רציתי לדעת אם אני כבר שם אם יש מצב לעבור איזה קורס נהיגת ראלי. אם מישהו יודע או עבר איזה קורס שם ויכול לעזור לי אני ישמח מאד.מעניין גם כמה עולה שם איזה קורס ברמה.אני מאמין שזה יקר אבל משתלם.

פורסם

אני מתעלק על הת'רד ומוסיף את אותה שאלה לגבי גרמניה . . .

קראתי במעריב לפני כמה חודשים את הכתבה על הקורסים של BMW, מישהו זוכר פרטים, איפה זה נמצא, מחירים, אתר שאפשר למצוא בו פרטים נוספים . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הקורס של BMW אינו פתוח לכל אחד שמתחשק לו...

רשימת ההמתנה לקורס שלהם ארוכה מאד ועל כן צריך להירשם לפחות כחצי שנה מראש. בנוסף, לא כל אחד מתקבל שכן הקריטריונים נותנים עדיפות לאנשים שיעזרו ל BMW למכור יותר (לקוחות וותיקים, כתבי רכב, נהגי מרוצים, בעלי ממון ועוד...)

דני G.

פורסם
אני לא יודע מה איתכם אבל אני מחזיק מהאנגלים תותחים ברמה.אני מת על אנגליה ואני מתכנן לנסוע לשם בקיץ,לטייל וכמובן לחפש כל דבר על מכוניות יש שם חנויות של שיפורים ברמה. רציתי לדעת אם אני כבר שם אם יש מצב לעבור איזה קורס נהיגת ראלי. אם מישהו יודע או עבר איזה קורס שם ויכול לעזור לי אני ישמח מאד.מעניין גם כמה עולה שם איזה קורס ברמה.אני מאמין שזה יקר אבל משתלם.

יש בעיה קלה עם קורסי נהיגה באנגליה, והיא מיקום הנהג ברכב. זה לא אקוטי בהכרח (יש כאלה שמחליפים צדדים בקלות ויש כאלה שלעולם יפתחו את הדלת כל פעם שם ירצו להחליף הילוך) אבל דורש הסתגלות.

זה כמובן לא תקף ל-single seaters...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הקורס של BMW אינו פתוח לכל אחד שמתחשק לו...

רשימת ההמתנה לקורס שלהם ארוכה מאד ועל כן צריך להירשם לפחות כחצי שנה מראש. בנוסף, לא כל אחד מתקבל שכן הקריטריונים נותנים עדיפות לאנשים שיעזרו ל BMW למכור יותר (לקוחות וותיקים, כתבי רכב, נהגי מרוצים, בעלי ממון ועוד...)

דני G.

יש לך המלצה לקורסים אחרים בגרמניה ???

אני לא מתכוון לקורסי ראלי שלהם אלא לקורסים הרגילים שאפשר לעשות על M3 או M5 (קורסים של יום עד יומיים) . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...